reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a ja marzę, żeby ten dzień się w końcu skończył. Alicja tak mi się dała we znaki, że ledwo co myślę. Teraz mąż ją kąpie a ja chwile odpoczywam, więc pewnie za góra 30min. na spokojnie bedę mogła usiąść i Was poczytać.

MAMAAGUSI gratki dla Agi! 2 czwórki jednocześnie? nieźle :laugh2:

a ja marzę, żeby ten dzień się w końcu skończył. Alicja tak mi się dała we znaki, że ledwo co myślę. Teraz mąż ją kąpie a ja chwile odpoczywam, więc pewnie za góra 30min. na spokojnie bedę mogła usiąść i Was poczytać.

MAMAAGUSI gratki dla Agi! 2 czwórki jednocześnie? nieźle :laugh2:

ad 1)To życzę ci,aby Ala zasnęła szybko i bezboleśnie:tak:
ad 2) u nas czwórki wyszły wszystkie 4 naraz:laugh2:

Franek zasnął szybciutko. Nawet mleka nie wypił:szok:. Ale myslę,że na śpiku mu dam tak około 22.No chyba,że wczesniej o to "poprosi";-)

Siedzę i czytam i...nie wiem,co pisać. Małż jutro raniutko wyjeżdża do Bydzi(Efa;-)). Wróci dopiero w piątek(mam nadzieję).I jakoś tak mi smuto:-(

Emiś, w Bydzi teraz plucha... Zajęlibyśmy się Twoim mężem i mu pokazali miasto, ale moja wspaniała :sorry: teściowa zaprosiła nas na świętowanie dni babci, dziadków i będzie znowu cała rodzina mojego Tomka. Jak ja to zniosę ;P

Efuś dzięki, on już ma tam co do roboty(znaczy się pracuje do wieczora). Poza tym jest gdzieś za Bydgoszczą(os. Zielone,czy jakoś tak). :tak:Współczuję takiego "świętowania":****:no:

Ja to juz chyba umieram tak mnie strasznie znowu boli ze aż szału dostaje mama siedziała mi z dziećmi ale musiała iść do pracy niewiem jak to godzinę jeszcze wytrzymam póki k nie wróci najadlam sie tabletek ale nic mi niepomaga niechce znowu jechać do szpitala bo mam jeszcze @ raczej sie juz nie pojawić chyba ze jakimś cudem mnie przestanie boleć miłego wieczoru dziewczynki

Hej wszystkim
wioli jak dziś Kubuś? o marudzi od rana oby to ząbki tylko.
mamaagusi a u was jak nocka?może ząbki ja męczą?doczytałam że tak to fajnie ze tylko to.
ida mój codziennie też chory jak nie krzyż to nerki to znowu np dzisisj brzuch albo jeszcze coś innego i stęka jak nie wiem.
eliza no to kciuki trzymane są
makuc to jam ślepa jest bo nie widzem co się zmieniłooo:no: dobrze mu powiedziałaś tzn szefowi ile można
kania super że u siostry ok,kciuki za tatę i koleżankę.
doris to teraz biedroneczka jesteś po banieczkach :-D
moriam to ja mam takie skłonności ledwo się dotknę gdzieś mocniej to siniak i się zaś zastanawiam skąd on się wziął a i z piciem mam tak samo dwie szklanki czsem na dzien
rysia posprzatałaś?doczytałam że nie ale jutro tez jest dzień i po jutrze też.....;-):-)
czarodziejka współczuje nocki a co do zdjęć to ja właśnie już wszystkie zgrałam na płyty bo bym się chyba pochlastała jak by przepadły.
kroma właśnie ten dysk przenośny to dobra rzecz?
dobranocka brawa dla Justynki!!!
efa my też do teściowej na dzień babci i to już jutro jedziemy no i S ma imieniny jeszcze a taaak mi się nie chce jechać że szok juz mam nerwa.

wioli ojej!!!! Życzę ci,żeby przestało cię boleć:*****

ikaa hej:-)

A my nie będziemy świętować Dnia Babci:-(. Moja mama jedzie w sobotę do SPA,wraca za tydzień,ale też nie będziemy się z nią widzieć,bo następnego dnia wraca do pracy. Zobaczymy się z nią...10 lutego:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry