kroma
Fanka BB :)
Ragna- jak mi dwójka zacznie biegać po sklepie to nie wiek w którą stronę iść, ja zazwyczaj sama chodzę do sklepu. Szybko robię zakupy i wychodzę, Nie lubię dzieci męczyć w sklepie, szczególnie tych wielkich galeriach. Ale jak idę po mleko i bułki to biorę a niech się uczą jak się mają zachować. Raz już miałam problem bo Olka ruszała zabawki i coś oderwała i no na chemii uważam, co dotykają, żeby nic nie wylały i nie wypiły. No ja też lubię radosne dzieci, a nie histeryzujące ale nie narzekam jak jakieś inne ryczą w sklepie, bo sama mam takie dzieci co wpadają w szał z byle powodu i mi wtedy nie jest do śmiechu jak się na mnie wszyscy patrzą.
Kania- ja tez spadam poczytać książkę, tak mnie wciągnęła, ze wczoraj o 12 poszłam spać. Natolin- nie wiem jak film w ciemności ale książka rewelacja, czyta się jednym tchem i płacze.
Kania- ja tez spadam poczytać książkę, tak mnie wciągnęła, ze wczoraj o 12 poszłam spać. Natolin- nie wiem jak film w ciemności ale książka rewelacja, czyta się jednym tchem i płacze.
Przynajmniej z dziecmi;-)

Kubuś zakatarzony pewnie przez ta pogodę raz -4 a zaraz +12 oszalec mozna
przypomnialyscie mi ze jutro dzień babci
Bajzel mam w domu niesamowity a siedzę i pije kawke
;-)