reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ragna - nie martw się, mogło być gorzej. 30 to nie koniec świata, choć osobiście jeszcze niedawno uważałam, że pjak mi stuknie 30 to popełnie samobójstwo, ale jak widać jeszcze chodze po tym świecie.

Nie, no samobójstwa nie planuję:) Póki co większej różnicy pomiędzy 20 i coś, a 30-tką nie odczuwam:) Poza tym ponoć nie wyglądam na swój wiek, a to trochę ułatwia sprawę:)

nat, dzięki :***

ragna, oczywiście kciuki za szczepienie trzymam mocno, oby przebiegło możliwie najłagodniej!

kahaaa
, to i ja sie dołącze do klubu wyobrażających sobie ciebie inaczej :rofl2::-p

i jeszcze coś z tego co udało mi się wyczytać między wierszami przelatując was niechlujnie ;-)

sariska,
wow poczułaś ruchy swojej małej fasolki rosnącej w brzuszku :-):-):-) pamiętam że to był jeden z najprzyjemniejszych momentów z całej ciąży :tak: Całuski przesyłam :*

doris, gratulacje dla koleżanki jej nowonarodzonego synka :-)

makuc, kciuki trzymam za podjęcie najlepszych dla was decyzjo pracowo-życiowych :tak: Wiem, że łatwo nie jest, ale będzie dobrze!

I wybaczcie ale teraz już naprawde ide spać :sorry:

Nat myślałam ze skoro nie pracuje to mój zakichany obowiązek jest sprzątać:-D
Rysia gdzie polazlas kobitko sama mam pic?
Ragna ja tez na swój wiek nie wyglądam mój k czasem mówi ze go ktoś wkoncu za pedofilię zamknie:-D

To raz jeszcze dobranoc, dziewczynki.
Po dłuższej nieobecności postaram się zaglądać regularnie, tj, codziennie:)
Wioli, to musisz wzorem Kahaaa wrzucić jakąś fotkę.
Do jutra!

Roxi zdrówka dla całej 3.
Kahaaa bo się przychycił, a nie przypalił. :-) A oczy masz super.
Ragna trzymam kciuki za szczepienie.
O właśnie Wioli i Nat fotki dawać tylko jak będę, bo zaraz spadam do wyrka.
Wioli ja właśnie podobnie jak Ty Kahęęę :-)sobie wyobrażałam.
Ragna dawaj fotkę też. :-)

To teraz uciekam spać, bo może w końcu uda mi się wyspać.

Kahaaa, tak, dziś mi 30-tka wybiła...
Co do depilatorów, to dla mnie fajna sprawa, ale niestety używać za bardzo nie mogę, bo mi strasznie włoski wrastają potem i wygląda to fatalnie... No a przy tym trochę boli wydłubywanie ich pęsetą...
dobry peeling cukrowy i po problemie - przetestowane na mnie:tak:kiedyś oriflame miał taki zajebiaszczy cukrowy milk&honey chyba, ale nie wiem czy aktualnie też jest. jakby co to polecam śmiało:-)
kahaa, ja tak jak wiola miałam wizję ciebie jako blondi:rofl2:a tu widzę charakterna ruda z pięnymi zielonymi oczami:szok:no nic, muszę się z tym przespać:-p:-D:rofl2:
aaaaaaa a propos depilatorów tak na szybko: jedna moja znajoma miała tak że goliła dw adni, w jeden dzień jedną nogę, a na drugi dzień drugą bo tyle bólu naraz znieść nie mogła:-Da druga znajoma jechałą depilatorem od kostek po pępek (jeśli wiecie co mama na myśli:rofl2:) i sobie chwaliła tą metodę upiększania się:szok:j apowyżej kolan depilatora nie wpuszcze za Chiny:laugh2::laugh2::laugh2:
bye;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry