• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka ja robiłam kompa prawie dwa dni, nie ja tylko mój M, bo się tak nam zawieszał i piszczał, poziom hałasu był jak na lotnisku, ale już działa na tip-top. Nadrobię później, dzieci mam u teściowej, spały tam i Arek ma gorączkę, zaraz do niego jadę.

Witajcie :-)
Po dzisiejszej nocy potwierdzam swoją teorię, że u mnie nie jest ważna ilość godzin snu tylko to o której wstaję...
Happybetti wg mnie naprawdę warto, chociaż jak nie lubisz Holland to nie wiem, może nie będzie Ci się podobać:eek: no nie wiem, bo wg mnie jej filmy są dobre.
Makuc niby wszystko przeczytałam, ale nic nie odpisałam, więc co to za nadrobienie :no::sad:
Kroma zdrówka dla Arka
E-lona​ zdrówka dla synka

Hej:)maqcek,zajarzylam jak kompawyłączyłam.jęzor miał oznaczać że ślinie się na widok fajnego faceta z fajnymi tatuażami:D wiadomo że co za dużo to niezdrowo ale tatuaż na ramieniu plus na łydce-mniam:D
nocka spoko, małż odsypia.młoda rządzi a ja korzystam z obecności babci i odpisuje wam z telefonu:D
Dawidowe, może dziewczyny z wifi korzystają że się o rachunki nie martwią;)
Beti,zgadlas:D na razie ciężko torobieniem nazwać ale walczę;)
Kahaa, dla ciebie:***:)))
Idę mięso na obiad w tropiki wysłać

IDA eee na taka interpretację ":-p" bym nie wpadła ;-):-) P.S. czyżbyś miała nowy tel. skoro na nim BB nadrabiasz? ja rzeczywiście z wifi korzystam ale tylko jak mi sie uda sieć złapać. No chyba, że w domu jestem to wtedy no problem.
NAT ale przeczytałaś i to się liczy. Na na bank nawet na to sił bym nie miała.
E-LONA teraz rozumiem..
KROMA skoro komputer naprawiony to mam nadzieję, że częściej będziesz do nas wpadać? :laugh2: zdrówka dla Arka!

Miałam iść na dwór z Młodą ale zaczęła wykazywac oznaki zmęczenia, więc położyłam ją spać. I co? i siedzi w łóżeczku i się drze... :crazy::eek::szok::confused2:

Dzień doberek nadrobie was pózniej bo muszę jechać kupić bartkowo spodnie bo wczoraj nigdzie nie znalazłam wiec muszę jechać gdzieś dalej wczoraj zamiast pokoju malowalismy kuchnie:szok:Wiec pokój musi tydzień poczekać
Ida cyganeria ci sie śni?widziałam go na je erze wiec to chyba nie on bo paskudny jak musztarda:-D
Mi sie śniło ze ktoś ukradł mojej siostrze psa i dał w zamiast dwa inne:-D

a ja witam wyspana. Znowu mnie mała rozpuściła i spałysmy do 8. Szaleje woczraj do 9 dzis do 8. żyć i nie umierać. Sniadanko wciagniete teraz toś się relaksuje w łóżeczku a ja lece na koleny odcinek gotowe na wszystko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry