dorisday2512
Fanka BB :)
IDA no to thnx za wyjaśnienie ;-), a co do tego L4 męża to się usmialam, choć w sumie taki obóz pracy nie jest śmieszny.
MAKUC no to chyba rozmowa z szefem Cię nie ominie. Skoro nie jest tak jak obiecywal.
EMILIAB czyli bedziesz mieć allegro za scianą?
CZARODZIEJKA smutne wiesci o tym maluszku kolezanki :-( , oby szybko znaleźli odpowiedz co to takiego i jeszcze szybciej wyleczyli go. Ząbkowych dolegliwosci Wam tez współczuje.
KANIA Tobie tez zyczę polepszenia spraw pracujowych. Tez bym się mocno wkurzyla!! A co do baniek- nawet mi nie mów. Nie dotarly. Wczoraj pisalam do sprzedawcy dostalam info ,ze jest w drodze
MAŁA_MI wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Fajnie ,ze wychodzicie dziś ze znajomymi. Bawcie się dobrze ;-)
MAMAAGUSI to ja Ci życzę ,zebys się wyrobila z tym szydelkowaniem.
MAKUC no to chyba rozmowa z szefem Cię nie ominie. Skoro nie jest tak jak obiecywal.
EMILIAB czyli bedziesz mieć allegro za scianą?

CZARODZIEJKA smutne wiesci o tym maluszku kolezanki :-( , oby szybko znaleźli odpowiedz co to takiego i jeszcze szybciej wyleczyli go. Ząbkowych dolegliwosci Wam tez współczuje.
KANIA Tobie tez zyczę polepszenia spraw pracujowych. Tez bym się mocno wkurzyla!! A co do baniek- nawet mi nie mów. Nie dotarly. Wczoraj pisalam do sprzedawcy dostalam info ,ze jest w drodze

MAŁA_MI wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Fajnie ,ze wychodzicie dziś ze znajomymi. Bawcie się dobrze ;-)
MAMAAGUSI to ja Ci życzę ,zebys się wyrobila z tym szydelkowaniem.

Jakiś kwadrans potem chciałam zmierzyć sobie temperaturę (choć ja jestem z tych co gorączkę miało 2 razy w życiu moze) i po tym jak spojrzałam (jedyne 37 stopni) stłukłam termometr. Taaaak, rtęciowy! Więc sprzątanie, odkurzanie, łapanie rtęci, wcześniej zamykanie pokojów zeby opary do dzieci nie dotarły, wietrzenie.... Mąż przyniesie z pracy siarkę do neutralizacji.
Fajnie ,ze dzieciaczki juz po szczepieniu. A prasowanie moze sobie odpuść dzis