reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma a rozmyślania dotyczące wczorajszego spotkania i decyzji jakie musimy podjąć.
Dobranocka widocznie Justynka snu tyle potrzebuje.
Ida współczuję bólu zatok. Dobrze, że z okiem w porządku.

I muszę lecieć.

reklama
a ja jakoś nie mogę się zebrać do nadrobienia. Ciągle coś. MADZIKS fajnie, że jesteś :-)
odnośnie depilatorów to ja ich nigdy nie mialam. Przerażają mnie jakoś :szok::cool::-p chociaz nie powiem - wygodne to to jest, bo raz sie przemęczysz i masz spokoj na długi czas. Alicja wróciła. Spadam.

Ostatnia edycja:
A ja mam depilator i ale rzadko go używam tylko latem (najzabawniejsze jest to że kupił mi go tata w prezencie pod choinkę gdy miałam chyba z 17 lat bo się wkurzył że mu maszynki podkradłam) ....mam jakoś za delikatną skórę na ból:szok::szok: ale nie powiem fajnie mieć potem dwa tygodnie spokój:)

MADZIKS to widze, ze tylko ja druga dziewczynke chce ;)...Nice tez ma parke. To Ci tato prezent kupil super. A odnosnie depilatora to u mnie jak po dlugim czasie trzeba sie do porzadku doprowadzic po 2 _3 tygodniach znowu musze znowu, a potem wyrywanko trwa krocej i efekt trwa od 3-5 tygodni ;-) jedynie zapuszczanie w lecie meczy iwtedy raczej maszynki uzywam. W wiosna, jesien, zima najczesciej depilator.
E-lona a jak syncio sie ma?
Kroma Ty nie jestes w stanie mnie przestraszyc...chyba, ze nagle zaczniesz ni w monitorze wiercic ;-)

Edit:
Wioli super, ze synciowi sie podobalo i szkoda, ze rekawiczki zgubil buuu

Mala ja tez z tela pisze. Przyzwyczaisz sie ;-). Ja zaraz sorobu fote z tela dodac i pokazac Wam mojego Aniolka hehe

Załączniki

• 2012-01-17 17.39.05.jpg
    2012-01-17 17.39.05.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry