Roxannka
Pracująca mama!
Witam się z pracy w bardzo dobrym humorze :-) kolega ma dzisiaj urodziny więc przy okazji świętujemy 
ida, a na co ty czekasz, pakuj walizy i przyjeżdżaj na RHCP i Metallice, Wawa zaprasza
nie ma że daleko ;-)
kciuki oczywiście dalej trzymam, nie wiem za co, ale wierze że w słusznej sprawie

co do tematu irytacji to podobnie jak większość z nas, dziękuje ci za tego posta, odczucia mam bardzo podobne

Ja też chcę!!!;(
Rhcp też((
ŻeTeż muszę mieć tak daleko wszędzie
A za kciuki dziękuję i o jeszcze trochę proszę...nie chce tu pisać o co chodzi.może jak przetrawie...
Dzisiaj mam gości więc jeśli już to dopiero wieczorem zajrzę:*
ida, a na co ty czekasz, pakuj walizy i przyjeżdżaj na RHCP i Metallice, Wawa zaprasza
nie ma że daleko ;-)kciuki oczywiście dalej trzymam, nie wiem za co, ale wierze że w słusznej sprawie

kochana, to dzisiaj możemy sobie podać łapki tylko że ja siedze w pracy w biurze i strasznie po drodze zmarzłam, ty masz jednak troszke lepiej ;-) no i kciuki za twojego "lizaka" trzymam, niech twój szefo się wkońcu ogarnie:-(
ROXI właśnie, właśnie - bardzo się cieszę, że udało Ci się w końcu tego lizaka dostać :-) odnośnie SHEENEY to mnie zastanawia nie to co ją tak irytuje ale to czemu za każdym razem (albo prawie każdym) daje odczuć, że trwonimy czas siedząc na bb częsciej niż ona i SHEENEY nie obraź się ale ja nie siedzę na BB koszetm czegoś ale wtedy KIEDY MAM CZAS i kiedy Alicja robi cos innego tudzież mąż się nią zajmuje, kiedy wszystko mam ogarnięte itp. itd. nie zaniedbuję niczego kosztem forum, więc nie wiem skąd te dziwne hasła z Twojej strony. Poczułam się tak jakbyś sądziła, że jesteś od nas lepsza, bo
a) udzielamy się tu częściej niz Ty
b) piszemy cos co Cie irytuje i jesteśmy ślepe bo nie widzimy co to takiego.
tyle z moich przemyśleń odnośnie tego posta.
IDA kciuki trzymam (chociaż nie wiem za co;-))
ja o 10 zajęcia zaczynam. Pracujący weekend. jak zwykle zresztą![]()

co do tematu irytacji to podobnie jak większość z nas, dziękuje ci za tego posta, odczucia mam bardzo podobne

:-(
;-))