natolin
Fanka BB :)
Makuc to super, że takie podwyżki. A macie szanse się tak mijać? Jeśli tak to wg mnie jest dobry pomysł, bo Wy macie potem wolny weekend rozumiem, więc możecie sobie na to pozwolić. Choć rozumiem, że to trudna decyzja.
Ikaa jesteś :-)
Też uwielbiam imię Olga, chociaż generalnie ja w przeciwieństwie do większości z Was uwielbiam męskie imiona, a żeńskie średnio. No jeszcze Małgorzata mi się bardzo podoba. Ale w sumie i tak nie mam już co wymyślać, bo jeśli byśmy mieli drugie dziecko to mój mąż ma prawo wyboru imienia.
Wioli w takim sensie, że jak się siedzi w domu to wg mnie sprzątanie też jest jakby pracą. Np mój mąż dużo bardzo pracuje. Dlatego ja w domu sprzątam. A gdybym ja pracowała zawodowo to absolutnie by nie było tak, że tylko ja bym sprzątała :-)
E-lona ale na pewno nie zostawia tak dużo do życzenia jak mój ;-)
Ragna ja o Tobie też pamiętałam!
Sto lat, sto lat!!!
Niech się spełnią Twoje marzenia.
No i trzymam kciuki za szczepienie.
No i za sprzedanie pralki też.
Roxannka zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Kahaa winiary też lubię. no i jasne, że lubię pomidory z majonezem, zresztą majonez jest dla mnie w ogóle the best!
a casperkowamama to miniu :-)
i ja też całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Ikaa jesteś :-)
Też uwielbiam imię Olga, chociaż generalnie ja w przeciwieństwie do większości z Was uwielbiam męskie imiona, a żeńskie średnio. No jeszcze Małgorzata mi się bardzo podoba. Ale w sumie i tak nie mam już co wymyślać, bo jeśli byśmy mieli drugie dziecko to mój mąż ma prawo wyboru imienia.
Wioli w takim sensie, że jak się siedzi w domu to wg mnie sprzątanie też jest jakby pracą. Np mój mąż dużo bardzo pracuje. Dlatego ja w domu sprzątam. A gdybym ja pracowała zawodowo to absolutnie by nie było tak, że tylko ja bym sprzątała :-)
E-lona ale na pewno nie zostawia tak dużo do życzenia jak mój ;-)
Ragna ja o Tobie też pamiętałam!
Sto lat, sto lat!!!
Niech się spełnią Twoje marzenia.
No i trzymam kciuki za szczepienie.
No i za sprzedanie pralki też.
Roxannka zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
Kahaa winiary też lubię. no i jasne, że lubię pomidory z majonezem, zresztą majonez jest dla mnie w ogóle the best!
a casperkowamama to miniu :-)
i ja też całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam