reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc to super, że takie podwyżki. A macie szanse się tak mijać? Jeśli tak to wg mnie jest dobry pomysł, bo Wy macie potem wolny weekend rozumiem, więc możecie sobie na to pozwolić. Choć rozumiem, że to trudna decyzja.
Ikaa jesteś :-)
Też uwielbiam imię Olga, chociaż generalnie ja w przeciwieństwie do większości z Was uwielbiam męskie imiona, a żeńskie średnio. No jeszcze Małgorzata mi się bardzo podoba. Ale w sumie i tak nie mam już co wymyślać, bo jeśli byśmy mieli drugie dziecko to mój mąż ma prawo wyboru imienia.
Wioli w takim sensie, że jak się siedzi w domu to wg mnie sprzątanie też jest jakby pracą. Np mój mąż dużo bardzo pracuje. Dlatego ja w domu sprzątam. A gdybym ja pracowała zawodowo to absolutnie by nie było tak, że tylko ja bym sprzątała :-)
E-lona ale na pewno nie zostawia tak dużo do życzenia jak mój ;-)
Ragna ja o Tobie też pamiętałam! :zawstydzona/y:
Sto lat, sto lat!!!
Niech się spełnią Twoje marzenia.
No i trzymam kciuki za szczepienie.
No i za sprzedanie pralki też.
Roxannka zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Kahaa winiary też lubię. no i jasne, że lubię pomidory z majonezem, zresztą majonez jest dla mnie w ogóle the best!
a casperkowamama to miniu :-)
i ja też całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam

reklama
Dziękuję Wam za życzenia, a teraz lecę pod prysznic. Jutro na 9:00 szczepienie Priorixem, więc trzymajcie kciuki. Muszę się psychicznie przygotować na głośny płacz w przychodni... Oj, ciężka dola... Hanka należy do tych dzieci, które zaczynają płakać na sam widok lekarza...
Natolin, Tobie też dziękuję za pamięć:)
A co do drugiego dziecka, to gdyby przyszło mi je mieć, to chyba też wolałabym drugą dziewczynkę:) Imię Olga mi się podoba, Milenka też, ale my chyba wybralibyśmy Klarę :P
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Wioli ja też zakupiłam sobie % więc chętnie tu jeszcze jakiś czas z Tobą posiedzę:-D
Kahaaa masz bardzo ładne oczy (tak wyraziście zielone-super):tak:
Natolinko a jak tam u Ciebie z męzulkiem,i czy dzisiaj dołączasz do klubu bb=aa??!!
Ragna kciuki oczywiście będą zaciśniętę za szczepienie...dobrej nocki
Roxi ja też Wam życzę dużo zdrówka i byś była tu z nami częściej bo smutno bez Ciebie:tak:a co do bycia w Wawie to najprawdopodobniej jedziemy 3 -5 luty więc co jak co ale szykuj się na jakieś spotkanko:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
elona - "przychycil", ha ha, tez tak mówie. jak swojsko.
sarisa - jak tak na remont narzekałas, to mi się przypomniało jak się z jeszcze nie męzem wprowadzilismy do mieszkania w polsce i robilismy remont, normalnie grzecznie od 8 do 17, no ale wiadomo halas jakis byl i przyszła sąsiadka i do nas walnęła tekstem "ja już nie wytrzymam, tu w tym mieszkaniu to co 5 lat remont". i teraz zawsze jak jakis remont robimy to nam się to przypomina i polewke mamy.
madziks - a ty nie wiesz co masz, ze chciałabys chlopca? gratulacje tak przy okazji

co do depilatorów to ja kiedys uzywałam, a teraz nie wiem gdzie mam, zapomniałam o nim, ale mozę go odkurze. a w ciąży jak byłam to w ogóle tego nie potrzebowałam bo mi włosy nie rosly...
sarisa - to pierwsze zdjęcie zuzi jakie widzę takie normalne, nie full wypas artystyczne... superaśna jest. mój dziś ze mną do kibelka poszedł i dałam mu papier toaletowy do zabawy, zeby mnie nie ciągnął za kolana i efekt był podobny
makuc - Karol w żenskiem imieniu to po prostu Carol, co kiedys pewnie było skrótem od Caroline, ale teraz jest już takie imie. a "póki" jestem pewna
Kroma szef to szef a mąż to podwladny;-)
PADŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nat - taki długi post a do mnie to nic?
ragna - kiedy skończyłas 30 lat? dziś? jak tak to hapi berzdej.
wioli, nat - a jak mnie sobie wyobrażałyscie? i czy ja mogłabym sobie przestac wyobrażać was? jak już tak upubliczniamy swoje facjaty?

Nat inaczej sobie pomyślałam ufff mój k w tyg nie sprząta bo za późno wraca ale na week niema grania w kulki;-)
Ragna trzymam kciuki zeby udało sie pralkę sprzedać
Roxi zdrowiejcie szybko i wracaj do nas
Ida cwieczenia i delicje skład doskonały ;-)
Rysia to po co bralas marude zesoba;-)

Kahaaa, tak, dziś mi 30-tka wybiła...
Co do depilatorów, to dla mnie fajna sprawa, ale niestety używać za bardzo nie mogę, bo mi strasznie włoski wrastają potem i wygląda to fatalnie... No a przy tym trochę boli wydłubywanie ich pęsetą...

MADZIKS jak sie ciesze ze cie sciaglam:))))

KAHHA co do mojej ortografii to masz racje.... kiedys bylam mistrzem ortografii w LO i w meidzyszkolnych konkursach, potem poszlam na ogolnopolskie dyktando i na 200 ludzi bylam 49 wiec niezle. literowek sadze tony ale chyba da sie mnei zrozumiec. jedynie sie lapie ze mi polskich slowek brakuje w glowie podczas gdy francuskie zwroty juz mi sie wpychaja na kompa i nieraz skladnei odwracam.... wstyyyd.

HAPPY co do imion to jesli keidys sie zdecyduje na drugiego lobuza i bylby chlopak to na bank XAVIER czyli Ksawery :)))a drugie to Gabriel.

DAGISU oj tak...mozna sie zakochac we wlasnym dziecku.... ja zeswirowalam kompletnie i mimo ze neiraz daje popalic w nocy to ja kocham jak wariatka

MAKUC jak sie wylewa zale swojemu menciznie to wierze ze ulzy tylko zeby jeszcze cos trafilo do tego CKM-u (Ciezko Kapujaca Mozgownica gwoli wyjasnienia:p)

IDA ANtki sa zajebiste:)) wiem cos o tym:))) jedynie co to uparte :pp

DORIS powiem ci ze dzisiaj malz wrocil z pracy to mldoa ze mna klocki ukladala i na tatusia jak chcial jej dac buz to walnela focha odepchnela go opeirdzielila po swojemmu i koniec dyskusji, tatus se nei pogadal. jak chcial jej klocuszka wpiac w budowle to wrzasnela na niego jak stary:ppppa jak powiedzialam ze ide pod prysznic to mloda wyrwala za mna i tatusia zostawila z klockami w pokoju:ppp

IDA co do szczepienia przy zabkowaniu to nigdy nie slyszalam o tym a niestety gdyby tak bylo to mysle ze Lekarka by mi odmowila szczepienia we wrzesniu. a tak w ogole to w zeszycie zdrowia Leane jak sa daty szczepien to chyba do 6 roku zycia spokoj bedzie. w sobote idzie mloda na szczepienei z tatusiem.

RYSIA ja mam depilator i ..uzwyalam go 3 sekundy.. boli jak jasna cholera..... wole sie golic...

MAMAAGUSI glizdo neidobra jak jeszcze raz napiszesz ze zle na zdjeciach wychodzisz to dostaniesz ode mnei po nochalu!!!!! kto jak kto ale ty wychodzisz bardzo ladnie na fotkach i tak naturalnie.

NAT co do PS3 to nie kwicz nam potem ze malz w domu neiobecny duchem i cialem:pp

ELWIRKA dobrze ze wszystko w porzadeczku z M.

DOBRANOCKA nieraz Leane potrafi w dzien spac od 12.30 - 16h i to jeszcze my ja idziemy budzic. nieraz spi tzn ostatnio najczesciej tak do 15.30.

KANIA ja tez dzisiaj jak sie rozpedzilam to podlogi pomyte i dokurzone, kurze starte, kuchnia tez nawet Leane mi pomgla:pp dalam jej sciereczke bo sie przygladala co ja robie i "myla" mi meble:) i pralke:))

WIOLI nie wazne ze synus padl i wymarznal wazne ze wycieczka udana:))

SARISKA twoja mldoa z papierem to jak Leane... nei wazne czy reczniki czy reklamy wazne zeby sie dlao targac i mietosic:))) ostatnio lejemy bo widziala jak kotu kulki robimy i rzucamy i kot aportuje jak pies to ona tez chce kulki robic:)))

IDA ja po moim goleniu ostatnim mialam wrazenie ze ktos ostrzygl owce... nei wiem skad tyle siersciuchow mialam na nogach i na hmmm...no tentego:)))))))

RAGNA z okazji tej magicznej trojeczki z przodu sciskam cie mocno i skladam najlepsiejsze zyczenia:)

IKAA ja mojego tez nie lubie bebzunka ale przeciez piwko gdzies musi sie zmiescic.... (tuz obok pizzy??? i kapusniaku???):)))

aaa tak poza tym to w robocie dzisiaj zas akcja niezla byla.... sklep otworzony o 8.30 a o 8.35 ochroniarz zlapal zlodzieja ktory chcial dmuchnac 3 butle whisky!!! masakra.... 10 minut potem policja byla na miejscu.

a tak juz w ogole poza tym wszystkim to na diete moge isc albo od piatku albo poniedzialku bo najgorszy dzien diety wtedy przypadlby na srode a akurat przyszla srode pracuje calutenki dzien od rana do nocy i nei wytrzymalabym.

reklama
ragna - nie martw się, mogło być gorzej. 30 to nie koniec świata, choć osobiście jeszcze niedawno uważałam, że pjak mi stuknie 30 to popełnie samobójstwo, ale jak widać jeszcze chodze po tym świecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry