reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT takie rzutniki i ja pamiętam. Nawet jeden u mnie w rodzinnym domu stoi i to sprawny jeszcze. My na nim zawsze zdjęcia rodzinne oglądaliśmy. P.S. w sklepie nie byłam :laugh2: mąż poszedł.
MAGA :-:)-:)-( ZDRÓWKA dla Twojej Pocieszki!

reklama
Maga zdrówka dla Niuni :***
Ja wpadam teraz,bo choc nigdzie sie nie wybieramy,to zapewne nie zostawie ukochanego samego i nie siądę przed kompem.Więc
Wszystkim ,z którymi dzieliłam radości i troski tego roku życzę,byśmy w przyszłym mogły dzielić już tylko radości- pociechy z dzieciaczków i małżów,braku trosk o kaskę,zdrówka dla całych rodzinek- tego wszystkiego,czego Wy same sobie byście życzyły :***.I żebyśmy za rok wszystkie znów mogły tu sobie złożyć życzenia wszystkiego najnajnaj.

...nie wiem,która tak miła była i mi te dupki podesłała,bo się nie przedstawiła :-p:-D- ale ja się kiedyś "odwdzięczę":-p:-D:-D:-D:blink:

NAT ja też nie ale jakoś mi z tym wyjątkowo dobrze ;-):-D a miałam Ci jeszcze napisać, że ostatnio cos często sprzątasz :-p u mnie po świętach jeszcze nic nie ruszane i się pozabijać z tego powodu o własne nogi a raczej o zabawki i inne takie można. Ale mi się nie chce nic robić, więc się nie wysilam :rofl2:
HAPPY dupki to nie moja sprawka ;-)

Makuc​ mój mąż był u alergolog, która stwierdziła, że ma silne uczulenie na kurz itp i musi mieć często odkurzane, ale że sam tego robić nie może...

Cześć mamusie,
pamiętacie mnie jeszcze?

Chciałam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w radosną chwilę.

My spędzamy Sylwestra u moich rodziców na tzw białej sali. Czuję że ta noc może być ciężka, bo obawiam się o spanie mojego dziecka, gdyż u nas po 24 zawsze jest bardzo głośno na osiedlu i ciekawe czy to nie przebudzi mojego śpioszka.

reklama
Do góry