dorisday2512
Fanka BB :)
witajcie
KANIA dziś kolęda? No to niech Ci minie tak wesoło jak u mnie. Był młody ksiądz, zaproponowałam mu cos do picia. Poprosił o coś zimnego. Nalałam mu sprite'a do szklanki, na której było napisane Jack Daniels (z pospiechu nie popatrzyłam). Jak wypił to powiedział ,ze coś słabiutki ten dżek
Widzę ,ze u Ciebie wszystko ok poza nerwami pracujpowymi. Nie martw się, sobota tuż tuż – zaszalej, tylko przypadkiem nie wpadaj na pomysl ,zeby po % dzwonić do szefa
. Ja tez na babską imprezkę idę więc pomyślę o Tobie ;-)
SARISA no to jak Zuuu ma na drugie Pola , to malutkiej daj Pola-Zuzia , będzie równowaga
Współczuję remontowych sąsiadów :-(
KROMA no to się wyjaśniło z tą kawą – jednym słowem – bajki ;-), a z Twoim wzrokime , to chyba często tak jest ,ze po ciązy i tych zmianach hormonalnych wzrok się pogarsza. Lepiej pojsc do okulisty i znów funkcjonowac normalnie.
MAKUCKU a Ty nie pojechalas odwiedzic kochanej tesciowej? No wiesz
mam takiego samego stracha przed depilatorem , jakos nie lubię wyrywania włoskó. Zdecydowanie wolę się tatuować. A jeśli chodzi o pracę to doskonale Cię rozumiem , wiesz? Jak przyjmowalam się do pracy to przedstawilam im moje oczekiwania. Potem po kolejnym etapie rozmów kwalifikacyjnych , zadzwonili ze jestem przyjęta , a dopiero potem powiedzieli ,ze niestety tyle ile chcę zarabiac nie mogą dac. Zostalam ,z myslą ,ze za kilka miesięcy chyba dostane tyle ile chce .... i co ? I do dziś nie mam tyle. Podwyzke mialam 2 lata temu . Myslalam ,ze może w tym roku cos podniesie.... i niestety :-( Jedyny plus to godziny pracy i dlatego tu jestem. Wychodzę z załozenia ,ze nie głoduję , płacę rachunki więc nie ma tragedii.
E-LONA o czym Ty kobieto tak nocami rozmyślasz?
MADZIKS to trzymam kciuki ,zebys sobie syneczka urodzila ;-) Ja tez chciałam parkę , i co? I mam męski harem
WIOLI suuuuper ,ze wycieczka się udala. Skoro on zmarzł , to nie chcę wiedziec jak te dziwczynki w geterkach i gumowcach. Brrrr
IDA to nie masz tak zle z tym umierającym mężem, skoro jeszcze do pracy idzie. No i fakt , szczęście to nie patrzeć na jego 'cierpienie' ;-) No widzisz jednak wzięłąs się za depilację? No to teraz jestes „wygolona ,wesz wybita”
A ta kolezanka co smiga depilatorem po pępek to chyba jakas sado-maso
A co to jest 'lezapał'????
NATOLIN wow jaki post ;-) szacuneczek.
RAGNA życie zaczyna się po trzydziestce , pamiętaj. Ja sobie tak mówię odkąd sama przekroczylam ten wiek ;-) Wszystkiego Naj Naj!!! A co tłumaczysz? No i trzymam kciuki za fantastyczną łazienkę.
ROXI trzymaj się jakos :-*, przykro mi ,ze tak chorujecie. A Ty chora i w pracy??? :-( współczuję!!! :-* ..... tez mam dziś mega lenia w pracy.
RYSIA next time , to nie bierz żadnej płci brzydkiej na zakupy, ani małej ani duzej! :-)
KAHAA dzięki za info o „gotowych”. U mnie 11-tka będzie dopiero w poniedzialek, także może się skuszę, bo uwielbiam ten serial . Mowisz seriale-online? No i znów się na fotkę nie załapałam buuuuuu :-( Wywnioskowałam tylko ,ze jestes ruda i masz zielone oczy – no wypisz wymaluj fantazja mojego kumpla. On marzy o rudej w zielonym. Ehhh faceci.
DZIULA no zaskoczylas mnie takim postem – wow :-) Idziesz na dietę? Kurcze podziwiam, bo mi teraz w zimie apetyt bardziej dopisuje i raczej nie dałabym radę. No chyba ,ze naprawdę byloby zle. Milego dnia , bo czytam ze masz dziś gonitwę.
WIOLI, RAGNA zazdroszczę ,ze wyglądacie na młodsze. Tez mam taka kolezankę . Ma 36 a wygląda jakby miala 25. Smiesznie tylko wygląda jak idzie ze swoimi synami , którzy mają 15lat i są o dwie głowy od niej wyżsi.
STRIP fajnie ,ze jestes i o nas nie zapomnialas. Ciesze się ,ze Wojtus tyle mówi i jest taki pocieszny. Szkoda tylko ,ze nocki wciąz kiepskie. No ale kiedys to się musi skonczyc. A Ty za przemeblowanie i dekorowanie się wzięłas ... no brawo. Pochwal się efektami.
ELIZABENNETT szkoda ,ze wyprawa do muzeum byla nieudana. Buzki dla łobuziaka Adasia.
HAPPY to dobrze ,ze mąż taki czujny w nocy .... i dał żonce pospać.
EMILIAB jak są zakwasiki to znaczy ,ze działa ;-). A co do rękawiczek to u nas jakos maly nie daje rady sciągnąc. Ma sciągacze w rękawach i to je trzyma na miejscu.
KANIA dziś kolęda? No to niech Ci minie tak wesoło jak u mnie. Był młody ksiądz, zaproponowałam mu cos do picia. Poprosił o coś zimnego. Nalałam mu sprite'a do szklanki, na której było napisane Jack Daniels (z pospiechu nie popatrzyłam). Jak wypił to powiedział ,ze coś słabiutki ten dżek
Widzę ,ze u Ciebie wszystko ok poza nerwami pracujpowymi. Nie martw się, sobota tuż tuż – zaszalej, tylko przypadkiem nie wpadaj na pomysl ,zeby po % dzwonić do szefa
. Ja tez na babską imprezkę idę więc pomyślę o Tobie ;-)SARISA no to jak Zuuu ma na drugie Pola , to malutkiej daj Pola-Zuzia , będzie równowaga
Współczuję remontowych sąsiadów :-(KROMA no to się wyjaśniło z tą kawą – jednym słowem – bajki ;-), a z Twoim wzrokime , to chyba często tak jest ,ze po ciązy i tych zmianach hormonalnych wzrok się pogarsza. Lepiej pojsc do okulisty i znów funkcjonowac normalnie.
MAKUCKU a Ty nie pojechalas odwiedzic kochanej tesciowej? No wiesz
mam takiego samego stracha przed depilatorem , jakos nie lubię wyrywania włoskó. Zdecydowanie wolę się tatuować. A jeśli chodzi o pracę to doskonale Cię rozumiem , wiesz? Jak przyjmowalam się do pracy to przedstawilam im moje oczekiwania. Potem po kolejnym etapie rozmów kwalifikacyjnych , zadzwonili ze jestem przyjęta , a dopiero potem powiedzieli ,ze niestety tyle ile chcę zarabiac nie mogą dac. Zostalam ,z myslą ,ze za kilka miesięcy chyba dostane tyle ile chce .... i co ? I do dziś nie mam tyle. Podwyzke mialam 2 lata temu . Myslalam ,ze może w tym roku cos podniesie.... i niestety :-( Jedyny plus to godziny pracy i dlatego tu jestem. Wychodzę z załozenia ,ze nie głoduję , płacę rachunki więc nie ma tragedii. E-LONA o czym Ty kobieto tak nocami rozmyślasz?
MADZIKS to trzymam kciuki ,zebys sobie syneczka urodzila ;-) Ja tez chciałam parkę , i co? I mam męski harem

WIOLI suuuuper ,ze wycieczka się udala. Skoro on zmarzł , to nie chcę wiedziec jak te dziwczynki w geterkach i gumowcach. Brrrr
IDA to nie masz tak zle z tym umierającym mężem, skoro jeszcze do pracy idzie. No i fakt , szczęście to nie patrzeć na jego 'cierpienie' ;-) No widzisz jednak wzięłąs się za depilację? No to teraz jestes „wygolona ,wesz wybita”
A ta kolezanka co smiga depilatorem po pępek to chyba jakas sado-maso
A co to jest 'lezapał'????NATOLIN wow jaki post ;-) szacuneczek.
RAGNA życie zaczyna się po trzydziestce , pamiętaj. Ja sobie tak mówię odkąd sama przekroczylam ten wiek ;-) Wszystkiego Naj Naj!!! A co tłumaczysz? No i trzymam kciuki za fantastyczną łazienkę.
ROXI trzymaj się jakos :-*, przykro mi ,ze tak chorujecie. A Ty chora i w pracy??? :-( współczuję!!! :-* ..... tez mam dziś mega lenia w pracy.
RYSIA next time , to nie bierz żadnej płci brzydkiej na zakupy, ani małej ani duzej! :-)
KAHAA dzięki za info o „gotowych”. U mnie 11-tka będzie dopiero w poniedzialek, także może się skuszę, bo uwielbiam ten serial . Mowisz seriale-online? No i znów się na fotkę nie załapałam buuuuuu :-( Wywnioskowałam tylko ,ze jestes ruda i masz zielone oczy – no wypisz wymaluj fantazja mojego kumpla. On marzy o rudej w zielonym. Ehhh faceci.
DZIULA no zaskoczylas mnie takim postem – wow :-) Idziesz na dietę? Kurcze podziwiam, bo mi teraz w zimie apetyt bardziej dopisuje i raczej nie dałabym radę. No chyba ,ze naprawdę byloby zle. Milego dnia , bo czytam ze masz dziś gonitwę.
WIOLI, RAGNA zazdroszczę ,ze wyglądacie na młodsze. Tez mam taka kolezankę . Ma 36 a wygląda jakby miala 25. Smiesznie tylko wygląda jak idzie ze swoimi synami , którzy mają 15lat i są o dwie głowy od niej wyżsi.
STRIP fajnie ,ze jestes i o nas nie zapomnialas. Ciesze się ,ze Wojtus tyle mówi i jest taki pocieszny. Szkoda tylko ,ze nocki wciąz kiepskie. No ale kiedys to się musi skonczyc. A Ty za przemeblowanie i dekorowanie się wzięłas ... no brawo. Pochwal się efektami.
ELIZABENNETT szkoda ,ze wyprawa do muzeum byla nieudana. Buzki dla łobuziaka Adasia.
HAPPY to dobrze ,ze mąż taki czujny w nocy .... i dał żonce pospać.
EMILIAB jak są zakwasiki to znaczy ,ze działa ;-). A co do rękawiczek to u nas jakos maly nie daje rady sciągnąc. Ma sciągacze w rękawach i to je trzyma na miejscu.

przeczytałam wszystko ale też nie wiem co mam napisać.