Dobry wieczor! Ja znowu na chwile (ale tym razem naprawde

), bo malz plany ma konkretne i juz mi zapowiedzial, zebym sie nie przyzwyczajala za bardzo do kompa dzis wieczorem

Ale za to bede jutro pewnie sporo, bo dyzur, wiec w sumie zbyt wielu opcji nie bede miec. No, chyba ze mnie szef wywola do pracy wiecej niz raz... ale mam nadzieje, ze nie.
E-lonka, Adasiek miewa sie juz calkiem dobrze. I cale szczescie, bo w poniedzialek szczepienie mamy rano. Niezle masz sny, ale ja Cie i tak przebije...
Snilo mi sie wczoraj, ze...zdradzilam meza z jakims obcym facetem. I to nie tak, ze tylko wiedzialam, ze zdradzilam...wszystkie szczegoly mi sie snily!

Matko jedyna, jakie ja mam sny ostatnio...

A potem ten facet lazil za mna przez pozostala czesc mojego snu...

Happy, a ja znalazlam dzisiaj i zakupilam...Medoca :-) Dziwne, ze nigdy wczesniej nie zauwazylam. Co prawda, jutro to abstynencja mnie czeka, a dzisiaj dokonczylismy jeszcze Merlota, ktory nam zostal sprzed kilku dni. Ale w niedziele sie uracze napewno...:-)
Mamaagusi, no to niefajnie z tymi pieluszkami. Faktycznie, chyba pozostaje Ci Agusie przebrac raz, zwlaszcza jesli budzi sie na jedzenie. U Adama by to nie przeszlo, bo dziecko jest tak przyzwyczajone do spania w nocy, ze kazde obudzenie powoduje wieeeelkie niezadowolenie, czasami graniczace z histeria. Strasznie np. wyl, kiedy musielismy go pare miesiecy temu budzic na inhalacje, jak mial zapalenie oskrzelikow...
Natus, trzymaj sie dzielnie. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej.
Pytalas jeszcze o te urlopy. To prawda, ze zalezy to od pracodawcy, chociaz w mojej pracy te "swiadczenia" socjalne uwazane sa za jedne z lepszych. Ale zawsze mozna tez wziac nieplatny do tego. Rozne tez sa typy zatrudnienia. Moja Czeszka np. ma taka, ze moze dwa razy w roku poleciec do Pragi na ok. poltora-dwa miesiace.
Sarisko, a jakos Cie monitoruja specjalnie przy drugiej ciazy na wypadek konfliktu? Cos musisz brac juz?
No nic, lece, bo malz mi spokoju juz nie daje

Do jutra!