reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja pierdziuuu ale nadrobilam was dzisiaj i sumiennie mega posta naprodukowalam nawet dwa!!!:)))

WIOLI co dot wojej facjaty to kiedys ja widzialam i albo ci walne w kly albo przestaniesz glupio gadac.:ppp

a co do wieku to raz pisalam ze mnei w pracy podrywa 26 latek??? wczoraj sie okazalo ze on ma 19!!!!! to chyba nie jest ze mna tak zle.... sporo ludzi do mnei mowi per " madmuazel" (sie znaczy panienka) taaaaa... po rozwodzie , hajtnieta drugi raz i z dzieckiem:)))sporo klientow sie dziwi ze ja JUZ sie ohajtalam jak widza obraczke.... ja wcale mloda nei wygladam przeciez wg mnei samej. ale na "dziescia" na pewno JUZ nie wygladam.... kurna.... niech ktos zatrzyma czas zeby miec ten wiek co teraz caly czas....

zaraz spadam spac.
jutro gonitwa. mam wolne ale jade do serwisu komorki bo mi naprawili telefon i jutro jade odebrac a potem jade po recpte na szczepionki dla glizdusia.

a dzisiaj mi sie przytrafilo rano cos z czego sie smialam godzine do lez, ale wole nei mowic bo to takei troche nieprzyjemne.... usmialam sie z rekacji Leane na jedna rzecz.... ale doslownei do lez.... koniec tematu nic nei gadam:)

wioli - ja zaryzykuje, mam dwa monitory. dawaj te fote.
wioli, elona, ida - kurde, no przefarbuje się, niech wam będzie.
elona - no ja wiem co to przychycił
spać zaraz ide, czekam tylko czy któraś jeszcze fotę wrzuci

WIOLI no wiec tak.. ubieram Leane na komodzie u niej w pokoju i wypsnal mi sie "pierdziuszek" glosny i dlugi, a Leane cala uhahana i okrzyk " JEDZIE!!!!!!!!!!!!" myslalam ze sie posikam....jak zaczelam lac na glos na pol bloku to Leane tez i zesmy sie obie smialy jak walniete:))))

no nic spadam spac. jutro wolne uffffffffffff;))))))

Wioli ja jestem...zasiedziałam się na youtubie i przez przypadek włączyłam filmik ku pamięci...boszee jaki ten świat jest niesprawiedliwy,ile dzieciaczków choruje i umiera:-(:no:płakałam i oglądałam...a teraz idę polać sobie kolejnego drina...ale najpierw idę zerknąć na mój mały cudek (jak ja się cieszę że go mam:tak:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry