reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja mam chyba rozdwojenie jaźni, albo za długo siedzę na kompie i za dużo czytam te fora idę spać, bo nie mam pamięci już, chyba sobie Żen szenia zaaplikuję. Dobranoc

mamaagusi, kroma chyba do małej mi napisać do miała:-D
a mnie by interesowało jak sariska zdj z fołna dodała na forum:confused2:nie żebym ja zamierzała dodawać (i tak nikt nie tęskni za naszymi facjatami:-p) ale tak z ciekawości:rofl2:
kurde, kusi mnie iść opindolić nogi depilatorem ale to cholerstwo tak głośno daje że nie usłyszę jakby jakiś alarm nastał:baffled:ehhhhh, chyba spróbuję, najwyżej co kępka to będę wyłączać i nasłuchiwać:rofl2:

ja sie pojawiam, a wy spadacie, ladnie..
z pracy jednak nie nadrobilam, moze teraz sie uda.
zaczynam..
sarisa- co do imienia to Pola mi sie bardzo podoba i jescze IGA. Imieniny Maury tez nie we wszystkich kalendarzach, a jednak sa:) 30 listopada. A Pola imieniny obchodzi 9 lutego, w imieniny Apoloniii, lub 23 września, w imieniny Polikseny( takie info znalazlam w necie). Dla chlopaka moi faworyci to Gabriel, Aleksander, Vincent i Igor. A do Zuu to chyba nie pasuja:)

reklama
natolin no ale pomyśl .... kto powinien sobie pozwolić?! przeciez nie wyrzucisz ;-)

No i suuuuper ,ze ps3 masz. Będziecie sobie ciupać. Byle by Cię za bardzo nie wciągnęło! Bo kto na straży forum stac będzie?
Dziękuję Ci :-* Znowu mi tak miło po Twoim poście :-*

Nat oj to będziesz teraz wieczorami ciupać
Raczej nie. Jedyna gra, która mnie interesuje to mahjong na kompie ;-)
WIOLI to siedzi w domu to jeszcze powiedzmy, że rozumiem, ale Ty KANIA pracujesz to skoro masz takich czyścioszków w domu to mąż też powinien sprzątać. Mam nadzieję, że to robi.
ooo, doczytałam, że czasem coś robi.
I to mi się podoba :-)
Wioli83 bo faceci też powinni sprzątać a co !!!
MALA MI a skąd wiesz, że w przychodni im się nie podoba, że nie przyszłaś na szczepienie? Coś mówili?
a co do ps3 to jak mąż będzie przesadzał to wystawię to na allegro :-D gry mnie nie interesują za bardzo, ale generalnie fajny to sprzęt.
Ale Ci zazdroszczę tego braku apetytu.
Obiadów to ja mogłabym w ogóle nie jeść, ale te kanapeczki... Nawet nie chcę wspominać ile ich zjadłam dzisiaj.
MAKUC nie wiem czemu, ale mi się ten plakat nie otwiera :-( a chciałam zagłosować, bardzo chciałam...
KROMA idź koniecznie do okulisty! Z oczami nie ma żartów.
Faktycznie może tak być, że pogorszył Ci się wzrok po porodzie.
WIOLI fajna taka wycieczka i super, że Bartkowi się pdobało.
RYSIA nie używam depilatora, więc nie pomogę. Fajnie, że pospaliście.
MAMAAGUSI wystarczy, że mój tata ma dotykowy telefon i jak coś mam na nim zrobić to mnie trafia.
MADZIKS to śmiesznie, że dzieci się tak kryją z płcią ;-) ciekawe czy będziesz miała chłopca czy dziewczynkę :-) a jak się czujesz?
i mam prośbę :-) jakbyś mogła nie pisać wszystkiego z pogrubieniem :-)
a jak kolęda? :-) ooo, widzę, że miło było, super.
ELWIRKA mam nadzieję, że mąż szybko dojdzie do siebie, a Tobie szybko poprawi się humor.
MINIU super, że jesteś i już obiecuję trzymać kciuki. Daj znać od razu i wracaj do nas. Mimo iż nie wiem o jaki egzamin chodzi to gratuluję :-)
ale super - trzy języki!
DOBRANOCKA widocznie potrzebują tyle snu :-) nie marudź ;-) ja bym nie budziła dziecka, bo sama nie lubię być budzona ;-)
Jak szczepienia?
DORISDAY u Ciebie też kolęda w niedzielę (jak u MORIAM chyba). Dziwne jak dla mnie :-) ale fajnie, że miło było.
SARISKA to dobrze Ci, że Cię odrzuca od majonezu ;-)
E-LONA co Ty tak rozmyślasz ostatnio? ;-)
MORIAM na TV nas czytałaś???
WIOLI, MAKUC najadłam się znowu kanapek z majonezem, serem żółtym i korniszonkami małymi. Pycha było!!!
MAKUC a czemu chcesz dotrwać do 23??
czemu doszłaś do wniosku, że czas wrócić do pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry