reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiliab fajnie, że Ty też ćwiczysz, ja mojego męża też zmobilizowałam ponownie do ćwiczeń :-) To stukam się z Tobą 2 kawką :-) Drożdżówki jak najbardziej z rana polecane do kawki :-) U Nas też był problem z rękawiczkami ale chyba raz zmarzła w rączki i teraz już nie ściąga a wręcz sama daje raczkę żeby jej założyć. A sąsiad to niech sąsiadek nie "puka" bo mu się dostać może :rofl2:
Rysia, Makuc zabrali mi dodatek funkcyjny :-( 200 zł dla mnie bardzo cenne...więc wkurzenie me sięga zenitu....
Mamaagusi ale chodzi Ci o forum, czy ludzi w realu??? Zamiast szydełkować na bb posiedź z Nami i kawki się napij:-)
Nat wyspana, obczytana i pisać nie chce :-( ehhh
Roxannka miłego dnia w pracy i odzywaj się częściej :-)
Ida ja też nie cierpię na zakwasy całe szczęście. Gratuluję takiej nocki :-)
Doris bańki przyszły???
Uśmiałam się z opisu wizyty księżulka, trza było mi 50 wlać :-)
Do szefa raczej po spożyciu nie wydzwaniam :-)
Zatem Tobie też udanej babskiej imprezki życzę :-)
Makuc rozbroił mnoie Twój post poranny o Alicji, jak ładnie wymiawia "Boże" :-) U nas Oliwia też "żabę" poznała bardzo szybko i zaczęła wymawiać. Jakby u mnie mleka nie było, to by mąż o 6:00 w sklepie już był przed wyjściem do pracy. Super, że teściowie poważnie wzieli Twoje uwagi, może da im to do myślenia. Oliwia ostatnio do dziadków też nie chciała iść, i tylko ze mną cały czas, taki okres mają. Zresztą nie widzą ich za często i tak jest. Widzę że pracowe sprawy też Ci nie dają spokoju, szkoda że szef naobiecywał gruszki na wierzbie a rzeczywistość okazała się inna. Ja też zaczęłam się rozglądać za inną pracą, tyle że po moich studiach to bez znajomości nie mam tu szans :-(
CzarodziejkaM życzę, żeby Krzysiowi szybko zęby wyszły i żeby nie wisiał tyle na Tobie, trzymam kciuki za synka koleżanki, żeby się wszystko wyjaśniło.
Fajnie, ze mogliście sobie we dwójkę poimprezować, mnie to chyba na emeryturze dopiero czeka hahah.

Ostatnia edycja:
reklama
Alicja idzie spać - podejście drugie :confused::-p

IDA doczytałam o nocce :-) no,no super! może teraz już tak cały czas będzie?
EMIŚ jak już bedziesz znała dane sąsiada na Allegro to ja poproszę. Odnośnie "puknięcia" to przeczytałam tak samo jak CZARODZIEJKA. hm tak, tak - głodnemu chleb na myśli :happy: wiem co jeszcze miałam - bankowe podwyżki u nas są spore, bo zmienił się prezes, zwiększyła się oferta bankku plus zostal uznany za najlepszy bank internetowy w pl stąd to wszystko. Teraz to mi się nawet na 0,5 etatu opłaca wracać. Tylko muszę podjąć męską decyzję w tej sprawie.
CZARODZIEJA trzymam kciuki za dziecko przyjaciółki! i zazdroszczę możliwości odstresowania się. U mnie to pewnie dopiero na naście lat możliwe będzie (KANIU witaj w klubie :sorry2:)
KANIA 200zł? :szok::wściekła/y: nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Tym bardziej, że u Was też teraz każdy "grosz" jest ważny :angry:

ryki z pokoju są coraz bardziej intensywne. Jak Alicja nie pójdzie na drzemke to ja nie wiem jak dam sobie radę z pracą :confused::baffled::-(

jednak Miłosz jak narazie nie zrezygnował jeszcze z popołudniowej drzemki ufff:rofl2:

Emiliab też się uśmiałam z puknięcia przez sąsiada...hihi chyba dołączam do tego grona gdzie "głodnemu chleb na myśli":rofl2:
Kaniu to faktycznie kiepsko...bo 200 zł to naprawdę sporo jeśli chodzi o budżet.Przytulam wirtualnie:tak:
Makucku w takim razie życzę podjęcia jak najbardziej kobiecej (męskiej)decyzji...napewno podejmiesz taką jak trzeba:tak::-)

hello mamusie,

Popatrzyłam sobie wczoraj na parę sukni, ale kurde nie wiedziałam że dla mnie to będzie aż taki ciężki wybór. Większość sukni mi się nie podoba. Ja szukam czegoś prostego w stylu retro. No i nie chce welonu.
Za to pooglądaliśmy sobie inne rzeczy typu rejestracje samochodowe, taką ładną pamiątkę dla rodziców itp. Oh czeka nas wiele załatwień jeszcze w tym kierunku a niby się mówi że jak się ma salę, fotografa, orkiestrę to już większość jest.

Czekam właśnie aż kasza się ugotuje i dam Łukaszowi obiad i idziemy potem wszyscy na obiad ze znajomymi ( ze świadkiem mojego męża i jego przyszłą żoną, bo oni ślub mają 2 miesiące przed nami). No i mąż niby mówi że to taki obiad z okazji moich dzisiejszych imienin!:-)

kania rozumiem złość z powodu utraty tych 200zł ,dla nas to też zawsze jest dużo.

No i tyle na razie zdążyłam, bo jeszcze muszę umalować się i ubrać.

Szkoda słów, naprawdę i szczerze mówiąc chciałabym znaleźć sobie nową pracę, która przynajmniej dawała by mi satysfakcję, że coś dla kogoś robię bo tego potrzebuje.
Dla naszego budżetu 200 zł to naprawdę dużo... :-(
Makuc mam nadzieję, że Tobie się uda z tym bankiem :-)
Rysia fajnie że Miłosz jednak jeszcze w dzień pospać sobie lubi :-)
Emiliab podpuszczasz Nas heheh:-)
Mała_mi wszystkiego Naj Naj Najlepszego !!!

Ostatnia edycja:
MAMAAGUSI no ja zdębiałam jak usłyszałam to "booże" :-D i zastanawiam się, skąd ona wogóle wzięła to słowo, skoro ani ja ani mąż go nie używamy :confused: może od jamochłonów wczoraj podłapała. Sama nie wiem.
a widzisz, trzeba było iść wczoraj a tak nie wiesz nawet co tam się działo :-D

Mamaagusi ale chodzi Ci o forum, czy ludzi w realu??? Zamiast szydełkować na bb posiedź z Nami i kawki się napij:-)
nie, nie chodzi o forum. a szydełkować muszę bo roczek córeczki siostry za miesiąc i chciałabym zdażyć. mama do niej jedzie wcześniej bo 18 lutego i chciałam żeby wzięła. no w ostateczności jak się nie wyrobię to odbiorą jak przylecą w marcu:-D

Kania 200 zł:szok:. Duuużo kasy... Współczuję i przytulam mocno:****
makuc no to rzeczywiście może warto się zastanowić... U mnie z nowości to...chyba tylko nazwę zmienili;-)
czarodziejka trzymam kciuki za dziecko koleżanki:***
Mała_mi wszystkiego najlepszego z okazji imienin:happy::happy::happy::happy:

Zaraz,zaraz,to która jeszcze ma dziś imieniny????????? Przyznawać się:-)

reklama
Wioli a ja to siem w ukryciu pokazywala.:-)
Kahaaa ze Ty wiesz to ja wiem, ale moze nie kazdy qma czacze ;-) A farbowac sie nie musisz. Mozesz peruke qpic. :-p
A czas na posiłki, wyjścia do wc, itp też zaplanowałaś?:-D
Eliza a po burzy piękne słonko wyszło? Mam nadzieję, że Adaś szybko pójdzie po rozum do głowy i zachowanie będzie jak trzeba. I gratuluję sukcesu kulinarnego.
Happy ciekawe dlaczego podoba Ci się imię Sergiusz? :-p;-)
Kania Laura się trzyma i mam nadzieję, że tak zostanie.
Emilia jak chcesz zobaczyć zdjęcia to trzeba się poświęcić. ;-)
Doris nad dokonaniem właściwych wyborów myślę. :-)
MAkuc tekst Alicji powalający. Ciekawe co sobie myślała? :-D A tak w ogóle to co Ty masz wspólnego z bankiem?
Czarodziejka zapraszam ze szmatką. Mam nadzieję, że szybko dojdą co kolezanki dziecku dolega.
Mała_mi wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Lece dziecia nakarmic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry