reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry :-)
Nadrabaiam Was od 7.00:baffled::-D.Tyle nastukałyście,że juz nie wiem,co komu miałam...dziura w głowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Ale spróbuję choc troszkę...
Mamaagusi- a ja Twoje fotki pamiętam i bardzo mi sie podobałaś,o!!!
Za to jak ostatnio u brata oglądałam jakieś fotki z rodzinnych imprez,to stwierdziłam,że moja noga przed obiektywem aparatu więcej nie postanie :////.A fotke poncha tez poproszę:tak:.Zaraz g-maila włączam, bo ostatnio miałam sporo pisania w imieniu M. i tak zostało na jego koncie.
Ragna -Wszystkiego najnajnaj z okazji 30ki-eee,tam! nie taki diabeł straszny;-):-D- ja z "4" z przodu jakoś żyję jeszcze:-D:rofl2:.I nawet za bardzo nie narzekam:-p
Co do imion jeszcze,to mi sie podobało jeszcze "Anielka- Aniela",no,ale wyszło "Amelka","Ula- Urszula",ale z pewnych względów zrezygnowałam,"Melania-Mela" tez bardzo ładne:tak:,chyba bardziej mi się podoba od "Mileny"."Klara","Klarysa" tez ładne.Córeczka brata miała być "Iga",ale została "Kalinką":-)
A dla chłopców "Maksia " nie śmiałam proponować:-D:-p.I wcale się nie zgodzę,że to "psie " imię:-p:-D- coż poradzić,że ludzie dają zwierzakom ludzkie imiona....:dry:.A jeszcze podobają mi się "Jaś","Staś" i...Sergiusz:-p."Igor" tez jest jednym z moich ulubionych męskich imion.W ogóle to wszystkie imiona mogą być piękne,nie lubię tylko tych "Alanków","Kewinków",jesli wiecie,co mam na myśli...jeszcze przy obecnych przepisach o polskiej pisowni to w ogóle porażka:no::baffled:.
...po namyśle wysyłam,bo juz nie wiem,co pisac....:zawstydzona/y::-(:baffled::sorry2:

...przypomniało mi się jeszcze coś- a propos mojego wczorajszego poranka :/- tak się śmiałyście z mojego zakręcenia...było jeszcze gorzej...okazało się,że Amelka wcale tak pięknie nie przespała nocki- to tylko tatuś miał czujny sen i wstawał do niej,jak spałam jak zabita...nic nie słyszałam...a tak się cieszyłam,że dziecko pięknie pospało ....://

Ostatnia edycja:
reklama
Bry...

Wioli
obiad wybieram ze stołówki :-) super że Bartuś zadowolony z wycieczki :-)
Kroma szef to szef a mąż to podwladny
:-D:-D dobre !!!
Elona znajdź mi taka która jest zadowolona ze swojego brzucha
właśnie, zwłaszcza po ciąży...
E-lona nad czym tak rozmyślasz nocami??? doczytałam, trzymam kciuki za dziejszy dzień i same dobre decyzje :-) Cieszę się, że Daniel czuje się lepiej a Laura jak??
Kroma to koniecznie wybierz się do okulisty skoro czujesz że ze wzrokiem jest gorzej. A jak dzieciaczki???
Sarisa a czemu miałoby nie pasować to imię. przecież Zuzia ma na drugie tak, więc go teoretycznie nie używa. Zdjęcie super :-) Mnie w ciąży odrzuciło herbate zieloną, miód i kapustę.
Emiliab i jak ćwiczenia i cieszę się, że Franio po szczepieniu dobrze się czuje ???
Ida w końcu napisałaś jak tam Twoje oko i cieszę się, że coś na niego widzisz:-) tylko o te chore zatoki trzeba zadbać koniecznie. I jak Ci się ćwiczy???
Mamaagusi a co konkretnie uczysz się olewać???
Rysia zakupiłaś sprzęcior??? doczytałam że nie, szkoda. A podbudki o 7 to ja bardzo bym chciała :-)

Mała_mi wybrałaś coś ???
Co do sukien ślubnych to przymierzyłam chyba z 20 ale wybrałam taką, która mi się bardzo podobała a drut też musiałam wyciągnąć bo nie cierpię czegoś takiego !!!
Natolin sprząta bo nie ma wyjścia :-) ale lubi porządek więc się pilnuje. A co do gier, to mąż pewnie zaginie, mójego gry nie wciągają. Na całe chyba moje szczęście :-) Ja też nie przepadam, chyba że w telefonie jakąś zapodam w kolejce do dr.
Dobranocka jak dzieciaczki po szczepieniu???
Ragna wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-) (spóźnione ale szczere)
Trzymam kciuki za sprzedanie pralki, i za remont łazienki.
współczuję @ i napisz jak po szczepieniu???
Oj, ciężka dola... Hanka należy do tych dzieci, które zaczynają płakać na sam widok lekarza...
To tak jak Oliwia.

NAT z tym plakatem( albo raczej z konkursem) coś jest ogólnie nie tak, więc ja sobie już dałam spokój odnośnie pracy to zaczynam mieć serdecznie dosyć takiego "więzienia". Popatrz - ja jestem uwiązana do komputera praktycznie 10h dziennie i mam przez to wyrzuty sumienia. Ogromne. Rozważam opcję mijania się w domu z D. tak, żeby Alicja nie musiała póki co do żłobka iść a i po rozmowach z koleżanką okazało się, że bankowe pensje o 100% wzrosły, więc sens powrotu jest. Tylko nie wiem czy jestem na tyle odważna żeby się zdecywować. Muszę porozmawiać z aktualnym szefem o moich obiekcjach a to będzie trudna i długa rozmowa, której bardzo się boję. Ale kiedyś muszę ją zacząć
Z tym "więzieniem" czuję podobnie. Trzymam kciuki za rozmowę i podjęcie "męskiej decyzji" :-) A jak Alicja po wizycie u wiadomokogo???

Roxannka
zdrówka Wam życzę, współczuję @, tęsknimy tu za Tobą.
Dziulka fajnie, że Leane u niani się podoba i przyzwyczaj się, ze teraz na krok Cię odstępować nie będzie.
Widzę, że Ci córcia w porządkach pomaga, i dobrze :-)
Trzymam kciuki za dietę:-) i dużo odpoczynku dziś.
Kahaa a dla mnie zdjęcie gdzie????????????
Elizabennett a gdzie chciałabyś pracować???
Jak mężusiowi smakują tak Twoje przysmaki to koniecznie urlop trzeba wziąć.
Cieszę się, że w pracy luźno.
A co do wizyty w muzeum, hmm szkoda że taki natłok ale chyba Adasiowi się podobało?
Eliza, Happy, Mamaagusi, Elwirka, Rysia dzień dobry :-)

Nocka ok, z mężem też, Oliwia też :-)
W pracy mnie wku**** totalnie, szkoda słów... naprawdę.
W sobotę szykuje się babski wieczór, ehhh może troszkę się odmóżdżę :-)

Ostatnia edycja:
Protestuję!!!!!! Zdjęcie dawać tak późno:wściekła/y::no::no::no::no::no::wściekła/y:. Kahaa ja chcę twe zdjęcie wczesniej:-D:-). O 22 idę spać. Wioli ciebie też się to tyczy:rofl2:.

Kania ćwiczenia wykonane-nawet są zakwasiki:tak:. Fanie masz z tym babskim wieczorem. Odmóżdż się,odmóżdż kochana:* Mam nadzieję,że poprawa nastąpi w pracy:*
eliza fajnie,że wpadłaś:*. Gratuluję zupy z cukini:tak:. Wyślij trochę do mnie-a nie,przecież już nie masz:-D
makucku bankowe pensje wzrosły o 100%? Ale to chyba w twoim banku,bo u mnie jakoś baaardzo niewielkie były te podwyżki:no:
Franek spał pieknie od 18 do 7:-D. Ale cóż się dziwić,skoro wczoraj spał tylko 10 minut w aucie:baffled:. Jak odprowadzaliśmy Kubę do szkoły,to tak strasznie mu zmarzły rączki,że aż czerwone były. Chyba przykleję mu te rękawiczki do rąk;-)

Teraz jestem już po śniadaniu(dwie drożdżówki z serem w ramach odchudzania się:zawstydzona/y:) i zastanawiam się nad kolejną kawą:tak:

hej
przeczytalam was w calosci, ale nie dam rady z detalami odpisac, bo w pracy znow jestem. taki los. zrobilam sobie liste rzeczy do zrobienia na dzis i pol strony mi zajelo tylko, wiec dopisalam ze mam na bb wejsc. weszlam i zaraz sobie "tikne", ze zrobione, a co.

Miłosz chwile zajął się sobą więc ja oczywiście muszę ten czas wykorzystać na bb...

Happybeti
co do imion to Anielka też jest imieniem które mi się podobuje...a nie lubię tak jak Ty tych obcojęzycznych co na siłę są spolszczane:tak::rofl2:a w ogóle fajnie że jesteś:-):tak:i do kiedy masz jeszcze drugą połówę w domu???
Kania życzę Ci najprzyjemniejszego sobotniego odmóżdżania:tak:super że z Oliwką,mężem i nocką ok i trzymam kciuki by wkurw na robotę minął szybciutko...a czym Ci tak ciśnienie podnieśli??!!
Emiliab mniammm smaczne miałaś śniadanko a co do kaffki to ja też zaraz uciekam po kolejną (takiego narobiłaś mi smaka;-))
Kahaaa miłego dzionka w pracy...hihi i aby udało Ci się zrobić wszystko z listy na dzisiaj (i co jak co,ale najważniejsze już z niej odhaczyłaś czyli pojawienie się na bb:-D)

no i uciekam pościelać przynajmniej łóżko (to taka moja czynność z listy;-))

Dzień Dobry z pracy :-)

hej
przeczytalam was w calosci, ale nie dam rady z detalami odpisac, bo w pracy znow jestem. taki los. zrobilam sobie liste rzeczy do zrobienia na dzis i pol strony mi zajelo tylko, wiec dopisalam ze mam na bb wejsc. weszlam i zaraz sobie "tikne", ze zrobione, a co.

Bardzo mi się podoba to co napisałaś ... też sobie "tikne" że zrobione :-D chociaż jedna rzecz dzisiaj bo jak narazie to jakoś nie moge się za nic zabrać :sorry2::rolleyes2:

Miłego dnia!!!

reklama
Hej po przespanej spokojnie AŻ do 7 rano nocy...no ale dzięki lezapałowi do dospałyśmy do9 prawie;)i młoda zadowolona i ja;)
Kania, ćwiczy się fajnie:))) zakwasów brak ale 2 serie to lajcik jeszcze dla mnie;) fajnie że u was wsio ok!!!:***
I więcej nie napiszę bo muszęobowiązki matczyne lecieć wypełniać;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry