reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawno nie wchodziłam na wp a tu okazuje się że niezmiennie mają o niebo ciekawsze artykuły niż onet:-Dnp. (Kania, mała mi, uwaga!!!:-))wg ostatnich badań kobiety parkują hmhm tak jak parkują z winy... no czyjej?!?!? FACETÓW!!!:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

wiedzieć to ja też wiem od dawna ale słowa pisanego na ten temat to do tej pory nie widziałam:-D

s,vhs,n,70910602,f,4561012816099471745025573_pres.jpg

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami znad lampki wina a raczej szklanki,my dziś kolęde mieliśmy i mała zachwycona ministrantami była a xiędza też się nie bała nawet obrazek specjalnie dla niej podpisał a dla nas już nie :-(

Doris no coś Ty! To Twoje posty zasługują na szacun, a nie moje :-)
A jakie masz dokładnie rękawiczki dla Dorianka?
Makuc dobre powitanie - "o Boże, Boże" :-)
oj... brak mleka do kawy, niefajnie :baffled: chociaż ja pewnie bym sobie kawę odpuściła, a nie wychodziła o tej godzinie ;-)
Przykro mi, że tak się rozczarowałaś w sumie odnośnie pracy :-(
Myślisz ciągle o powrocie do banku? Kiedy byś chciała?
Myślisz nad połową etatu właśnie?
I dobrze teściom powiedziałaś!
Doczytałam, że za nauczycielkę polskiego też robisz :-)
CzarodziejkaM to współczuję takiego ząbkowania u małego, oby szybko przeszło.
Kania to okropne, że Ci zabrali ten dodatek! :wściekła/y:
A po jakich jesteś studiach jeśli wolno wiedzieć?
Mala mi też nie lubię welonów i nie miałam.
I jak kolacja? Nieźle mąż się wykręcił od prezentu ;-) mój zawsze coś mi kupuje :-)
A za granie na kompie w moje imieniny to by już w ogóle po głowie dostał ;-)
A wiem o czym bym zapomniała - Elizabennett super, że zupka tak wszystkim smakowała :-)
Ragna super, że tak pięknie szczepienie przebiegło. Faktycznie drobniutka córcia. Współczuję wkurzenia przez teściową.
Kahaa no to faktycznie bezczelnie jak przez ramię zerka ;-)
Dobranocka dobrze, że szczepienie ok. Natomiast przeraziły mnie te historie z tłuczeniem :baffled: Ech, współczuję! :-*
Wioli trzecią będziesz mieć córkę :-p
A ja siedziałam cicho, bo dziś ciężki dzień miałam.
Kroma to współczuję. Ja dzisiaj też jakiś taki szaleńczy dzień miałam. Tzn bardziej moje dziecko, a nie ja ;-)
Baska to z kim synek jak Ty na stażu?
Ikaaa to u Was ksiądz z ministrantami przychodzi? I oni są cały czas w domu podczas kolędy? A jak odzwyczajanie od smoczka?
No i chyba tyle.

A my nie przyjęliśmy kolędy, bo jak ksiądz chodził, to byłyśmy z Hanią u moich rodziców. W ogóle dzięki temu zaoszczędził nam dylematu, bo nie wiedzieliśmy, czy przyjąć czy nie... Szczególnie religijni nie jesteśmy... Ja się łamałam i chyba byłabym jednak za przyjęciem, ale mąż był na nie. No ale sprawa sama się rozwiązała.

MAMAAGUSI tylko, że ten uczeń nie należy do najzdolniejszych i dla niego nauka 2h dziennie to za mało ;-) no ale z Ciebie widzę, że dolna uczennica była? To może chcesz żebym Cię germańskiego poduczyła? :-p:-D
IDA na .wp są te same bzdury co wszędzie tylko może w nico fajniejsze słowa ubrane :rofl2:
MAŁA_MI a ja Ci jeszcze nie złożyłam życzeń :zawstydzona/y: tak więc imieninowe wszystkiego co najlepsze ślę! dużo sił, cierpliwości i miłości!

beznazwy.png

[edit]

my w tym roku kolędy podobnie jak RAGNA nie przyjmowaliśmy i to z tych samych powodów.
NAT co się stało, że ciężki dzień dzisiaj miałaś? myślę o ew. powrocie od czerwca (wtedy kończy mi się aktualnie poday termin do którego jestem na wychowawczym) ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. I tak, myślę nad połową etatu plus pracą tu gdzie teraz jestem ewentualnie. Jakoś bym to pogodziła a że mamy kredyt na mieszkanie to wyjścia nie mam. No chyba, że mój mąż jakąś lepszą pracę znajdzie ale po filozofii jednak może być ciążko :-(

Ostatnia edycja:
reklama
natolin ministranci u nas przychodzą przed księdzem zaśpiewają kolęde wrzuci się im pieniążki do puszki i czekamy razem na księdza,tem przyjdzię pomodlimy sie i ministranci idą do następnej rodziny a ksiądz zostaje i rozmawiamy chwilę a u Was ksiądz bez ministrantów chodzi?
Co do smoczków to dajemy radę w dzień bez ale do spania już muszą być niestety a Wam jak idzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry