R
rysia85
Gość
Dzisiaj moje dziecko padło wcześnie jak na niego (bo śpi już ponad pół godz)a ja delektuje się ciszą...ach jak ja lubię taki stan,kiedy wszystko w du.pie mam
Wioli kochana zdrówka,zdrówka i by jak najszybciej przestało boleć
Przytulam:-)
Mamaagusi gratki zębulkowe dla Agi
Kania kurna zazdroszczę Ci tego zorganizowania...ja dzisiaj nie zrobiłam nic (oprócz wspomnianego wcześniej jeszcze większego syfu
)
Emilka jak tam upływa wieczorek bez mężulka??!!Piffko otworzone??!!;-)
Efa no to zapowiada Ci się zajebiaszczy weekendzik...hihi dobrze że moja kurewna nie wpadła na taki pomysł
Ikaa widzę że Ty też spotkasz się w weekendzik z teściową...hihi jesteś kolejną osóbką,której współczuje
a sobie współczuje weekendu za tydzień bo wtedy przyjeżdża moja kochaniutka teścióweczka (i pierwszy raz się cieszę że mam akurat wtedy szkołę
)

Wioli kochana zdrówka,zdrówka i by jak najszybciej przestało boleć
Przytulam:-)Mamaagusi gratki zębulkowe dla Agi

Kania kurna zazdroszczę Ci tego zorganizowania...ja dzisiaj nie zrobiłam nic (oprócz wspomnianego wcześniej jeszcze większego syfu
)Emilka jak tam upływa wieczorek bez mężulka??!!Piffko otworzone??!!;-)
Efa no to zapowiada Ci się zajebiaszczy weekendzik...hihi dobrze że moja kurewna nie wpadła na taki pomysł

Ikaa widzę że Ty też spotkasz się w weekendzik z teściową...hihi jesteś kolejną osóbką,której współczuje
a sobie współczuje weekendu za tydzień bo wtedy przyjeżdża moja kochaniutka teścióweczka (i pierwszy raz się cieszę że mam akurat wtedy szkołę
)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
. Ale jutro sobie kupię,bo czeka mnie kolejny wieczór bez małża