• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania pospalas to super tylko złodzieje zabrali dodatek?kurcze szkoda wiem ze 200to sporo współczuje wybaw sie dobrze należy ci sie:-)
Makuc tez pospala wkoncu!przemysł wszystko dobrze i podejmij dobra dla was decyzje a jak wrócisz do banku co z alutka?zlobek?tesciowa:no:
Doris poimprezuj troszkę zamnie oki;-)Te banki chyba cuda działają ze tak dotrzec niemoga chyba po drodze innym tez pomagaja:-D
Emis glodnemu chleb na myśli skoro specjalnie tak napisalas a fajny chociaż ten sasiad;-)
Eliza ja juz nigdy niechodze w żadne miejsca gdzie akurat wstęp jest free zawsze tłumy wiecej nerwów niż radości
Mamaagusi trzymam kciuki zebys zdarzyła a gdzie siostra mieszka?
Mała mi wszystkiego najlepszego
Rysia dobrze ze jednak Miłosz nie zrezygnował z drzemki możesz chwile odsapnac
Nat a ty co taka cichutka?;-)
Ida jak juz tak ci dobrze idzie z tym cwiczeniem to zrób serie zamnie jak coś da jestem gotowa zaplacic:-D

Wiecej niepamietam:-(Zrobiłam sagan lazanek objadlam sie i zeby nie uznać pije druga kawke
Tak piszecie o tych imionach męskich mi sie zadno nie podoba:szok:Ja to wogole co do męskich imion miałam kłopot Kubuś mialbyc kubusiem sama wybrałam Bartek mialbyc patrykiem ale k niechcial chciał stasia:no:Ja miałam przed oczami panów spod sklepów krzyczacych" Stachu daj zlotowe"wiec droga kompromisu jest Bartek podoba mi sie jeszcze Mateusz ale siostra k ma syna o tym imieniu wiec....dlatego wiecej dzieci niebedzie bo chłopak zostałby nn:-D:-DDziewczynka to by była Hania albo tosia Julia lena i tak mogę do rana

reklama
dobranocka - oj. mnie by nawet nie przyszlo do glowy siarka neutralizowac. odkurzylabym i zapomniala
doris - ten co lubi rude zielonookie - czy to nie ty pisalas, bo mam male okienko otwarte i latwo sie gubie

wróciliśmy ze spaceru...Miłosz jednak nie lubi sanek (a już myślałam że będzie darzył je sympatią:confused:),teraz uskutecznia marudera a ja mam ochotę wyjść z siebie i nie wrócić:wściekła/y:

kahaa tak tak ja pisałam, ale kolega nic specjalnego. Przynajmniej nie w moim typie. Za to fajny z niego czlowiek i na wszystkich imprezach to on gotuje , bo to poprostu uwielbia.

wioli Stachu daj złotówę. Rozbroiłaś mnie :-D

reklama
ja szybko, bo obeszłam poboczne a już nie mam czasu, bo dzieciaki nie dają żyć. Arek najadł się pisaków Oli i ma całą buzię zieloną, na dodatek zwalił się ze stołu. W sumie cały dzień mam taki, urządził mi histerię na spacerze, ryczał całą drogę, bo chciał na ręce. Olka płakała z nim bo chciała do wózka. teraz ciągle coś kombinują, oszaleć idzie.

Mała Mi- zdrówka z okazji imienin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry