reklama

Październikowe Mamy 2010

WIOLI wzór za ok 1,5 tyg. będę miała dopiero ;-) cieszę się, że zakupy udane. Ja ostatnio poluję na jakies ubrania dla siebie i mimo 3 wypraw nic nie znalazłam :eek:
DAWIDOWE ja też nie jestem zbyt optymistycznie do kończącego się weekendu nastawiona. u Ciebie ginęły łyżeczki a u nas Alicja gdzieś skarpetki chowa i tak np. ma 6 pojedyńczych skarpetek a moje poszukiwania nie dają rezultatu.
IDA :laugh2::laugh2::laugh2: to teraz pewnie i e-booki zdecydowanie łatwiej Ci się czyta?
ELWIRKA zdrówka dla Oli!
NAT Pudzianek dopiero wieczorem wraca?

ja za 20min. zaczynam zajęcia...

reklama
Właśnie wróciliśmy z sanek. Fajnie było, bo i ja i mąż też pojeździliśmy. Laura zszokowana wszystkim i uśmiech może raz się pojawił.
Elwirka w takim razie dla Oli też zdrówka życzę.
Wioli gratki 1000 i fajnie, że w końcu kupiłaś to czego szukałaś.

Dzien dobry!
Polozylam Adaska na drzemke i narazie go nie slychac, wiec chyba spi. Wstalam 8:30 i z radoscia pomyslalam, ze wlasnie dyzur mi sie skonczyl :-D Dzisiaj sprobuje wreszcie tego Medoca :-p Chociaz nie, malz mi wczoraj wieczorem dal dwa lyczki do sprobowania...jak dla mnie niezly, maz marudzi ze zbyt wytrawny.

Uwaga, uwaga...nie pamietam co mi sie dzis snilo! :-p:rofl2::laugh2:

makuc, przyjemnych zajec, oby czas szybko zlecial.

Dawidowe, ja tez zawsze taki mam humor w niedziele wieczorem. Chociaz w ten weekend mam lepiej, bo jeszcze jutro wolne. Ale za to bedzie to ostatni dzien wolnego przed Wielkim Piatkiem...
No, i ja na szczescie nie wstaje o piatej, to bylby koszmar!

a moje dziecko juz śpi a ja mam chęć na naleśniki tylko że niestety wczoraj skończyła mi się maką i niestety nie będzie. Chyba jutro będę smażyć a teraz zadowole się kakao

Witam się wieczorkiem:)
Dzisiaj dzionek zleciał mi bardzo szybko-wczoraj miałam ambitne plany położyć się wcześniej a poszłam spać po 2:eek:Miłosz wstał o 7.30 ale grzecznie mu wytłumaczyłam że jestem tak padnięta że ja jeszcze nie wstaje i co!!!pospaliśmy do 9.30:-Dpóźniej szybkie śniadanko i poszliśmy pierwszy raz na sanki i bardzo a to bardzo mu się podobało,później mieliśmy w planach jechać na zakupy ale jakoś do sklepu było nam nie po drodze więc siedzieliśmy w domu...o 15 Miłosz udał się na drzemkę i pospał do 17 (a ja ululałam się razem z nim...ach nie ukrywam że było mi to bardzo potrzebne:rofl2:),a teraz syncio pojechał z babcią do znajomych dzieciaczków a ja się obijam:tak:co jak co,ale fajne są takie leniwe niedziele:happy:

ida, ja pierdziu jaki sen:-D i wiesz co? ja ja bym chyba dała spokój z tym nowym opakowaniem:-)
elwirka wielkie gratki dla Oliwki!!!! a dziś jak się czuje? nadal gorączka? o doczytałam, że bez gorączki. to dobrze, że jednak nie wirus. o i dalej doczytałam, że zapalenie gardła? biedna... :-(to zdróweczka dużo dla malutkiej:*
elona i wam ząbki dokuczają. oby szybko powychodziły bo się i biedne dzieciaczki i my umęczymy choć w sumie wy bo u nas jakoś łagodnie te ząbki idą. u was tyle śniegu, ze bałwana robiliście?? u nas niby na sankach można pozjeżdżać ale niestety na bałwana śnieg za mało i w ogóle lepić się nie chce
beti fajny awatarek.:* a swoja drogą ja chyba nigdy w pubie nie byłam.
dawidowe oo dziś pospałaś nawet dłuzej ode mnie bo ja wstałam dziś o 7 i gratuluję znalezienia kryjówki;)
dziulka no no widzę, że masz niezłe powodzenie w pracy:-)
nat jak u ciebie dziś? humor lepszy?
kroma jak Arek?
wioli jak zakupy? spodnie kupione? doczytałam, że zakupy udane, to fajnie:-)
eliza to może i dobrze, że nie pamietasz co ci się śniło ;-)
rysia i jak? wyspana? do której pospałaś?
kahaaa jak to wychodzi z łóżeczka??? rany współczuję ja to się cieszę, ze Aga jeszcze nie wie, że samemu można;-)
moriam, renata, że też wam się chce tak ćwiczyć. podziwiam normalnie

nadrobiłam i mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim

reklama
Ida moze jednak zrób sobie drugie dziecko wtedy ono wsadzi palec w drugie oko i niebedzie juz tak głupio wyglądało ;-)
Mamaagusi a gdzie coś o tobie?
Dawidowe tez miałam robić naleśniki ale niemam mleka wiec zrobiłam ser ze szczypiorkiem juz widzę ile Bartek będzie męczył kanapke:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry