kahaaa
Fanka BB :)
dziulka- jak Leane skonczy 18 lat, chociaz nie, wtedy nie bedziemy spac po nocach, czekajac na powrot panienek z imprezy![]()
to samo chciałam napisać. wyjęłaś mi to z ... klawiatury
żagnam się. dziecię śpi... ciiiiiiii!
dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziulka- jak Leane skonczy 18 lat, chociaz nie, wtedy nie bedziemy spac po nocach, czekajac na powrot panienek z imprezy![]()
dzieki, zrobilam, dzieki tobie, ale zajelo mi to raczej z 20 minut.Moriam na razie nie,ruszaj 10 minut i po krzyku;-),dobra do 24 daje Ci czas.

.
.Co prawda M. wiecznie jęczy,ze gdyby nie angielski,to pięknie by już mowił po francusku,a tak to...akurat tak się złożyło,ze natrafił na wyjątkowych Francuzów,którzy nie mają awersji do tego języka no i tak to się ciągnie-do dziś po angielsku wszelkie konwersacje się toczą.No,ale siłą rzeczy,choćby oglądając tv trochę się naumiał,więc az tak źle nie będzie.Co do naszego rajdu w miasto jestem za!!!!Raaany,jak ja dawno nigdzie TAK nie byłam....ostatnio była u mnie koleżanka i opowiadała,jak to nowy klub rockowy w naszym mieście otworzyli i polecała...a mi gul skakał,jak sobie przypomniałam,jak dawniej,jeszcze zanim obie miałyśmy dzieci,przesiadywałyśmy w innym,kultowym u nas pubie...niestety,juz go zamknęli,a wszyscy nadal za nim tęsknią,bo tam było ...no,niepowtarzalnie.Amatorka straszna,barmanom trzeba było dyktowac,jak mają drinki przyrządzać,ale atmosfera bezcenna
;-).Oj...rozmarzyłam się
.W końcu wzięłam się na sposób i dałam sobie luz- nie latałam do łóżeczka co 2 minuty,tylko spokojnie odczekałam,aż się zmęczy i zacznie jęczeć,wtedy kładłam.No,jeszcze wstała ze 2 razy,ale w końcu padała.

nocka w miarę, Alicja grzeczna, kolejna 4ka za nami
[więc fakt, że jeszcze tylko 3ki,5ki i jedna 4ka została nastraja mnie pozytywnie], katar u dziecia mniejszy, za oknem pełno śniegu, wieczor lekcyjny 17-20 się zapowiada, więc w sumie jest ok ;-):-) a nawet jak nie do końca całościowo mi się to podoba to nie będe marudzić, bo szkoda nerwów.
;-)
może Wy częściej się tak na forum spotykajcie? ;-)
Myślałam, że szczebelki wyciągać się nauczył.