reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania pospalas to super tylko złodzieje zabrali dodatek?kurcze szkoda wiem ze 200to sporo współczuje wybaw sie dobrze należy ci sie:-)
Makuc tez pospala wkoncu!przemysł wszystko dobrze i podejmij dobra dla was decyzje a jak wrócisz do banku co z alutka?zlobek?tesciowa:no:
Doris poimprezuj troszkę zamnie oki;-)Te banki chyba cuda działają ze tak dotrzec niemoga chyba po drodze innym tez pomagaja:-D
Emis glodnemu chleb na myśli skoro specjalnie tak napisalas a fajny chociaż ten sasiad;-)
Eliza ja juz nigdy niechodze w żadne miejsca gdzie akurat wstęp jest free zawsze tłumy wiecej nerwów niż radości
Mamaagusi trzymam kciuki zebys zdarzyła a gdzie siostra mieszka?
Mała mi wszystkiego najlepszego
Rysia dobrze ze jednak Miłosz nie zrezygnował z drzemki możesz chwile odsapnac
Nat a ty co taka cichutka?;-)
Ida jak juz tak ci dobrze idzie z tym cwiczeniem to zrób serie zamnie jak coś da jestem gotowa zaplacic:-D

Wiecej niepamietam:-(Zrobiłam sagan lazanek objadlam sie i zeby nie uznać pije druga kawke
Tak piszecie o tych imionach męskich mi sie zadno nie podoba:szok:Ja to wogole co do męskich imion miałam kłopot Kubuś mialbyc kubusiem sama wybrałam Bartek mialbyc patrykiem ale k niechcial chciał stasia:no:Ja miałam przed oczami panów spod sklepów krzyczacych" Stachu daj zlotowe"wiec droga kompromisu jest Bartek podoba mi sie jeszcze Mateusz ale siostra k ma syna o tym imieniu wiec....dlatego wiecej dzieci niebedzie bo chłopak zostałby nn:-D:-DDziewczynka to by była Hania albo tosia Julia lena i tak mogę do rana

reklama
dobranocka - oj. mnie by nawet nie przyszlo do glowy siarka neutralizowac. odkurzylabym i zapomniala
doris - ten co lubi rude zielonookie - czy to nie ty pisalas, bo mam male okienko otwarte i latwo sie gubie

wróciliśmy ze spaceru...Miłosz jednak nie lubi sanek (a już myślałam że będzie darzył je sympatią:confused:),teraz uskutecznia marudera a ja mam ochotę wyjść z siebie i nie wrócić:wściekła/y:

kahaa tak tak ja pisałam, ale kolega nic specjalnego. Przynajmniej nie w moim typie. Za to fajny z niego czlowiek i na wszystkich imprezach to on gotuje , bo to poprostu uwielbia.

wioli Stachu daj złotówę. Rozbroiłaś mnie :-D

reklama
ja szybko, bo obeszłam poboczne a już nie mam czasu, bo dzieciaki nie dają żyć. Arek najadł się pisaków Oli i ma całą buzię zieloną, na dodatek zwalił się ze stołu. W sumie cały dzień mam taki, urządził mi histerię na spacerze, ryczał całą drogę, bo chciał na ręce. Olka płakała z nim bo chciała do wózka. teraz ciągle coś kombinują, oszaleć idzie.

Mała Mi- zdrówka z okazji imienin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry