reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka ja robiłam kompa prawie dwa dni, nie ja tylko mój M, bo się tak nam zawieszał i piszczał, poziom hałasu był jak na lotnisku, ale już działa na tip-top. Nadrobię później, dzieci mam u teściowej, spały tam i Arek ma gorączkę, zaraz do niego jadę.

Witajcie :-)
Po dzisiejszej nocy potwierdzam swoją teorię, że u mnie nie jest ważna ilość godzin snu tylko to o której wstaję...
Happybetti wg mnie naprawdę warto, chociaż jak nie lubisz Holland to nie wiem, może nie będzie Ci się podobać:eek: no nie wiem, bo wg mnie jej filmy są dobre.
Makuc niby wszystko przeczytałam, ale nic nie odpisałam, więc co to za nadrobienie :no::sad:
Kroma zdrówka dla Arka
E-lona​ zdrówka dla synka

Hej:)maqcek,zajarzylam jak kompawyłączyłam.jęzor miał oznaczać że ślinie się na widok fajnego faceta z fajnymi tatuażami:D wiadomo że co za dużo to niezdrowo ale tatuaż na ramieniu plus na łydce-mniam:D
nocka spoko, małż odsypia.młoda rządzi a ja korzystam z obecności babci i odpisuje wam z telefonu:D
Dawidowe, może dziewczyny z wifi korzystają że się o rachunki nie martwią;)
Beti,zgadlas:D na razie ciężko torobieniem nazwać ale walczę;)
Kahaa, dla ciebie:***:)))
Idę mięso na obiad w tropiki wysłać

IDA eee na taka interpretację ":-p" bym nie wpadła ;-):-) P.S. czyżbyś miała nowy tel. skoro na nim BB nadrabiasz? ja rzeczywiście z wifi korzystam ale tylko jak mi sie uda sieć złapać. No chyba, że w domu jestem to wtedy no problem.
NAT ale przeczytałaś i to się liczy. Na na bank nawet na to sił bym nie miała.
E-LONA teraz rozumiem..
KROMA skoro komputer naprawiony to mam nadzieję, że częściej będziesz do nas wpadać? :laugh2: zdrówka dla Arka!

Miałam iść na dwór z Młodą ale zaczęła wykazywac oznaki zmęczenia, więc położyłam ją spać. I co? i siedzi w łóżeczku i się drze... :crazy::eek::szok::confused2:

Dzień doberek nadrobie was pózniej bo muszę jechać kupić bartkowo spodnie bo wczoraj nigdzie nie znalazłam wiec muszę jechać gdzieś dalej wczoraj zamiast pokoju malowalismy kuchnie:szok:Wiec pokój musi tydzień poczekać
Ida cyganeria ci sie śni?widziałam go na je erze wiec to chyba nie on bo paskudny jak musztarda:-D
Mi sie śniło ze ktoś ukradł mojej siostrze psa i dał w zamiast dwa inne:-D

a ja witam wyspana. Znowu mnie mała rozpuściła i spałysmy do 8. Szaleje woczraj do 9 dzis do 8. żyć i nie umierać. Sniadanko wciagniete teraz toś się relaksuje w łóżeczku a ja lece na koleny odcinek gotowe na wszystko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry