reklama

Październikowe Mamy 2010

ELIZA Alicja tymczasowo blanocia ale nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, gdyż pod blokiem coraz głośniej się robi. A ja się zastanawiam czy co niektórzy jakimś innym trybem u mnie na osiedlu funkcjonują skoro już od dobrych 30minut fajerwerki puszczają?

i wszystkim bardzo dziękujmy za życzenia rocznicowe :**

reklama
bo ELIZA w ukryciu funkcjonowała przez czas pewien :laugh2: I jedno wielkie ufff że się odezwać odważyła w końcu.
FROGG ja właśnie kolejny kieliszek wina popijam. A opcja z balonami z wodą niestety nie przejdzie, bo my na parterze mieszkamy :-p:-(;-)

kurna u nas też non stoper jakieś fajerwerki,i też mam ich już serdecznie dość.Zastanawiam się tylko kiedy obudzi się Miłosz bo wątpie że prześpi całą nockę z tymi wszystkim hukami:crazy:
Eilza słodząc czy nie nie słodząc ja też się cieszę że jednak odważyłaś się piśmienniczo udzielać na tym forum...bo dzięki Tobie mamy tu trochę ameryki;-)
Makuc to jak nie balony to może po prostu wychylając się troszku przez okienko spuśc łomot tej chołocie która za wcześnie świętuje nowy rok:tak:a w ogóle jak tam-wymasował Cię Twój mężulek???bo u mnie odnośnie masażu to niestety nie postarał się chłopina a łóżko d masażu:tak:bo co jak co masaże mojego M kończą się zwykle jego przeogromniastą ochotą na "skakanie" a ja żem tej ochoty wczoraj ni miała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry