No to i ja ładnie DZIEŃ DOBRY powiem. wyspałam się, nie powiem, bo udało nam się do 9 dospać

więc Alicja spała bite 14h bez ani jednego maiuknięcia, za to oczywiście wieści z pracy średnio ciekawe, bo podczas rozmowy wyszło, że szefo ma lektora germańskiego "na zaś" załatwionego i zastanawiam się co to ma znaczyć

pytać go nie będę, bo szkoda newrów. Ale jestem coraz bliżej tego, żeby zacząć z nim poważną rozmowę. Szala goryczy powoli się przelewa... :-(
nadrabianie zacznę od dnia dzisiejszego, gdyż widzę, że nie ma tego dużo a dzień wczorajszy nadrobię ale zapewne znacznie później.
NAT polubiłaś sprzątanie

no proszę. Może i mnie tym lubieniem chociaż trochę zarazisz? Ja na ps3 grałam w grę dla dzieci swojego czasu. o tą:
Ratchet & Clank
wszystkie części przeszłam :-) haha. A z Piotrusia rzeczywiście złote dziecko jest. Ja uwielbiam takich "urwisów" ;-)
DZIULKA Twój mąż wrócił do palenia jak pracę zaczął czy cały czas popalał a teraz pali więcej?
HAPPY Ty jesteś poszkodowana ufając dyskowi przenośnemu a ja płytom, więc chyba nie ma nic pewnego, poza już wywołanymi zdjęciami a i te mogą się zgubić/ zniszczyć etc.
KANIA wow. Szacun za tak ambitne plany i masę energii z rana. U mnie jej dzisiaj brak. Z chęcia zaszyalbym się w łóżku i nie wychodziła z niego conajmniej do jutra. oo widzę, że
IDA wczoraj, moje dzisiejsze marzenia, w czyn wprowadziła

IDA co Twoje "żywe srebro" w stonce nawywijało?
Ja staram się mojego dziecka nie puszczać w duzych sklepach,bo sprzedawczynie miałayby duuużo pracy

. Franek chodzi i wywala wszystko z regałów
u nas wygląda to identycznie, więc i moje dzialania są takie same tj. sadzam Alicję w wózku sklepowym i staram się ją tam utrzymać przez cały nasz pobyt w markecie, a że nie zawsze mi to wychodzi, to sie wytnie
WIOLI wczoraj nie pisałam ale serio współczuję tych bóli i mam nadzieję, że uda Ci sie szybciej niż ustawa przewiduje do lekarza dostać.
DORISKU oj :-( niefajnie dzień zaczęłas dzisiaj. Mam jednak nadzieję, że dalsza jego częśc będzie zupełną odwrotnością!
MAMAAGUSI Agusi zęby wyszły to i nocki sa przespane! super! Przynamniej i Ty się wyspać możesz w końcu.
na raszie tyle. Idę młoda lulac kłaść.