reklama

Październikowe Mamy 2010

jestem i nadrabiam, choć widzę, że dużo tego nie ma.
Wioli gratki 1000 posta, fajnie, że jesteś z nami :-)
Dawidowe ja też czasem znajduję różne rzeczy w dziwnych miejscach.
A miałam Cię zapytać już dawno tylko ciągle zapominam - jak lokator?
Makuc dokładnie - Pudzianek dopiero wieczorem wrócił.
E-lona dzisiaj był szok, jutro będzie radość z sanek :-) a my musimy je w końcu kupić ;-)
Elizabennett może wykażę się ignorancją ;-) ale dlaczego macie jutro wolne?
Rysia też lubię leniwe niedziele - zresztą nie tylko niedziele ;-)
Mamaagusi serio nigdy w pubie nie byłaś? :szok: wow :-)
A humorek mam lepszy, dziękuję! :-*
Moriam to kiepsko, że buty za małe :baffled:
a ja korzystałam z wolności, owszem :-)

reklama
Halo
Dziewczynki juz wczoraj chciałam dopsiać kilka postów, ale się nie udało :-(, bo pojechaliśmy do znajomych, a dziś nie dało rady, bo Zuu miała bardzo kiepski poranek i przedpołudnie, ale na szczęście po 1 drzemce ktoś oddał mi moje uśmiechnięte dziecie :-). I niedawno poszli też nasi starzy sąsiedzi :-) więc wieczorek wspominam bardzo milusio :-)....i DAWIDOWE bardzo dziękuje za przepis na pizze była pyszna :-)
Dawidowe pytałaś o neta w telu. Ja mam w playu i jestem MEGA zadowolona, bo mam stały dostęp do neta...bardzo dużo minut, których czasem nie jestem w stanie przegadać ;-). I jak nie wygadam to mi na nastepny miesiąc przechodzi.
Maqc grati ząbkowe
Moriam, Renatko trzymam kciuki za wasze cwiczenia ;-) gdyby nie wiadomy stan to bym do Was dołączyła hehe
Roxi a Ty gdzie się dziś zapodziałaś
Nat to fajnie, że w kinie byliście.....i ja się wybiorę na weekendzie z małżem :-)
E-lona zazdraszczam sanek, bałwana itp.
Kahaa kurcze przez góre? no to dopiero alpinista...
Efcia :*widziałam Oliego noż superaśny jest i jaki duży :-). A brzusio mój ma się dobrze i na wieczór już się zaczyna pojawiać więc niedługo już pewnie znikać nie będzie ;-)
Ida aułć..............ja też tak raz oberwałam i nie wspominam tego za dobrze ;-). A jak się córcia w tatusia charakterem nie wdała? to po kim ma ;-)
Eliza nie wystraszyłaś mnie. Tylko bardziej przypomniałaś...i jak widzisz jakoś inaczej prowadzona ciąża nie jest ehhh

to narazie chyba tyle ............

Maaagusi a mówisz o necie do lapka?Czy o necie w telu? Bo ja mam też bezprzewodowy... a teraz jak kupowałam smartphona to kobitka mi mówi, że to bezsensu kupować taki tel i nie mieć dostępu do neta i zrobiła mi taką ofertę ;-), że hoho :-)

Miłosz usnął mi jakieś 0,5 godz temu a ja chyba udam się też już spać (bo ostatnio coś jestem bardzo senna:szok:)i wyspać się nie mogę...
Sarisko a do mnie nic nie napisałaś...nosz jak mogłaś:sorry:A tak poważnie to ja się już nie mogę doczekać aż nam się pochwalisz brzuszkiem i poinformujesz nas jaką płeć będzie miał maluszek:-)a jak tam imiona??wybrane już jakieś??!!

reklama
W końcu chwila relaksu. Obiadki przygotowane na miesiąc, pranie właśnie powiesiłam, Laura o dziwo bez ekscesów zasnęła (ciekawe ile pobudek będzie). Poczytam co tam napisałyście i spadam suszyć włosy i do wyra.
Zaskoczyłyście mnie, że śniegu u niektórych z Was mało. Myślałam, że wszędzie nasypało.
Ida
ja dzisiaj pół dnia miałam nastrój do d... i od razu powiedziałam, żeby mi dano spokój. Humor mi się poprawił jak poszłam na dwór z synem.
Moriam super, że buty udało Ci się kupić. A nie możesz wymienić na większe?
Nat teraz już możesz z czystym sumieniem kupić, bo będzie z nich można skorzystać.

No i dużo tego nie było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry