Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
moja miauczała, chciałam spać położyć - a gdzie tam! przyszła babcia i co? 5 minut i dziecię odlatuje już
a mnie pogięło i piekarnik myję
a w planie było położenie sie z młodą, bo spać pozwoliła mi się położyć o 3!!!!!!!!!!!
ale że drzemka o tej porze sugeruje że będzie jezcze jedna dzisiaj to odeśpię z nią później
kania, wiola, szlag miał mnie trafić, ale przez was się uśmiałam i chyba mnie nie trafi;-)
moriam, ja a6w mam zamiar zacząć ale od przyszłego tygodnia, więc może wy startujcie beze mnie, a ja będąc tydzień w tyle waszymi postępami motywować się będę

szyba od piekarnika rozkręcona, moczy sie ale i tak wątpię żeby się odmyła... tak to jest jak się wsio na św. Dygdy odkłada
a W5 nie mam...a cillit jest do kitu
a mnie pogięło i piekarnik myję
a w planie było położenie sie z młodą, bo spać pozwoliła mi się położyć o 3!!!!!!!!!!!
ale że drzemka o tej porze sugeruje że będzie jezcze jedna dzisiaj to odeśpię z nią później
kania, wiola, szlag miał mnie trafić, ale przez was się uśmiałam i chyba mnie nie trafi;-)
moriam, ja a6w mam zamiar zacząć ale od przyszłego tygodnia, więc może wy startujcie beze mnie, a ja będąc tydzień w tyle waszymi postępami motywować się będę

szyba od piekarnika rozkręcona, moczy sie ale i tak wątpię żeby się odmyła... tak to jest jak się wsio na św. Dygdy odkłada
a W5 nie mam...a cillit jest do kitu

:-(
może Ty lepiej nie oglądaj takich filmów wieczorem? szkoda nocki potem. A swoją drogą to ta "elita..." wata uwagi? Bo ja znowu jakiegoś interesującego filmidła poszukuję.
miałcząca, skacząca mi po brzuchu Alicja potrafi nawet największe chęci sprowadzić do nicości.
Do później :*
Ale ma to swoje plusy i minusy, nie mówie że to jest bajka, ale napewno coś mi to daje :-)