reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ANIOLEK dobrze, że dostałaś okres :-)
KANIA i jak wizyta u mamy? a mąż na koszu długo był? a śnig nadal u Was jest?
właśnie zdałam sobie sprawę, że mój jeszcze ani razu nie założył tej zimy spodni od kombinezonu
MAKUC jak dałaś rano radę z lekcjami? i gdzie w ogóle się podziewasz? :-P
a muzyki właśnie nie lubię za bardzo na słuchawkach słuchać.
Dobrze pamiętasz, że chciałabym drugiego syna, ale myślisz, żeby aż taka różnica, żeby Pudzianek mógł się braciszkiem zajmować? Hmmm... Chyba nie jestem aż taka młoda :-/
Jak usypianie dzisiaj?
WIOLI sen to miałaś jakiś masakryczny!
w co Ty grałaś? Bo nie zrozumiałam :-/
MORIAM ale fajnie, że na piwku byłaś i właśnie dałaś mi do myślenia, że ja dawno nie byłam! Dobra akcja z tymi kluczami ;-)
EMILIAB i jak dałaś radę bez wody? Koszmar jakiś.
CONCITA do 12?? Ale super! Ja nawet jak wczoraj byłam bez dziecia to się o 9:30 obudziłam :-/
Fajnie, że Ty też siedzisz z dzieckiem w domu, chociaż widzę, że piszesz o tym mniej entuzjastycznie niż ja ;-)
ooo, i z prawkiem nie jestem sama :-)
DAWIDOWE ja do puszki też wrzuciłam ;-) a koncert to nawet nie wiem kto grał, tak pojechałam na spacer bardziej ;-) światełko to za późno dla mnie i Pudzianka :-)
Ale Ty masz fajny notatnik :-P
ELIZABENNETT wyobraziłam sobie to wędrujące łóżeczko :-)
IKAA a czym Cię ślubny tak wkurzył? Może idź z Lenką na kontrolę. I oby z Twoimi oczami to nie było zapalenie spojówek.

edit: Emiliab mąż nie zawsze ma pracę? :-(

ikaa moja to ciągle łapie zapalenie. Kwestia najszybciej zareagować. Generalnie zawsze jakkaszlnie to lece i zawsze zapalenie jest.

aniawa rozumiem że jak mąż ma wolne to nie zarabia.

Natolin moja też nie założyła jeszcze spodni od kobinezonu tylko samą kurtkę.
Dla mnie nie zapoźno bo wyszłam naklatke schodową ponieważ nie mam na tą strone okien

hejka:)dzisiaj cały dzień spędziłam w sklepach-już się spłukałam na zero:sorry:więc już mimo chęci nic więcej w tym miesiącu nie kupie (a jak to zrobię to zapisuje się na jakiś zakupowy odwyk,bosz to kosztowniejsze niż alkoholizm i nikotynizm razem wzięte;-))
teraz szybicutko idę wykąpać Miłosza,ogarnąć co nieco pod nogami (aby bylo przejście między pokojami:eek:)i obiecuje jeszcze do Was wrócić...

natolin bo się staluje wiecznie i probuje być mądrzejszy od lekarzy,ja wiem że lekarze też się czasami mylą i że on się martwi o Lenkę(tak jak ja bym się nie martwiła) no ale bez przesady żeby od razu na ostry dyżur jechać jak nic poważnego się nie dzieje no i jego zdaniem jest niby gorzej.
dawidowe i tak tez zrobiłam w czwartek rano kaszel to pojeczałam bo weekend to gdzie bym zas latała i stwierdziła przeziębienie ale jutro i tak pojade dla spokojności.

natolinko wody dalej nie ma:no::no::no:. A co do męża to jest tak,że praca jest zawsze,ale szef wysłał pracowników na urlopy,bo inwestor mu nie zaplacił za częśc robót,więc nie chce na razie kontynuować pracy. A poniewaz małż ma na umowie najniższą krajową,więc ulopowe dostaje duuuzo mniejsze niż normalną pensję:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry