Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapamiętamAle ogólnie to na wszystkosoda i sól + ludwik
i dołączam się do IDOWEGO pytania - to Ty tak gniazdko na przyjazd lubego wijesz? wiadomo juz chociaż +/- ile mu jeszcze woja zostało?a ja bym tego nie tłumaczyła jako chęć zdradyMakuc, imponujesz mi ta umiejetnoscia interpretacji snow :-)
A mnie sie ostatnio ciagle snia faceci inni niz moj maz i ze cos tam sie miedzy nami "wykluwa", tak jakbym znowu byla "single" i na etapie "poszukiwania" kompana... Wczoraj mi sie np. snil moj dawny kolega z podstawowki, ktory mi sie kiedys nawet podobal. On oczywiscie od dawna zonaty, ale w tym snie niby sie okazalo, ze juz rozwiedziony od jakiegos czasu... No i my sobie tak rozmawialismy co by to bylo gdybysmy byli w zwiazku...
I co Ty na to?????? :-)

ale, że omelty z taką zwykłą najzwykleszą śmietaną?? to da się zjeść?po podwieczorku stwierdzam że moje dziecię zje wszystko co jej podam - pod warunkiem że będzie na talerzu też smietanaomlet wpierniczała razem ze mną, ja z naciskiem na >omlet< ona z naciskiem na >śmietana< ale obie podjadłyśmy
![]()

:-( jak to? doczytałam... masakra. Współczuję z calego serducha i mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy.A ja się wkurzyłam,bo małż znowu ma jutro wolne. Jak tak dalej pójdzie,to nie będzie co do gara włożyć
![]()
z lekcjami też w miare ok było (kolejne o 20.00 skończyłam), więc teraz mam w końcu czas na forum. Odnośnie młodości to my chyba w tym samym wieku jesteśmy (albo jest między nami rok różnicy), więc tak, tak - jesteś młoda i powiem Ci, że nawet taki 3 latek spokojnie się swoim młodszym rodzeństwem zająć potrafi. Zresztą mam wśród znajomych właśnie na to idealny przykład ;-) także bez obaw.To tak jaki i ja :-)nat, ja żyje myślą że drugie dziecko będzie właśnie przeciwnością
wow. Zazdraszczam :-)Emiliab rozumiem i współczuję :-( a długi ten przymusowy urlop?

zdrówka dla Laury, u nas też ciągle coś 

Patryk nie chodzi zawsze o tej samej porze spać, +/-20 co znaczy że czasami chwile po 19 a czasami długo po 20
a pobudki są różnie, zdarzają się anomalia i chwile po 4 jest ryk
ale taki standard to 5-6, a jak trzeba gdzieś wstać to i do 7 potrafi pospać 
w takim razie ide czytać knige, miłego wieczoru :*