Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja siostra dziś powiedziała, że poczuła pierwszy raz ruchy swojego dzidziusia :-)

nawet nie wiesz jak się cieszę!!!!EMIŚ wcześniejszy urlop męża też był przymusowy?
.

. Gdyby jeszcze szef powiedział,że urlop jest do końca tygodnia,to małż by sobie dodatkową pracę załatwił. Niestety, z dnia na dzień dowiadywał się,ze ma wolne

To może powie jutro, niech mąż go podpyta, przecież tak nie można.Niestety. Gdyby jeszcze szef powiedział,że urlop jest do końca tygodnia,to małż by sobie dodatkową pracę załatwił. Niestety, z dnia na dzień dowiadywał się,ze ma wolne
![]()

).Wrócił uśmiechnięty,dopieszczony kulinarnie (z większym bebechem
),z jakimiś smakołykami zarezerwowanym specjalnie dla niego i z zakupami ciuchowymi na które wzięła go NAJWSPANIALSZA pod słońcem mamunia.Wiem,wiem jestem ironiczna,ale co ja poradzę na to że za moją kurewną nie przepadam
a co ja sobie kupiłam...dziewczyny długo by wymieniać...powiem tylko krótko że wydałam o dużo za dużo kasy i teraz mam już kaca moralnego (bo z czego my będziemy teraz żyć
).