reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a ja żem miała spać a jednak jakoś mi nie po drodze do łożka więc jeszcze tu jestem...a jutro znowu będę narzekać że padam,że jestem zmęczona (dziwak ze mnie i tyle:szok:)

elona - ktos twierdził, że to skok. może i skok, bo wszystkie jakos ostatnio narzekamy więcej... a może to zima...?
elizabennet - wczoraj było lepiej - odpukać, ale kto go tam wie co dziś wymysli. niestety nauczył się skunks z łóżeczka wychodzić, więc jest zabawa na całego

Kahaaa ja nawet nie pokazuję jak się z łóżeczka można wydostać, bo dopiero by było.
Dawidowe książka p.t. Reguła czterech.

Spadam do wyra to może i Laura zdecyduje się położyć.
Do jutra.

witam wieczornie.
nocka przespana do 9h, ale w nocy bylo laaaa i zanim wstalam to mloda sie uspokoila wiec nawet nie szlam. teraz za to cos sie kreci ostrego.... chwile temu przebudzila sie z wielkim rykiem, i wlozylam palucha do buziola posmarowac dziaselka to chyba cos lezie , zdjesie sie 3 albo 4 po lewej.... chyba sie potne jak bedzie plakac w nocy ....

poza tym dzisiaj Leane zas dawala czadu, ona doslownie prosi sie o klapsa na gola dupe:ppppp do poludnai zajelam sie jej zupka a ona widzi mnei z pokoju i mendzi tak ze az mnei cos w srodku sie robilo, odwrocilam sie, stanelam z zalozonymi rekami i bez slowa tylko ptarzylam na nia.... rekacja Leane: zadarla nos do gory zmarszczyla, i usmiech taki hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. cwaniara glizducha!

po obiadku tatus ja kladzie na drzemke, zanim wlaczyl zabawke do spania grajaca to ona juz stala na bacznosc w lozeczku i smiala mu sie w gebe:))) wieczorem po pracy z Leane sie naprzytlalam i zanioslam ja do lozeczka - nie ruszyla sie i tak zostala:)))) co za dziec:))))

a teraz musze was nadrobic:))

HAPPY no baaaaa:))) ale wiesz jak to bedzie??? nasze chlopy w domu z dziecmi a my na lyon i do rana heja z koksem:))) a oni sie dogadaja:)) a jak cos to dzieci za tlumacza beda:)))

ELONA ogladalam ten program do konca... ta laska wziela sie za siebie zapisala na silownie i potem zrobila mu niespodzianke,schudla kilka kilo ale nieduzo, kupila sliczna suknie wieczorowa zaprosila znajomych i zaspiewala mu na schodach domu jego ulubiona piosenke.... chlopak sie poplakal. juz ja bym mu zrobila tak jak ona..noooo jasne.... a walichy za drzwi za te ponizenia!!!!

ROXI jak ty robisz obiadki dla Ptysia ze wytrzymuja dwa tygodnie?? ja probowalam zrobic dla Leane na 3 dni, ugotowalam miesko, ziemniaczki, marchewke, pore, fasolke szparagowa troche cukinii przyprawilam lekko vegetta, zmiksowalam, wsadzilam do sloiczkow, wygotowalam. na drugi dzien otwieram na probe i co??? piana, skislo!!!!!!

IDA to masz tak jak ja, jak wlacze kompa to od razu sie glizda gramoli, a tatus moze se wlaczac a Leane nic.

DAWIDOWE gratuluje powera do prozadkow:))) ja dzisiaj zrobilam prasowanie:)))) i kazalam mezowi wyprasowac 4 body Leane coby sprawdzic czy wogole umie. dal rade:p

MAKUC a mi sie ostatnio sni ze np jade pociagiem, i zauwazylam ze to mi sie sni na jakies zmiany w zyciu, zas np surowe mieso mi sie sni na klotnie, a np grzyby mojej mamie jak sie snia to potem choruje a mnie jak grzyby sie snia to ...ide sie podmyc hahahaha

a w pracy dzisiaj mialam niezle zajscie.... murzynek mnie podrywal i to tak perfidnei ze myslalam ze mu w pysk przywale. najpierw sie pytal czy jestem zajeta, mowie ze tak, a on ze on bylby lepszym mezem a ja jestem jego idealem.... taaaaaaaaaaaaaaa. przemilczalam.... potem normalnei przy ludziach obok zaczal mi fantazjowac na moj temat, mowil ze bedzie mnie kochal, nosil sniadanie do lozkaitp..... wydarlam sie i kazalam mu przestac bo zawolam ochrone, a ochroniarz glupia dupa tez murzynek i jeszcze go podpuszczal ( bo stal blisko). myslalam ze zabije obu....noz w morde jak nie lubie takich typow.

dawidowe - górą. sie na rękach w rogu jakoś tak podciąga, a potem nura w dół daje. cud, ze jeszcze sobie guza nie nabił.
elona - czy ty myślisz, ze ja mu pokazałam. różne mam przypadłości psychiczne ale samodestrukcja do nich nie należy :-D. dobranoc.

reklama
aaa, no faktycznie, cos mi sie na mozg chyba rzucilo :-p No ale to normalne z ta @ tak dlugo, nawet przy tabletkach? Ida, a ty to nie powinnas do gina sie wybrac?
oj tam, powinnam nie powinnam:-ppo 1: moja ginka ponoć na urlopie; po 2: i tak miesiac kolejki do niej; po 3: przy yasminie też tak mi sie zrobiło i stwierdziła że widocznie "taka moja uroda pociążowa" po 4: potwierdził to drugi gin; po 5: problem tylko w tym że nie wiem czy w poniedziałek zaczynać nastepne opakowanie czy odpuscić se ten biznes, bo działa aż ZA BARDZO antykoncepcyjnie:crazy: wyczerpująco?:-D
Ida i tak jestes na lepszej pozycji bo ty sie rzucisz na wszystko co nie ucieka na drzewo a ja to już napewno z drzewa ściągne ;-)
no z tobą to ja sie na pewno licytować nie będę:-D:-D:-D

maqcek powtórz pytanie, moja droga, i wybcz mi przegapienie ale rozgryzam lewe oczka i jestem na etapie :aj hejt ju":angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry