reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc proponuję użyć myjki wysokociśnieniowej to od razu zapał do strzelania minie.
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Makuc to jak nie balony to może po prostu wychylając się troszku przez okienko spuśc łomot tej chołocie która za wcześnie świętuje nowy rok:tak:a w ogóle jak tam-wymasował Cię Twój mężulek???bo u mnie odnośnie masażu to niestety nie postarał się chłopina a łóżko d masażu:tak:bo co jak co masaże mojego M kończą się zwykle jego przeogromniastą ochotą na "skakanie" a ja żem tej ochoty wczoraj ni miała:-D
u mnie masażu niestety niet. D. padłwszy po kieliszku wina i ooo. Ale za to mam Was :rofl2: chociaż powiem Ci, że jemu po takim czymś też od razu się ochota na wiadomoco włącza a ja @ mam, więc i pewnie to jakiś udział w braku MOJEJ przyjemności z masowania miało ;-):laugh2:

Helou :-):-):-):-):-D
Hm...no,to tak...miałam genialny pomysł,żeby szampana wczesniej otworzyć,bo do północy nie wytrwamy,tzn. jakbyśmy wytrwali,to i tak po kieliszku i lulu,a szkoda,wiadomo...no i juz jerstem ubzdryngolona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Chyba naprawd północy nie doczekam.Bawcie się dobrze :****
Wszystkiego naj :tak::-):happy::rolleyes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry