reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
SARISKA haha uwielbiam Twoją Zuuu. Ona jest wprost przeurocza :laugh2:
NAT co jadłaś?
IDA haha dziwne nie? bez kitu jakoś mam obawy przed depilatorami :confused2::eek::-p za to ogólnie bólu się nie boję, więc nie wiem czemu to tak. A absorbujące nie dość, że me dziecię dzisiaj było to jeszcze i szefo popalić dawał. Ale na szczęście jedno i drugie już dzisiaj mi marudać nie będzie :laugh2:;-)

Sariska twoja zuzia jest przeurocza
Makuc oboje juz śpią?:-D

Moi jeszcze z godzinę pograsuja i tez do spania ja muszę jeszcze jechać do sklepu jak k wróci tak to niemam jak do marketu jechać z kubusiem a jak juz jadę to połowy nie kupię

Mamaagusi a co Ty za brednie odnośnie swoich zdjęć to piszesz. Nu,nu,nu.
a widziałaś kiedyś jakieś moje zdjęcie? :-p pewnie nie i dlatego tak piszesz:-D
kania dzięki, nocka w miare tzn niby byly 2 pobudki ale ogólnie nie tak źle. Agusia wstała o 8. a humor nawet ok. ogólnie chyba uczę się powoli olewać niektóre rzeczy choć nie do końca mi to wychodzi.
emiliab cieszę się, że szczepienie tak dobrze poszło, my idziemy na początku lutego dopiero na najblizsze szczepienie.
sarisa co do sukni to ja jak wybierałam i już wybrałam to i mama i siostra i pani w salonie mi odradzały (patrząc na nią na manekinie) natomiast jak ją przymierzyłam to wszystkie zmieniły zdanie i stwierdziły, że na mnie wygląda super.

ja też mam depilator i niby używałam jakiś czas ale teraz jakoś nie mam czasu i zwykłą maszynką jakoś szybciej mi to idzie. u mnie wizyta księdza trwa od 1,5 do 2 min więc w zasadzie modlimy się i ksiądz wychodzi.

A my wyjatkowo dopiero kolacje zjedlismy tzn. sie Zuu, bo dzis Zuza idzie pozniej spac, bo za pol godziny dzieciaki laduja, wiec pewnie o 21 beda, a chce zeby mala ich jeszcze zobaczyla.
Dobranocka tyle Jusia snu potrzebuje. Bo u nas w dzien przewaznie 2h, rzadko sie zdarzy 1h, a czasem jak dzis 3. Nocki przespane od 20:30 do 7 ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry