Roxannka
Pracująca mama!
Witam po krótkiej przerwie :-)
Nadrobiłam poboczne, na główny już chyba czasu nie starczy bo oczka same się zamykają ...
U nas w kratke, całą trójką chorujemy i jednego dnia jest lepiej drugiego gorzej, czasem sama nie wiem co się dzieje
Wczoraj miałam okropny dzień, wszystko zwaliło się na głowe :-( do tego @ przyszła
ale naszczęście dzisiaj jest już troszke lepiej 
Całuje was wszystkie mocno :***** szczególnie te które o mnie myślały i pamiętały
No i dwie rzeczy które mi się rzuciły w oczy

ragna, wszystkiego najlepszego!!! STO LAT :-):-):-)
I wszystkim dobrej nocki życze!
Nadrobiłam poboczne, na główny już chyba czasu nie starczy bo oczka same się zamykają ...
U nas w kratke, całą trójką chorujemy i jednego dnia jest lepiej drugiego gorzej, czasem sama nie wiem co się dzieje
Wczoraj miałam okropny dzień, wszystko zwaliło się na głowe :-( do tego @ przyszła
ale naszczęście dzisiaj jest już troszke lepiej 
Całuje was wszystkie mocno :***** szczególnie te które o mnie myślały i pamiętały

No i dwie rzeczy które mi się rzuciły w oczy
hehe dokładnie, ja nie jestemElona znajdź mi taka która jest zadowolona ze swojego brzucha;-)

ragna, wszystkiego najlepszego!!! STO LAT :-):-):-)
I wszystkim dobrej nocki życze!
co jeszcze...zakupy nieudane bo nie kupiłam nic dla siebie
ale tak to jest gdy chodzę z moją domową obstawą płci brzydszej;-)i nawet tego młodszego da sie jeszcze na zakupach znieść ale stary to takaaa maruda że przy wejściu do sklepu już mam ochotę z niego wyjść jak widzę jego "zadowoloną" minę