reklama

Październikowe Mamy 2010

Mamaagusi widziałam Cię nie raz i wiem co piszę. :tak:
Makuc no to nieciekawie masz z tą pracą, a tak dobrze się zapowiadało, a tu klops. Oby szybko wszystko było po Twojej myśli.
Nat myślicielka się robię ;-) I też się objadłam, najpierw bigosu, a potem jakiś kuleczek w czekoladzie z biedronki i przez to kolacja już się nie zmieściła.
Eliza a Ty kaj dziołcha się podziewosz? ;-):-)

reklama
nat- tak na TV, to nie wiesz, ze nowy program BB-chanel jest?:))) a tak powaznie to mam neta w telewizorze i moge was podczytac, tylko odpisac nie bardzo jest jak, mozna, ale manewrowanie pilotem nie dla mnie

NAT z tym plakatem( albo raczej z konkursem) coś jest ogólnie nie tak, więc ja sobie już dałam spokój :eek::no: odnośnie pracy to zaczynam mieć serdecznie dosyć takiego "więzienia". Popatrz - ja jestem uwiązana do komputera praktycznie 10h dziennie i mam przez to wyrzuty sumienia. Ogromne. Rozważam opcję mijania się w domu z D. tak, żeby Alicja nie musiała póki co do żłobka iść a i po rozmowach z koleżanką okazało się, że bankowe pensje o 100% wzrosły, więc sens powrotu jest. Tylko nie wiem czy jestem na tyle odważna żeby się zdecywować. Muszę porozmawiać z aktualnym szefem o moich obiekcjach a to będzie trudna i długa rozmowa, której bardzo się boję. Ale kiedyś muszę ją zacząć :confused2:

a ja już po operacji:-pi tak sobie myślę że kwestię owłosienia damskiego ciała to Bozia rozwiązywała w stanie niezłego zmęczenia:baffled:bo gdyby tyle kłaków na głowie mi urosło to skakałabym pod chmury ze szczęścia a tak to łoooooo 15 minut wyjęte z życiorysu na pozbawianie się ZBĘDNEGO owłosienia:angry:
maqcq, jakbym się nie zamkła w łazience w wiadomym celu to moja macierz z parteru pewnie by przybiegła sprawdzić co ja o tej porze wyczyniam:laugh2:
idę do łózia, ale najpierw weider:rofl2:a w nagrodę stos gazetek do poczytania (czyt. odmóżdżenia:-p):-D

Witam dziewczynki przeczytałam 25 stron i niewiele pamiętam
Pisałyście o imionach i Polunia mi się bardzo podoba i jeszcze Olgunia też,a do chłopca to już mam gorzej z wyborem.
Z depilatorów to posiadam jakiś brauna ale ostatnio maszynki królują bo szybciej.

IKAA jesteś :-)
IDA Twoja mama pomyślałaby, że czymś innym się zabawiasz? :-p;-) o i a6w zaczęłaś? no nooooo to ja Ci kopniaka motywującego ślę :laugh2:
aaaa E-LONA NAT ma rację - szczupła jesteś to możesz się objadać do woli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry