happybeti
show must go on...
Dzień dobry :-)
Nadrabaiam Was od 7.00
.Tyle nastukałyście,że juz nie wiem,co komu miałam...dziura w głowie

.Ale spróbuję choc troszkę...
Mamaagusi- a ja Twoje fotki pamiętam i bardzo mi sie podobałaś,o!!!
Za to jak ostatnio u brata oglądałam jakieś fotki z rodzinnych imprez,to stwierdziłam,że moja noga przed obiektywem aparatu więcej nie postanie :////.A fotke poncha tez poproszę
.Zaraz g-maila włączam, bo ostatnio miałam sporo pisania w imieniu M. i tak zostało na jego koncie.
Ragna -Wszystkiego najnajnaj z okazji 30ki-eee,tam! nie taki diabeł straszny;-)
- ja z "4" z przodu jakoś żyję jeszcze
.I nawet za bardzo nie narzekam
Co do imion jeszcze,to mi sie podobało jeszcze "Anielka- Aniela",no,ale wyszło "Amelka","Ula- Urszula",ale z pewnych względów zrezygnowałam,"Melania-Mela" tez bardzo ładne
,chyba bardziej mi się podoba od "Mileny"."Klara","Klarysa" tez ładne.Córeczka brata miała być "Iga",ale została "Kalinką":-)
A dla chłopców "Maksia " nie śmiałam proponować
.I wcale się nie zgodzę,że to "psie " imię
- coż poradzić,że ludzie dają zwierzakom ludzkie imiona....
.A jeszcze podobają mi się "Jaś","Staś" i...Sergiusz
."Igor" tez jest jednym z moich ulubionych męskich imion.W ogóle to wszystkie imiona mogą być piękne,nie lubię tylko tych "Alanków","Kewinków",jesli wiecie,co mam na myśli...jeszcze przy obecnych przepisach o polskiej pisowni to w ogóle porażka
.
...po namyśle wysyłam,bo juz nie wiem,co pisac....
:-
baffled:
...przypomniało mi się jeszcze coś- a propos mojego wczorajszego poranka :/- tak się śmiałyście z mojego zakręcenia...było jeszcze gorzej...okazało się,że Amelka wcale tak pięknie nie przespała nocki- to tylko tatuś miał czujny sen i wstawał do niej,jak spałam jak zabita...nic nie słyszałam...a tak się cieszyłam,że dziecko pięknie pospało ....://
Nadrabaiam Was od 7.00

.Tyle nastukałyście,że juz nie wiem,co komu miałam...dziura w głowie

.Ale spróbuję choc troszkę...Mamaagusi- a ja Twoje fotki pamiętam i bardzo mi sie podobałaś,o!!!
Za to jak ostatnio u brata oglądałam jakieś fotki z rodzinnych imprez,to stwierdziłam,że moja noga przed obiektywem aparatu więcej nie postanie :////.A fotke poncha tez poproszę
.Zaraz g-maila włączam, bo ostatnio miałam sporo pisania w imieniu M. i tak zostało na jego koncie.Ragna -Wszystkiego najnajnaj z okazji 30ki-eee,tam! nie taki diabeł straszny;-)
- ja z "4" z przodu jakoś żyję jeszcze
.I nawet za bardzo nie narzekam
Co do imion jeszcze,to mi sie podobało jeszcze "Anielka- Aniela",no,ale wyszło "Amelka","Ula- Urszula",ale z pewnych względów zrezygnowałam,"Melania-Mela" tez bardzo ładne
,chyba bardziej mi się podoba od "Mileny"."Klara","Klarysa" tez ładne.Córeczka brata miała być "Iga",ale została "Kalinką":-)A dla chłopców "Maksia " nie śmiałam proponować

.I wcale się nie zgodzę,że to "psie " imię
- coż poradzić,że ludzie dają zwierzakom ludzkie imiona....
.A jeszcze podobają mi się "Jaś","Staś" i...Sergiusz
."Igor" tez jest jednym z moich ulubionych męskich imion.W ogóle to wszystkie imiona mogą być piękne,nie lubię tylko tych "Alanków","Kewinków",jesli wiecie,co mam na myśli...jeszcze przy obecnych przepisach o polskiej pisowni to w ogóle porażka
....po namyśle wysyłam,bo juz nie wiem,co pisac....
:-
...przypomniało mi się jeszcze coś- a propos mojego wczorajszego poranka :/- tak się śmiałyście z mojego zakręcenia...było jeszcze gorzej...okazało się,że Amelka wcale tak pięknie nie przespała nocki- to tylko tatuś miał czujny sen i wstawał do niej,jak spałam jak zabita...nic nie słyszałam...a tak się cieszyłam,że dziecko pięknie pospało ....://
Ostatnia edycja: