Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
).Teraz udał się na drzemkę i jak wstanie to wyruszamy do babć poświętować ich święto
ale oczywiście najpierw zahaczę o galerię,bo co jak co,ale ja muszę naładować swe akumlatory (ostatnio kiepsko działające)i se coś zakupić (nosz kurna zakupoholizm u mnie jest naprawdę wielkim uzależnieniem
).
)

Chce kupić sobie takie dwa duże fotele takie sako czy jak to sie nazywa
Chce powiesić tv i dać tam ps3 zeby mi nie grali w sypialni największy problem mam z firankami niema tego co potrzebuje
Lubię takie urzadzanie:-)eliza, forgiwmi, ale młoda tak mi mózg wczoraj zlasowała że nie byłam w stanie działaćco jeszcze lepsze, z histerią wczoraj zasnęła i z histerią się dzisiaj obudziła
dzisiaj na noc nurofen jak nic, bo pół nocy słuchałam płaczu przez sen, aż nad ranem płacz przez sen zmienił się w płacz "nieprzezsen" i tatusia wysłałam do akcji...
eliza, co do chirurgów - jesteście standardowo do przoduu nas ostatnio rozdzielali bliźniaczki syjamskie
padam na ryj...

a może jednak cos napiszę? ;-) Alicja usypia (a raczej uskutecznia ryk łóżeczkowy), więc i tak trochę minie zanim się będę mogła do jakiejś bardziej twórczej pracy zabrać
ELIZA :* a ślubny czym Cię zdrażnił? mam nadzieję, że udało Ci sie rozgrzać i reszta dnia minęła w przyjaźnie-łóżkowej atmosferze.
yhym... jakbyś mi to z ust wyjęła. Poza tym pisałam Ci już, że się bardzo cieszę, że wróciły Twoje poranne posty? brakowało mi tego. Bardzo![]()
Eliza jak tam dzisiaj Twój humorek...hihi jak już wstaniesz to zdaj nam relację czy wszystko ok i czy udało Ci się rozgrzać samej (czy pomógł Ci w tym mąż)
Od rana uskuteczniam "cicha" sobote, bo jestem tak wsciekla, ze zaraz bym sie pozarla napewno. A nie chce przy dziecku awantury wszczynac.
Zdjelam, odlozylam i spalam dalej. W ten oto sposob przespalam cala noc w pizamie i szlafroku i pod koldra. Nad ranem sciagnelam skarpetki, bo mi sie goracow zrobilo.
Oczywiscie tylko dla siebie. Bo juz nic wiecej gotowego w lodowce nie bylo! Pytam o co chodzi z tym McDonaldem to mi od razu z tekstem, ze co nie wolno mu czasem sobie kupic tam niczego...
Niby do pracy nad albumem zleconym ale co z tego, caly dzien mial! Ja wracam do domu padnieta po calym tygodniu, niewyspana i mam gary jeszcze myc??? CO to to nie. Palcem nie tknelam. 

Witam,
Jestem wściekła i rozczarowana, i sobą , i mężem...