reklama

Październikowe Mamy 2010

MORIAM Ty mało pijesz , ja duuuuużo siedzę .... i mamy :-(. A masuję się na oliwce. Powiem tak . Nie jest to przyjemny zabieg ,ale dosłownie czuć jakie są pod skórą złogi, które dzięki tym bańkom można rozbić. Niby człowiek nie jest gruby , a takie dziadostwo się potrafi przyczepić :-(.

EMILIAB nie daj się cokolwiek Cię próbuje dopaść! Uciekaj :-D

KROMA nie chodzę na masaże . Sama się masuje ;-)

CZARODZIEJKA no tragedia taka noc. Nie dziwię się ,ze mialas dość. Ja po takiej nocce to chyba bym wzięła urlop na żądanie . Niech ten lapek się chociaż naprawi!!! szkoda by bylo tych wszystkich zdjęć.

KANIA przypomnialas mi o choinkach – tez muszę to dziś zrobic. A meliske pijesz, bo lubisz czy ktos Ci ciśnienie podniósł?

NATOLIN 8 stron to pikus. Wiem co mówię , ja codziennie mam kolo 15. Choc dziś nie udalo mi się nadrobic :-(, ale w Ciebie wierzę ;-)

RAGNA no to trzymam kciuki ,zeby Twoja wizja przelała się na rzeczywistość ;-)

DOBRANOCKA brawoooooo dla Jusi!!!!

mialam awarię neta w pracy i od godziny robilam porządki , bo nie mialam co robic. KANIA pomyslalam o Tobie w tym momencie ;-)

WIOLI hahaha ... tez się zastanawiam w tej kwestii, bo po kupie Doriana , to wietrzenie murowane. Co oni jedzą :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja miałam sprzątać,a co zrobiłam??!!mianowicie jeszcze większy syf:szok::crazy::eek:Zaraz Miłosz pewnie obudzi się ze swej drzemki i tyle z moich dzisiejszych planów...szkoda tylko że sprzątanie nie zając...:-D
Czarodziejko poprawy humorku życzę i oby wszystkie zdjęcia w lapku udało się uratować...a co do braku cierpliwości,to ja też gdy mam jej ciut za mało to później mam żal do siebie (ale jesteśmy tylko ludźmi:sorry:)
Dobranocka brawa dla Justynki...a Tobie życzę lepsiejszego zdrówka:tak:
Wioli mój jak sra to też muszę wietrzyć bo mam podobne odczucia jak Ty w tej kwestii:-D
Emiliab jak już bardzo będziesz stęskniona za mężulkiem to możemy zrobić wymianę (Twój wróci do domu,a ja tam do pracy wyślę swojego:laugh2:)
Ragna to faktycznie musisz mieć teściów z kosmosu że nawet ufoludkom nie życzysz spotkania z nimi:eek:
Roxi że nie udzielam się na zamkniętym z braku czasu to tu chciałabym Ci powiedzieć że wirtualnie jestem z Tobą i trzymam kciuki by w końcu zaświeciło u Ciebie słońce:*

no i to tyle...uciekam przynajmniej poskładać pranie bo już ciuchy atakują mnie z każdej strony:cool:

ja tylko na chwilę napisać, że Aga dzisiaj nic nie je. zjadła jedynie śniadanie w postaci owsianki o 8 potem jogurt o 10 i nic poza tym nie chce wziąć do buzi:-( zaczynam się martwić:-(

Ragna trzymam kciuki za realizację wizji :-) Teścia też w kosmos chcesz wysłać??? Czym się tak narazili?
Dobranocka gratulacje dla Justysi :-) Odpocznij, nabierz sił bo na pewno jest Ci to potrzebne.
Wioli83 to super, że są z Tobą :-) heh ja po Oliwkowej kupie teżm muszę wietrzyć i zastanawiam się co Ona je w tym żłobku.
Doris trochę się denerwuję wynikami taty, a melisę ogólnie lubię choć zastanawiam się czy tak naprawdę działa kojąco??? Widzisz, te awarie to mnie doprowadzają do szału a Ty przynajmniej miałaś jakieś zajęcie heh :-)
Rysia a widzisz sprzątanie nie zając nie ucieknie, tym samym masz więcej do sprzątania :-)
Mamaagusi dziąsła ją bolą i pewnie dlatego !!!

Obiad już jest, choinki rozebrane i wyniesione, teraz jeszcze powiesić pranie i umyć włosy.
Potem przyjdą moje Skarby.
Dostałam przed chwilą papier z przychodni, że z "zaproszeniem na szczepienie" :-(
Edit... nie mam ciepłej wody i termos z obiadem nie chce się otworzyć, o żesz Ty..... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kania ty to jeszcze zastanawiasz sie co ona je w zlobku ja sie zastanawiam co on w domu je:-D i co kiedy wybieracie sie na szczepienie?
Mamaagusi dawaj jej dużo pic jak niechce jeść to nic nie poradzisz moze bolą ja dziosla i stad ten brak apetytu

E-lona czym się naraził???
Wioli83 nie szybko, bo panna zakatarzona jest a ryzykować nie będę.
Czym Ty go karmisz???
A Ty Doris, Rysia swoich chłopaków ???

Lecę wieszać pranie...

reklama
Mamaagusi,gratki :-):-):-):tak:.
Kania- a to super,ze siostra dziewczynkę będzie miała:tak::-)- będziesz mogła ubrankami się podzielić;).Ale najważniejsze,że wszystko z dzidzią dobrze:tak:.I oby tak dalej .
I to tyle na razie,bo coś mi smierdzi pod nosem:cool::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry