reklama

Październikowe Mamy 2010

Kurna ta godzina a ja pranie będę wieszać pogielo mnie chyba tyle razy juz mówiłam ze nie zrobię prania na wieczór i co zrobiłam idę powiesić

Rysia alkochol nic nie pomoże może jak wróci mąż to pogadacie sobie tak od serca co komu leży na watrobie i sprobujecie coś z tym zrobić bo wina zawsze leży pośrodku

reklama
Wioli jak tam pranie-powieszone??!!ja tez se zafundowałam przed chwilą taką rozrywę w postaci wieszania ciuchów:-D
Dziulka jest dokładnie tak jak piszesz-rząd i te sprawy są w Polsce po prostu żałosne!!!:wściekła/y:a co do picia-to kusisz,kusisz...hihi może jednak zdecyduje się jeszcze co nieco sobie polać:-p

Sheeney dobranoc:-)obyś jutro zawitała nam tu w znakomitym humorze:tak::-)

RYSIEK pij!!!! mnie juz dno w puszce meczy ;((( a co do polskich organizacji to od razu sie chlastac mozna. znikad zadnych pomocy nawet jak juz ktos zeby w sciane wbija, i za to nienawidze tego kraju najbardziej. albo jak w PL mieszkalam to pracowalam jako sekretarka i tlumaczka jezyka technicznego ( budowa piecow kowekcyjnych do prdukcji tafli szkla) i zarabialam ile??? zdechle 900 zl????? w Krakowie placili 2500 za sama robote tlumacza a ja dodatkowo w kadrach jeszcze pomagalam i w logistyce czasem. 4 zawody w 1 za jedyne 900 zl niezle co??? przysiegam ze wole ulice zamiatac za granica i godnei zyc. w po 2 sierpnia bede sie ubiegac o obywatelstwo co tez ulatwi mi sporo jesli chodzi o prace lepsza.

Wioli jezdem jezdem jeszcze:-D
Dziulka w takim razie będziemy trzymać kciuki w sierpniu,a jak już dostaniesz obywatelstwo to będziemy miały co opijać:-D

idę odświeżyć płuca...ale jeszcze wróce...

Edit:ja żem już odświeżona,ale widzę że już nic nie piszeta więc powoli zbieram się do krainy snów...a każdej z Was życzę naprawdę dobrej nocki:-) images.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja dymam spac bo mam 12 minut do rozladowanai kompa a po ladowarke daleko... jutro rano do lekarza.... chyba sie spije jak dostane chorobowe.... potrzebuje odpoczynku....

Dzień Dobry.
Widzę, że coś tam napisałyście jak mnie nie było ;-)
Elwirka masz taką córcię mamusi ;-)
Ragna udanych wizyt :-)
Ikaa jak to? Była zgłoszona do ubezpieczenia? To co - nie były płacone składki?? Szybko musisz wyjaśnić sprawę.
Też uwielbiam kompot czereśniowy, ale już od lat nie jadłam.
Dziulka ja nie chciałam znikać, no coś Ty ;-) Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie, ja po prostu chodzę wcześnie spać.
Daj znać jak wrócisz od lekarza.

U nas dzisiaj w nocy była jakaś 1,5h przerwa w spaniu... ale nic to, dzisiaj się wyśpię :-p:-p:-p ale będę też tęsknić...

Witam z nad kubka kawy ledwo żyje ale mi sie wstać niechcialo coś mi sie śniło ale nie pamietam
Nat skąd ta przerwa w spaniu przez pudzianka czy przez męża ;-)

reklama
Czesc dziewczyny przepraszam ze nie dawałam znaku życia, ale trochę się u mnie działo no i Zuzia dawała mi ostro popalić.
Pisze do was bo nie wiem co mam myslec, nie mam miesiaczki chyba od polowy listopada, (mialam nieregularne tak wiec nie pamietam a niestety nie zapisywalam sobie), mam nudnosci, jakies dziwne nastroje, czasami uczucie jakby mi sie znowu mleko produkowalo w piersiach, czasami mam 37 stopni jak czytałam sa to objawy ciazy ale jak zrobilam test wynik wyszedl negatywny czy to możliwe żeby test nie wykrył ciąży?? Czy moze w ciazy nie jestem a to po prostu przemeczenie. Prosze pomozcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry