reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
o jakimś pisarzu. Film się "ghost writer" zwie ale nie polecam. 2h zmarnowane :no:
FROGG ja Ci moge polać, bo u mnie mąż juz odpadł z interesu przez zgage powinową.
no to wpadaj do mnie bo właśnie kieliszek pusty a mężuś się położył więc zostałam sama... hmmmm czy to jakaś przepowiednia na nowy rok ???????????

oby dobra, bo i u mnie tak sytuacja wygląda ;-)

imagesCAKH3KKF.jpg

to rozumiem, że pijemy :laugh2: ??
gdzie są wszyscy?

Ostatnia edycja:
Dziekuje, Makuc, i bardzo mi milo :-)
A tak w ogole to Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu! I przykro mi z powodu takiego "wypadku" nieszczesliwego Alicji. Czytam, ze chyba juz sie czuje lepiej, skoro tyle miala energii dzisiaj :happy2:
Spi spokojnie dzis?

Frogg, witaj :-) Ja dla Ciebie to chyba tez z tych "nowych", chociaz ja czuje ze znam Ciebie troszke ;-) A do tego nasi synowie z tego samego dnia sa :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja żem też pije i jest mi z tym tak dobrze:-D:-Dstukam się ze wszystkimi wspaniałymi mamuśkami (tym razem już nie piffkiem a drinem...achhh będzi główka bolała,oj będzie:szok:)

Makucku
ja też Ci składam życzenia rocznicowe...obyś wytrzymała z tym swym chłopem jeszcze dłuuuugie lata i byśmy mogły w przyszłości opijać wasze złote gody:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry