reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczorową pora co tu tak pusto?dziolszki idę do pracy na dwa dni w tygodniu środa i niedziela cieszę sie niezmiernie bo troszkę wyjdę do ludzi udało mi sie namówić mojego k w ta niedziele zaczynam

reklama
Miłosz mi jeszcze nie śpi...idę zrobić kolejne podejście z położeniem go spać jak mi się uda to jeszcze do Was wrócę...

Wioli super z tą pracą...naprawdę zazdraszczam bo też przydałaby mi się taka odskocznia od codzienności:-D

witam wieczornie, widze ze duzo nei ma czytania:)) w pracy jakos zlecialo. po pracy przytulaski z glizdusiem a jutro mloda na szczepienie z tatusiem:///// ja sie az boje jak mysle o tym..... dwa uklucia ajjjjjjjjjjjjjjjj.....

Wioli, fajnie, że udało Ci się mężula do pracy swojej przekonać. Przyłączam się do pytania Natolin.
A ja się znów posprzeczałam z mężem co do tej zakichanej łazienki... Chyba szybciej się pozabijamy, nim uzgodnimy jakieś wariant rozstawienia sprzętów.

Wioli no to fajnie. W takim układzie to i ja mogłabym wrócić do pracy, więc tym bardziej się cieszę :-) i gratuluję!
Ragna​ rozumiem Cię, bo u nas też to zwykle się tak kończy ;-)

Nat tylko ze względu na to ze moja mama i k bedą z dziećmi tam idę do żłobka mi szkoda go oddać niania odpada wiec skoro niemusialam iść do pracy to nie szlam ale tej okazji niemoglam zaprzepascic:-)
Ragna nie daj sie postaw na swoim faceci przecież gustu niemaja;-)
Rysia Miłosz śpi?

reklama
WIOLI zobaczysz, bedzie jak u mnie: w pracy "odpoczywam" od dziecia, a w przy dzieciu zapominam o pracy:))) bardzo dobre rozwiazanie :)))) dasz rade laska:))) ja dalam, inne mamusie daly:))) a co do zlobka to ja glizdusia mojego w zyciu nie poslalabym i nie posle chocbym miala nie wiem co robic...

a poza tym w koncu sklecilam list motywacyjny do tej firmy co wam pisalam ostatnio.... musze go wrzucic na kompa i troche przerobic cv.... ciekawe czy wogole mnei zaprosza na rozmowe.... ehhhhhhh....

jutro 8.30-12.30 i 15-20.40. normalnie " kocham" takie dniowki.....

Do góry