moriam
Fanka BB :)
jestem
Maura dopiero padla. Ostatnio ciezko z zasypianiem, zajmuje to troche czasu i konczy sie placzem. I w dzien i wieczor. Nie wiem o co kaman, bo wiem, ze zmeczona, poklada sie, a jak juz wyladuje w lozeczku to sie buntuje. A lozeczko sluzy tylko do spania, wiec z niczym innym sie nie kojarzy. Co do dziennych drzemek, to my mamy tylko jedna i coraz krotsza
Maks. 1,5 godzinki.
dzisiejsze zakupy rownie do d..jak wczorajsze. Pojechalismy do Ikei, zeby kupic krzesla, ktore kiedys ogladalam, a nie kupilam bo mialam nadzieje znalesc lepsze. Nie znalazlam, wiec pojechalismy dzis i co-Towar chwilowo nie dostepny
No rzesz...Zaraz poszperam na necie i moze znajde, bo nie chce mi sie do lutego czekac, skoro decyzja zapadla.
dzis u nas chodzil ksiadz z kolenda.I nie przyjelismy..bo wlasnie zbieralismy sie do wyjscia.Glupio troche
ikaa- oby oskrzela Lenki okazaly sie czyste
dawidowe- zakupy no no, pozazdroscic. ojej, doczytalam, ze Laurka zle sie czuje. Zdrowka, zdrowka, oby rano bylo wszystko ok.
emiliab- oby wode jak najszybciej puscili.
kania- a jakiego bloga maz prowadzi. Umknelo mi pewnie
rysia- tobie tez zazdraszczam zakupow i latwosci kupowania. Ja mam na odwrot, Kasa w portfelu, a ja nic nie kupuje
i nic nie mam
mamaagusi, nat- zebowe gratki
edit: nat- ten skrzywiony zabek to pewnie nie od smoczka, taka uroda Piotrusia po prostu. Smoczek bedzie raczej rownomiernie zeby sieczne krzywil, gorne wypychal, a dolne przechylal(do srodka), w skrajnych przypadkach moze powodowac zgryz otwarty przedni(zeby przednie nie beda sie stykac)
Maura dopiero padla. Ostatnio ciezko z zasypianiem, zajmuje to troche czasu i konczy sie placzem. I w dzien i wieczor. Nie wiem o co kaman, bo wiem, ze zmeczona, poklada sie, a jak juz wyladuje w lozeczku to sie buntuje. A lozeczko sluzy tylko do spania, wiec z niczym innym sie nie kojarzy. Co do dziennych drzemek, to my mamy tylko jedna i coraz krotsza
Maks. 1,5 godzinki.dzisiejsze zakupy rownie do d..jak wczorajsze. Pojechalismy do Ikei, zeby kupic krzesla, ktore kiedys ogladalam, a nie kupilam bo mialam nadzieje znalesc lepsze. Nie znalazlam, wiec pojechalismy dzis i co-Towar chwilowo nie dostepny
No rzesz...Zaraz poszperam na necie i moze znajde, bo nie chce mi sie do lutego czekac, skoro decyzja zapadla.dzis u nas chodzil ksiadz z kolenda.I nie przyjelismy..bo wlasnie zbieralismy sie do wyjscia.Glupio troche

ikaa- oby oskrzela Lenki okazaly sie czyste
dawidowe- zakupy no no, pozazdroscic. ojej, doczytalam, ze Laurka zle sie czuje. Zdrowka, zdrowka, oby rano bylo wszystko ok.
emiliab- oby wode jak najszybciej puscili.
kania- a jakiego bloga maz prowadzi. Umknelo mi pewnie
rysia- tobie tez zazdraszczam zakupow i latwosci kupowania. Ja mam na odwrot, Kasa w portfelu, a ja nic nie kupuje
mamaagusi, nat- zebowe gratki
edit: nat- ten skrzywiony zabek to pewnie nie od smoczka, taka uroda Piotrusia po prostu. Smoczek bedzie raczej rownomiernie zeby sieczne krzywil, gorne wypychal, a dolne przechylal(do srodka), w skrajnych przypadkach moze powodowac zgryz otwarty przedni(zeby przednie nie beda sie stykac)
Ostatnia edycja:
Placzu bylo duzo ale na szczescie krotko. Ale jest guzior z otarciem. 
Niezla w tym jestes :-) I wiesz, chyba dobrze mi wyjasnilas, bo ja faktycznie czesto sie tak czuje, jakbym zbyt duzo "meskich" decyzji w naszej rodzinie podejmowac musiala...

aaa i przede wszystkim życzę Laurze zdrówka