• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

ELIZA Alicja tymczasowo blanocia ale nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, gdyż pod blokiem coraz głośniej się robi. A ja się zastanawiam czy co niektórzy jakimś innym trybem u mnie na osiedlu funkcjonują skoro już od dobrych 30minut fajerwerki puszczają?

i wszystkim bardzo dziękujmy za życzenia rocznicowe :**

reklama
bo ELIZA w ukryciu funkcjonowała przez czas pewien :laugh2: I jedno wielkie ufff że się odezwać odważyła w końcu.
FROGG ja właśnie kolejny kieliszek wina popijam. A opcja z balonami z wodą niestety nie przejdzie, bo my na parterze mieszkamy :-p:-(;-)

kurna u nas też non stoper jakieś fajerwerki,i też mam ich już serdecznie dość.Zastanawiam się tylko kiedy obudzi się Miłosz bo wątpie że prześpi całą nockę z tymi wszystkim hukami:crazy:
Eilza słodząc czy nie nie słodząc ja też się cieszę że jednak odważyłaś się piśmienniczo udzielać na tym forum...bo dzięki Tobie mamy tu trochę ameryki;-)
Makuc to jak nie balony to może po prostu wychylając się troszku przez okienko spuśc łomot tej chołocie która za wcześnie świętuje nowy rok:tak:a w ogóle jak tam-wymasował Cię Twój mężulek???bo u mnie odnośnie masażu to niestety nie postarał się chłopina a łóżko d masażu:tak:bo co jak co masaże mojego M kończą się zwykle jego przeogromniastą ochotą na "skakanie" a ja żem tej ochoty wczoraj ni miała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry