reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka pizza się chyba odwlecze w czasie, bo moja mama zadzwoniła żebyśmy przyszli na obiad, więc jak Oliwia wstanie zje zupkę i wybywamy wózkiem tym razem. Cieszę się, że się wyspałaś, że mężuś taki miły i zajął się Ptysiem. Widzę, że u Was pobudki też bardzo wcześnie. Mnie w tygodniu to różnicy nie robi, bo i tak do żłobka po 7 wybywamy ale w weekend mogłaby Kundzia być łaskawsza i zrobić rodzicom suprise ale to może kiedyś ;-)

Edit. Pobudka, spała raptem godzinkę...więc znikam.
Miłego popołudnia !!!

Ostatnia edycja:
reklama
kania, to super, że u mamy obiadek zjecie, my wczoraj byliśmy u teściowej więc dzisiaj sami musimy sobie radzić ;-) A u nas 6 to i tak późna godzina bo ostatnio to nawet już o 4-5 pobudka :hmm: zresztą przy pobudkach co 10-15 min to i tak już nie robi wielkiej różnicy :dry: Ale podobnie jak u was, w tygodniu to tak nie przeszkadza, ale w weekend człowiek chciałby pospać :sorry::tak: Tylko nasze dzieciaczki jeszcze chyba nie rozróżniają dni tygodnia :eek:

nat, no i wszystko jasne :-D;-):happy::-p

Witajcie!
Pół godziny temu wysłałam małża z Frankiem na spacer. Trochę pada,ale co tam! Chcieli,to poszli:-D.
Nie mamy wody. I zanosi się na to,że nie będzie do końca dnia,bo gdzieś pękła rura:-(

Idę szykować obiad,chociaż o 11 zjadłam dopiero śniadanie;-)
A w ogóle śniło mi się,że byłam w ciąży:szok:. I to już widziałam fasolkę na usg:szok:. Makuc co ty na to?

nat- kolejna wzmianka o nastepnym dzidziusiu:) brawo, bo jeszcze rok temu sie zarzekalas, ze nie bedzie nastepnego:) jakies plany konkretne na horyzoncie?

Ostatnia edycja:
emiś, dzień dobry :-) widze, że dzisiejsze nocki obrodziły w ciekawe sny :-D ja tam bym się nie zastanawiała tylko test robiła :-p żartuje oczywiście ;-) Współczuje braku wody, ale zazdroszcze, że mąż poszedł z małym na spacer, też by mi się to przydało :happy:

moriam, o ja cie, niezły ten dzieciaczek na snowbordzie
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Nat jeśli chodzi o spanie moje drugie jest takie samo jak pierwsze i tego ci życzę
Roxi medal dla męża u nas jak dyżur jest mój nie ma bata zeby wstał sam z własnej woli mój odróżnia dni tyg na opak w tyg jak trzeba wstać to śpi na week za to wstaje z kurami
Emis współczuje ze wody brak i to jeszcze w niedziele

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry