dorisday2512
Fanka BB :)
MORIAM Ty mało pijesz , ja duuuuużo siedzę .... i mamy :-(. A masuję się na oliwce. Powiem tak . Nie jest to przyjemny zabieg ,ale dosłownie czuć jakie są pod skórą złogi, które dzięki tym bańkom można rozbić. Niby człowiek nie jest gruby , a takie dziadostwo się potrafi przyczepić :-(.
EMILIAB nie daj się cokolwiek Cię próbuje dopaść! Uciekaj
KROMA nie chodzę na masaże . Sama się masuje ;-)
CZARODZIEJKA no tragedia taka noc. Nie dziwię się ,ze mialas dość. Ja po takiej nocce to chyba bym wzięła urlop na żądanie . Niech ten lapek się chociaż naprawi!!! szkoda by bylo tych wszystkich zdjęć.
KANIA przypomnialas mi o choinkach – tez muszę to dziś zrobic. A meliske pijesz, bo lubisz czy ktos Ci ciśnienie podniósł?
NATOLIN 8 stron to pikus. Wiem co mówię , ja codziennie mam kolo 15. Choc dziś nie udalo mi się nadrobic :-(, ale w Ciebie wierzę ;-)
RAGNA no to trzymam kciuki ,zeby Twoja wizja przelała się na rzeczywistość ;-)
DOBRANOCKA brawoooooo dla Jusi!!!!
mialam awarię neta w pracy i od godziny robilam porządki , bo nie mialam co robic. KANIA pomyslalam o Tobie w tym momencie ;-)
WIOLI hahaha ... tez się zastanawiam w tej kwestii, bo po kupie Doriana , to wietrzenie murowane. Co oni jedzą
EMILIAB nie daj się cokolwiek Cię próbuje dopaść! Uciekaj

KROMA nie chodzę na masaże . Sama się masuje ;-)
CZARODZIEJKA no tragedia taka noc. Nie dziwię się ,ze mialas dość. Ja po takiej nocce to chyba bym wzięła urlop na żądanie . Niech ten lapek się chociaż naprawi!!! szkoda by bylo tych wszystkich zdjęć.
KANIA przypomnialas mi o choinkach – tez muszę to dziś zrobic. A meliske pijesz, bo lubisz czy ktos Ci ciśnienie podniósł?
NATOLIN 8 stron to pikus. Wiem co mówię , ja codziennie mam kolo 15. Choc dziś nie udalo mi się nadrobic :-(, ale w Ciebie wierzę ;-)
RAGNA no to trzymam kciuki ,zeby Twoja wizja przelała się na rzeczywistość ;-)
DOBRANOCKA brawoooooo dla Jusi!!!!
mialam awarię neta w pracy i od godziny robilam porządki , bo nie mialam co robic. KANIA pomyslalam o Tobie w tym momencie ;-)
WIOLI hahaha ... tez się zastanawiam w tej kwestii, bo po kupie Doriana , to wietrzenie murowane. Co oni jedzą

Ostatnia edycja:

Zaraz Miłosz pewnie obudzi się ze swej drzemki i tyle z moich dzisiejszych planów...szkoda tylko że sprzątanie nie zając...
)
)