reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
natolin a ty gdzie wybierasz sie o tej porze?
makuc z tym pisaniem to ja tak mam czasami że w głowie pełno myśli ale żeby to jakoś skleić w całość i sensownie to już nie bardzo umiem się wyslowić.
kania no niech sobie myśli jak chce i ile chce ale po cichu :-)

Emiliab więc trzymamy kciuki, żeby to było tylko jutro :-)
Mamaagusi super, gratuluję i takiego ząbkowania bezobjawowego zazdroszczę :-)
Makuc tak, udany. Widzę, że Alicja za długo nie pospała ale przynajmniej teraz masz czas dla siebie i dla Nas i życzę tak na zaś już teraz, żeby nocka była spokojna i przespana :-) A mąż z nogą trochę podpuchniętą normalnie funkcjonować będzie, no chyba że do rana bardziej podpuchnie i będzie boleć to wówczas czeka go dr.
Moja siostra dziś powiedziała, że poczuła pierwszy raz ruchy swojego dzidziusia :-)
Roxannka z dziadkiem Patryk zostaje??? Zdrówka dla Niego, żeby szybko mu przeszło :-)
Dawidowe mam nadzieję, że u Laury ta temp podwyższona od zębów a nie kolejnej infekcji.
Ika to powiedz mu to wprost, może się dostosuje???

Ostatnia edycja:
Niestety:wściekła/y::wściekła/y:. Gdyby jeszcze szef powiedział,że urlop jest do końca tygodnia,to małż by sobie dodatkową pracę załatwił. Niestety, z dnia na dzień dowiadywał się,ze ma wolne:no:
To może powie jutro, niech mąż go podpyta, przecież tak nie można.:crazy:
Mąż już zaległ w łóżeczku, więc pewnie za chwilę uderzę do Niego, bo nikt nie wie co noc przyniesie :-)

Edit. Dobranoc...

Ostatnia edycja:
Miłosz bawi się ze swoim tatusiem (no w końcu niech się chłopina wykaże po kilku dnaich nieobecności:rofl2:).Wrócił uśmiechnięty,dopieszczony kulinarnie (z większym bebechem:eek:),z jakimiś smakołykami zarezerwowanym specjalnie dla niego i z zakupami ciuchowymi na które wzięła go NAJWSPANIALSZA pod słońcem mamunia.Wiem,wiem jestem ironiczna,ale co ja poradzę na to że za moją kurewną nie przepadam:sorry:a co ja sobie kupiłam...dziewczyny długo by wymieniać...powiem tylko krótko że wydałam o dużo za dużo kasy i teraz mam już kaca moralnego (bo z czego my będziemy teraz żyć:zawstydzona/y:).
Cd.nastąpi jak uśpię MIłosza bo już do mnie przyczłapał i chyba chce mu się spać:tak:

reklama
a ja teśknie za swoją teściową. Super fajna kobieta. Ma tylko jeden minus ona by mnie zagłaskała na śmierć. Ale jak troche robie uniki od głaskania to jest super.

A moja leżyw łóżeczku i ewidentnie źle się czuje. Jak by był ząbki to by płakałaa ona tylko troszke stęka. Jak ją kładłam o 18 to było wszystko spoko. Chociaż też jak jej dawałam czopek tylko taki słabszy to się śmiała. No nic czekam na nocke i poranek o 5 to bedę decydowała co dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry