Dziękuję wszystkim za życzenia imieninowe! :*
E-lona u nas ta piosenka jak tylko leci w reklamie to od razu Łukasz odrywa się od wszystkiego i zaczyna oglądać i bujać się w rytm muzyki heh:-).
makuc nic tylko pozazdrościć że potrafisz odnaleźć się w każdym zadaniu!:-)
mamaagusi zazdroszczę tego że masz czas i chęci na naukę szydełkowania. My dzisiaj dostaliśmy paczkę od mojej babci, która to przesłała Łukaszowi rękawiczki, czapkę, szalik, grube skarpetki do butów zrobione na drutach- podobają się nam no i na dodatek ciepłe:-)
Ida nie denerwuj się, tak naprawdę to one muszą wziąść się w garść i zacząć się uczyć bo nawet jak człowiek ma super nauczyciela to bez chęci ucznia nic nie osiągniesz. Tak wiec nie przejmuj się, wiem że masz dobre chęci ale nie przeskoczysz tego bez ich zaangażowania. Zresztą pamiętam siebie przed maturą że na angielski zawsze miałam mało czasu bo tutaj trzeba było się uczyć na fizykę, chemię i biologię.
dobranocka rzeczywiście jakiś pech Cię ostatnio ogarnął! Dobrze że mąż miał dostęp do siarki żeby zneutralizować tą rtęć, bo jej opary mogą być naprawdę groźne. Mam nadzieję że ta passa złych rzeczy się skończy:-). Ściskam mocno!
My byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Fajnie było. Nasz synuś to podrywał młode dziewczyny i był zadowolony jak reagowały na jego zaczepki:-).
Poza tym to chciałam na chwilę ponarzekać na mojego męża- bo mam kilka ważnych rzeczy do zrobienia odnośnie uczelni a on sobie gra na kompie a ja nawet nie mogę nic zrobić bo ciągle Łukasz mi na laptopa wchodzi, naciska itp. A on beztrosko gra i ma wszystko gdzieś! Zawsze jak skądś wracamy to on pierwsze co robi to załącza komputer, nawet nie pochowa ubrań swoich i młodego tylko od razu komp. Najgorsze jest to że on uważa że ja się czepiam. Wkurza mnie! Wiecie ja to chyba wolałabym żeby poszedł już do pracy.... my się chyba zagryziemy, dobrze że jutro idę na zajęcia to odetchnę na moment od niego.