natolin no ale pomyśl .... kto powinien sobie pozwolić?! przeciez nie wyrzucisz ;-)
No i suuuuper ,ze ps3 masz. Będziecie sobie ciupać. Byle by Cię za bardzo nie wciągnęło! Bo kto na straży forum stac będzie?
Dziękuję Ci :-* Znowu mi tak miło po Twoim poście :-*
Nat oj to będziesz teraz wieczorami ciupać
Raczej nie. Jedyna gra, która mnie interesuje to mahjong na kompie ;-)
WIOLI to siedzi w domu to jeszcze powiedzmy, że rozumiem, ale Ty KANIA pracujesz to skoro masz takich czyścioszków w domu to mąż też powinien sprzątać. Mam nadzieję, że to robi.
ooo, doczytałam, że czasem coś robi.
I to mi się podoba :-)
Wioli83 bo faceci też powinni sprzątać a co !!!
MALA MI a skąd wiesz, że w przychodni im się nie podoba, że nie przyszłaś na szczepienie? Coś mówili?
a co do ps3 to jak mąż będzie przesadzał to wystawię to na allegro

gry mnie nie interesują za bardzo, ale generalnie fajny to sprzęt.
Ale Ci zazdroszczę tego braku apetytu.
Obiadów to ja mogłabym w ogóle nie jeść, ale te kanapeczki... Nawet nie chcę wspominać ile ich zjadłam dzisiaj.
MAKUC nie wiem czemu, ale mi się ten plakat nie otwiera :-( a chciałam zagłosować, bardzo chciałam...
KROMA idź koniecznie do okulisty! Z oczami nie ma żartów.
Faktycznie może tak być, że pogorszył Ci się wzrok po porodzie.
WIOLI fajna taka wycieczka i super, że Bartkowi się pdobało.
RYSIA nie używam depilatora, więc nie pomogę. Fajnie, że pospaliście.
MAMAAGUSI wystarczy, że mój tata ma dotykowy telefon i jak coś mam na nim zrobić to mnie trafia.
MADZIKS to śmiesznie, że dzieci się tak kryją z płcią ;-) ciekawe czy będziesz miała chłopca czy dziewczynkę :-) a jak się czujesz?
i mam prośbę :-) jakbyś mogła nie pisać wszystkiego z pogrubieniem :-)
a jak kolęda? :-) ooo, widzę, że miło było, super.
ELWIRKA mam nadzieję, że mąż szybko dojdzie do siebie, a Tobie szybko poprawi się humor.
MINIU super, że jesteś i już obiecuję trzymać kciuki. Daj znać od razu i wracaj do nas. Mimo iż nie wiem o jaki egzamin chodzi to gratuluję :-)
ale super - trzy języki!
DOBRANOCKA widocznie potrzebują tyle snu :-) nie marudź ;-) ja bym nie budziła dziecka, bo sama nie lubię być budzona ;-)
Jak szczepienia?
DORISDAY u Ciebie też kolęda w niedzielę (jak u MORIAM chyba). Dziwne jak dla mnie :-) ale fajnie, że miło było.
SARISKA to dobrze Ci, że Cię odrzuca od majonezu ;-)
E-LONA co Ty tak rozmyślasz ostatnio? ;-)
MORIAM na TV nas czytałaś???
WIOLI, MAKUC najadłam się znowu kanapek z majonezem, serem żółtym i korniszonkami małymi. Pycha było!!!
MAKUC a czemu chcesz dotrwać do 23??
czemu doszłaś do wniosku, że czas wrócić do pracy?