Dobry
Normalnie tylko kilka stron od wczoraj?
MAMAAGUSI i jak dziś córcia z apetytem? Może tylko taki gorszy dzień miała, a pije? O doczytałam ,ze jednak to ząbki . No gratuluję!!!!
KANIA a na co tatuś choruje? A co do tej awarii neta , to nawet dobrze się złożyło , bo dziś mamy odwiedziny pewnych kontrahentów z Krakowa , to przynajmniej posprzątałam na błysk ;-)
Widze ,ze pożegnałas święta podobnie jak ja. No ale ze wody cieplej nie ma to buuuu :-( Chyba nie umylas wlosków zimnej wodzie??? No i kiedy zamierzasz skorzystac z tego zaproszenia na szczepienie? ;-)
A co do karmienia Doriana , to powiem tak: on je wszystko i w dużych ilościach. Np. obiad to je swoj, potem jak Miki przychodzi ze szkoły to musi od niego podjeść, potem ja przychodzę z pracy to je znów ze mną , a na końcu z J.

aha , a wyniki z badań kiedy?
E-LONA olać chłopa! Szkoda nerwów.
EFA fajnie ,ze jesteś. Co słychać? Jak Olo?
WIOLI jejku znów u Ciebie tak zle? Rany współczuję takiego bólu. Jak dzisiaj? Bylas w szpitalu???
IKAA Twój S ma jutro imieniny? Tak jak mój J. ;-) Najlepszego dla małża!
EMILIAB no to sobie Twoja mama zafundowala super Dzień Babci i to przez caly tydzien.Fiu Fiu :-)
RYSIA taki dzien nic nierobienia jest bardzo fajnym dziem. Ja tam takie lubię najbardziej ;-) No i zgadzam się z
DZIULKĄ na żołądek wódka z pieprzem!
RAGNA nie patrz tak pesymistycznie na swoj powrót do pracy . Zobaczysz ,ze wszystko się pouklada. A ten klub malucha na pewno przypadnie Hani do gustu. Myśl pozytywnie! Powodzenia na zukupach łazienkowych.
ELWIRKA faktycznie niemile Ci się musi ten dzien kojarzyć. Najważniejsze ,ze masz teraz taką kochana i zdrową córcię ;-).
DZIULKA jesteś numer 1 w opisach . Normalnie mam polewkę z Twoich tekstów. Dzięki za dawkę dobrego humoru :-***
NATOLIN no kolejny szacun za porannego posta! Fajnie widzieć ,ze jestes w formie ;-) A co to znaczy ,ze nas zdradzasz???A jeśli chodzi o bańki , to są to bańki chińskie , służące do zwalczania celulitu. Podobno działa ;-) Co do PS3 to
SARISA mogłaby Ci cos więcej o grach powiedzieć, ale ja lubię bardzo grę BUZZ ;-) Jest ubaw jak się gra ze znajomymi. No to masz wesoło z Pudziankiem – żywe srebro. PowodZenia na ekg!!
HAPPY to mnie zaskoczyłąs ,ze te dyski przenosne też lubią się zepsuć , a ja wlasnie chciałam takowy sobie zakupic ,zeby nie trzymac wszystkich fotek na lapku , bo to strasznie go zamula.
A ja mam dzis kiepski dzień. Wysiadłam z auta przed pracą i ..... wywinęłam orła. Wstyd jak cholera. Potem w pracy puścila mi sie krew z nosa i jak na złośc nie moglam znaleźć chusteczki. Ehh ciekawe co jeszcze mnie czeka :-( Obym tylko nie oblała tych gości kawą ,albo cos w tym stylu

. Nie lubię takich dni.