reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej dziewczyny.U nas super.Jedna krótka pobudka więc wyspałam się bardzo.Wczorajsza decyzja o tym,ze nigdzie nie idziemy z mężem razem i to że on sobie poszedł sam,była bardzo dobra:tak:Ja odpoczęłam trochę od niego i dziś jakoś tak bardziej go lubię:tak::-DSynuś męża już u nas więc nie liczcie na moją obecność zbyt często w weekend,bo jestem na przegranej pozycji jeśli chodzi o kompa,2:1 hehe,czyli jak zwykle.Buziaki i miłego dnia

aha:

Aniołek
fajnie,że się odezwałaś,idź do lekarza albo zrób drugi test.
concita niestety pogoda u nas też okropna.U mnie wczoraj cały dzień paliła się choinka żeby umilić trochę tą szarość w domu i na dworze,blee

reklama
Zrobiłam i kolejny negatywny, i nie wiem co robić przy Zuzi miałam takie same objawy a z testow wychodzilo ze nie jestem w ciazy dopiero po 1,5 miesiąca wyszedł pozytywny??Tak wiec spokojnie czekam do pon. wtedy zrobie rano test.

Caly czas mi niedobrze, wszystko jest na mnie za male, na brzuchu sie nie moge dopiac a jeszcze 3 tyg. temu było ok. Mam dziwne rozpieranie w piersiach, z byle powodu placze (dzisiaj np. ze zbilam perfumy od meza), i mam dziwne rozpieranie w biodrach??
A wy jak myskicie moge byc w ciazy??czy moze tomoga byc objawy jakiejs choroby??
Miesiaczki takze nie mam

Aniołek dlaczego po prostu nie pojdziesz do lekarza skoro dalej jesteś niepewna?????Jestes dorosła i powinnas wiedziec ze ,przeciez nikt na forum nie powie Ci czy jestes w ciazy czy nie.Pewnie moga to byc objawy wielu chorob ale zadna z nas nie jest tu lekarzem i nie wiem co chciałabys uslyszec.Dla mnie to troche niepowazne ...

reklama
Aniołek umów się na wizytę do gina. Jak bardzo się niepokoisz to może spróbuj jutro gdzieś prywatnie się dostać, a jak nie to po weekendzie. Weź jeszcze pod uwagę czy była jakaś gorąca noc z mężem bez zabezpieczenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry