kroma
Fanka BB :)
witajcie
ja na chwilkę, Kania ale posta wysmarowałaś, na całą stronę, dzieciaki już zdrowe. I gratuluję siostrze
Emilka- mój też wyjeżdża na jakieś dwa tygodnie, ale pod koniec mca, w sumie będziemy dwie słomiane wdowy.
Elwirka- ja też chyba coś nie doczytałam jak zwykle i nie wiem co z twoim jest. A jak mała Oli się czuje?
Mkuc- no i dobrze, że mu powiedziałaś, że ty nie robot jesteś.
Doris- a na jakiś masaż chodzisz, ja mam niestety żylaki, i nie każdy zabieg mogę mieć.
rysia- powodzenia w sprzątaniu.
ja na chwilkę, Kania ale posta wysmarowałaś, na całą stronę, dzieciaki już zdrowe. I gratuluję siostrze
Emilka- mój też wyjeżdża na jakieś dwa tygodnie, ale pod koniec mca, w sumie będziemy dwie słomiane wdowy.
Elwirka- ja też chyba coś nie doczytałam jak zwykle i nie wiem co z twoim jest. A jak mała Oli się czuje?
Mkuc- no i dobrze, że mu powiedziałaś, że ty nie robot jesteś.
Doris- a na jakiś masaż chodzisz, ja mam niestety żylaki, i nie każdy zabieg mogę mieć.
rysia- powodzenia w sprzątaniu.
Na tym pobudki się niestety nie skonczyły bo przebudzil się jeszcze o 6.30...po pół godziny zasnął na kolejną godzinę i po spaniu.teraz zasnął a ja piję kawkę.Mam też problem z laptopem,kurcze dziś jak włączyłam to jest calkiem pusty pulpit,a tam wszystkie zdjęcia Krzysia:-(i wiele innych rzeczy,mam nadzieję,że mój mąż coś na to poradzi.Do neta mam jeszcze stacjonarny komp,ale jak nie zrobi laptopa to chyba się pochlastam....wszystkie zdjęcia od urodzenia małego i z czasów ciąży tam są:-(