Roxannka
Pracująca mama!
A ja własnie wróciłam z długiej kąpieli z książką czyli pełen relax
:-) potem tradycyjnie już suszenie włosów
a że mąż zwolnił kompa to jestem, ale tylko chwilowo bo po drodze do łóżka ;-)
kania, ja też jakoś w 17 tyg. poczułam jak Patryś mi sie wiercił w brzuszku :-) strasznie się ciesze, że teraz doświadcza tego twoja siostra! Mocno trzymam kciuki żeby już za jakiś czas mogła tulic w ramionach tą/tę wiercipiętę
kania, nat, rysia, Patryk zostaje z teściową :-) Ja akurat swoją lubie, o ile za długo z nią nie przebywam i nie musze mieszkać pod jednym dachem ;-)
rysia, zazdroszcze takich zakupów, a rachunkami sie nie przejmuj, jakoś to będzie

eliza, wychodzi na to że my baby z jajami jesteśmy
ale ja to sobie tłumacze jeszcze w troche inny sposób niż makuc, ale ten też mi się podoba ;-)
a co! 
współczuje kiepskiej nocki:-( no i dla mnie % w niedziele odpadają bo bym w poniedziałek umierała a i tak jest wystarczająco męczącym dniem
tylko mi potem na dobre nie wychodzi jak musze rano wstać do pracy 
A teraz uciekam do wyrka bo nie podejrzewam żeby mój synek specjalnie łaskawy w nocy był i dał pospać
Kolorowych ...
:-) potem tradycyjnie już suszenie włosów
a że mąż zwolnił kompa to jestem, ale tylko chwilowo bo po drodze do łóżka ;-)kania, ja też jakoś w 17 tyg. poczułam jak Patryś mi sie wiercił w brzuszku :-) strasznie się ciesze, że teraz doświadcza tego twoja siostra! Mocno trzymam kciuki żeby już za jakiś czas mogła tulic w ramionach tą/tę wiercipiętę

kania, nat, rysia, Patryk zostaje z teściową :-) Ja akurat swoją lubie, o ile za długo z nią nie przebywam i nie musze mieszkać pod jednym dachem ;-)
rysia, zazdroszcze takich zakupów, a rachunkami sie nie przejmuj, jakoś to będzie

eliza, wychodzi na to że my baby z jajami jesteśmy

ale ja to sobie tłumacze jeszcze w troche inny sposób niż makuc, ale ten też mi się podoba ;-)się odwdzięczyłamroxanaka - teraz ja się upomne, do mnie nic...no jak to tak...
a co! 
współczuje kiepskiej nocki:-( no i dla mnie % w niedziele odpadają bo bym w poniedziałek umierała a i tak jest wystarczająco męczącym dniem

to ja tak mamnat - ja to myslałam, ze ty masz tak jak ja - wolno się budzisz i dopiero od południa funkcjonujesz normalnie, ale wieczorem to się dopiero rozkrecasz...
tylko mi potem na dobre nie wychodzi jak musze rano wstać do pracy 
A teraz uciekam do wyrka bo nie podejrzewam żeby mój synek specjalnie łaskawy w nocy był i dał pospać

Kolorowych ...

)- spróbuj tym
Ale że i tak zaczęło mżyć,to z wielkim trudem rozbrykaną Młodą z powrotem do wózka zapakowaliśmy i nie czekając do końca wrociliśmy do domu.No i to tyle u nas...