kania, najpierw chciałam ci przesłać :*** za to że zawsze moge od ciebie miłe słowo przeczytać :-)
Bardzo się ciesze, że u siostry wszystko ok :-) i że Oliwka będzie miała siostre cioteczną :-) Przykro mi tylko że u twojego taty jakieś problemy :-( znam to bo ostatnio bardzo martwie się o mame

pisałam zreszta na zamkniętym.
Roxi że nie udzielam się na zamkniętym z braku czasu to tu chciałabym Ci powiedzieć że wirtualnie jestem z Tobą i trzymam kciuki by w końcu zaświeciło u Ciebie słońce:*
kochana jesteś :***
mamaagusi, gratki zębolkowe dla Agi!
U nas też chyba 4 idą

Patryk przy tym bardzo się ślini, a nigdy tego nie robił, przynajmniej nie aż tak
emiliab, hehe to twoja mama ładny sobie prezent robi na dzień babci

to się nazywa nowoczesna babcia, kto by kiedyś o spa pomyślał ;-)
natolin, to widze, że Piotruś by się z Patrykiem dogadał

Mój też taki wariatuncio się zrobił jak gdzieś jesteśmy, ale on glównie do dzieci. Jak widzi dzieci, nie ważne w jakim wieku to poprostu szaleje ze szczęścia, a te dzieci stoja na ogół jak niemoty i się przyglądają.
Ostatnio była fajna scena, w poczekalni w przychodni Patryk biegał po korytarzach i przyszedł chłopczyk mniejwięcej w jego wieku stanął i się nie ruszał, a Patryk podszedł do niego zaczął go głaskać po głowie, pokazywać na nim gdzie ma oczko, wziął sam jego ręke i przybił mu piątke a potem złapał za suwak jego bluzy i ją rozpiął

chyba uznał że mu za gorąco

a tamten stał jak wryty, zresztą inne dzieci też

Na wątku wizytowym opisywałam też jak zachowuje się u lekarza, że zgląda wszędzie i przybija piątki z lekarzami. Ludzie cieszą się na sam jego widok :-)
ach jeszcze co do ps3 to ja się ciesze, że nie mamy bo mój mąż i tak już się zatracił w tv i kompie, a jeszcze to ustrojstwo na bank by go wciągneło, zresztą kiedyś miał ps1 i pamiętam co się działo a to było dobrych kilka lat temu

Ja osobiście lubie takie gry zespołowe, ruchowe czyli z tym czujnikiem ruchu, super sprawdzają się na imprezach

no i tak jak
dorisek uwielbiam grę BUZZZ :-)
doris, przykro mi że jakiś pechowy dzionek dzisiaj miałaś, ale pociesze cie że ja mam ten tydzien cały do d... i ciesze się że już sie kończy
sarisa, to już się nie mogę doczekać marca :-) dobrze, że z fasolinką wszystko ok. a ty jak się czujesz ?? jak Zuzek ? Ja mam podobne przypuszczenia jak
kroma, że bedzie druga dziewczyna

A kilka dni temu dowiedziałam się, że moja koleżanka będzie miała drugą córeczke, już w maju
ida, wow widze, że eko mama nam się tutaj wyłoniła ;-)
dawidowe, znam ból podróżowania z odorem przetrawionego alkoholu, normalnie mam ochote wysiąść albo panów z autobusu wyrzucić

zdrówka dla Laury! ja też jestem zmęczona po ciężkim tygodniu pracy i po średnio przespanej nocce
ragna, fajny zegarek
A u nas stara bida

Patryk łobuzuje, my z mężem padamy ze zmęczenia i jakoś to się wszystko kręci z dnia na dzień ... sama dokładnie nie wiem jakim cudem