reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry:-)
Nadrabiałam Was 2,5 godziny,więc jakies marudzenia o pustkach na BB itp. to mi sie gruuuubą przesadą wydają:-p:-D.
Czasu nie mam na nic...heh...:eek:Wiecznie coś...
Nie było nas ostatnio w domku,bo 2 dni znów u mojej sis koczowaliśmy:-D- ach,jak ja ja lubię:tak:,tę moją Alutkę:happy2:.
O urodzinkach CZARODZIEJKI pamiętałam,ale napisac jak nie było,więc teraz życzenia wszystkiego,co najnaj :****
NICE
mega gratulejszyny z okazji narodzin Alicji :***- wszystkiego ,co dobre i piękne dla Was :***
No i koniec posta,bo po przeczytaniu wszystkiego mam jeden wielki misz-masz w głowie....ale nadrobiłam,ufff:tak:

reklama
Wioli gdzie tam przez męża ;-) jasne, że przez Pudzianka
Aniolek wieki Cię nie było! Ale pamiętałam o Tobie, nawet tu z dziewczynami dyskutowałyśmy nad tym co u Ciebie. Fajnie, że o nas nie zapomniałaś. Może zrób jeszcze jeden test, ale generalnie to powinnaś pójść do gina.
Happybeti nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś...

Aniolek robilas tylko jeden test?może warto powtórzyć albo zrobić badanie krwi wtedy pomyłki niebedzie napewno jak to nie ciąża to warto pójść do lekarza
Test może być negatywny nawet jak jesteś w ciąży znam wiele takich przypadków

Hej!
Dzisiaj nocka na szczęście już w normie. Wstałam o 9.00 i czuje się zmęczona, bo chyba za długo spałam.
Dziulka a jak dzisiaj u Ciebie po nocy? A cena za net, tv i tel powalająca. Też tak chcę.
Sheeney ciesz się, że rodzice wiedzą co to skype i jak go się używa. ;-)
Aniolek witaj i zostań już z nami. A kiedy robiłaś ten test? tylko jeden raz? Może spróbuj zrobić jeszcze jeden, a najlepiej idź do gina. Tak popatrzyłam na ząbkowy obrazek i układ zębów Zuzia ma zabawny :-)

E-lona Zuzi wlasnie tak rosly zabki:) teraz ma ich juz 8 i 9 wyrasta:) ale faktycznie dziwnie jej rosna pierw rosly 2 pozniej 1 a teraz rosnie 4???
Maz wlasnie pojechal po test, do gina nie wiem kiedy pojde bo wstyd sie przyznac ale od kontroli po porodzie u niego nie bylam czyli juz ponad rok:( no i prywatny byl:(

Mieszkam teraz w ząbkach a czy ktoras z was zna dobrego gina w zabkach badz kolo (wawa??).

Przepraszam za brak ą i innych - moje kochane dziecko cos wlaczylo i alt mi nie dziala:(

Aniołek rok to nie tak dużo czasu. I czekam z niecierpliwością na wynik testu. Nie trzymaj nas w niepewności. :-)

A tak w ogóle to gdzie wszystkie jesteście? Jak ja mam chwilę to tu cicho jak makiem zasiał.
Napiszę Wam co mnie ostatnio zszokowało. Syn do mnie mówi tak "Ty będziesz szmatą", a za chwilę ciąg dalszy "a ja będę ręcznie sprzątał". :-D

E-lona niezły tekst :szok:
Aniolek nie pomogę, bo sama jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego lekarza. Daj znać jak zrobisz test, a do lekarza nie wstydź się iść, no coś Ty!

Witam się i ja - zaginiona w akcji ;)

Jakoś zakręcona byłam już przed świętami, bo mieliśmy mojego ojca na wigilii, później pielgrzymki odwiedzeniowe, moje urodziny, szczepienie, Sylwester, okulista no i dopiero teraz się jakoś ogarnęłam, żeby na spokojnie usiąść.... ludu chroniczny brak czasu... zresztą jakoś mnie ostatnio do kompa nie ciągnie, a że wygrałam kilka książek to mnie wciągnęły wieczornie i jakoś do Was dotrzeć nie mogłam. Mam nadzieję, że się ogarnę i będę teraz częściej zaglądać :)

Daniel ma jakiś cieżki dzień dziś i non top coś jęczy i wyje... może mu kolejne zębiszcza idą grrrr

Miłego długiego weekendu dziewuszki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry