reklama

Październikowe Mamy 2010

Renata jeśli to było do mnie to odpowiem tak mnie nikt nie urazil bo mi to zwisa i powiewa ja byłam ciekawa co sheeney irytuje i zapytałam o to mój ostatni post był tylko odpowiedzią na post sheeney bo uważam ze każdy ma prawo do swoich odczuć nawet na forum wiec skoro sheeney coś irytuje to niemoze irytowac innych?

reklama
Ja nie poczułam się postem SHEENEY dotknięta OSOBIŚCIE,ale...i tak jakoś,tak jak NAT,nie jestem do końca pewna...bo to nie pierwszy raz SHEENEY się w tym tonie o forum wypowiada.Jasne,wolny wybór i nikt nikogo nie zmusza,by tu siedział i pisał,sama miewam różne "fazy" i często brak nastroju na pisanie tu...ale...jakoś dziwnie odnoszę wrażenie,ze właśnie ten brak dystansu nam zarzucany przez SHEENEY tak "razi"....nie wiem,może się mylę....ale mam jednak odczucie,ze to było napisane z pewną wyższością....
Makuc podziękowałam za posta,bo sama nie umiałam tego jakos wyrazić....hm....jak widać,nadal nie umiem....cos nieuchwytnego jest w tym poście ,że jednak irytuje.
Ale- żeby było jasne- skoro SHEENEY ma ochotę mieć taką postawę,jaką ma,to ja nie mam nic przeciwko...tylko...niech się nie dziwi,że jest taka reakcja a nie inna.
I jakos wydaje mi się,że jednak porównanie do KROMY trochę nietrafione,jakos post KROMY wtedy nikogo nie poruszył,widocznie jednak ton był troszkę inny....no i KROMA jednak na ile może się udziela,nie milknie na całe długie tygodnie.
Nie wiem...jesli tak jest,że nie ma się czego czepiać,to czemu kilka z nas podobne wrażenie,całkiem niezależnie odniosło?
Hm....pamiętam podobną sytuację ,w jakiej sama byłam,pamiętacie tę dyskusję o "mojej" grupie zamkniętej".Tez niektórym osobom wydawało się,że robimy coś nie tak i tez się gęsto musiałam z tego Wam tłumaczyć ;))).Ale chyba jednak to było coś innego....

Mój k uskutecznia malowanie bo były lekkie przeswity a ja sobie szperam na ebayu:-)
Makuc niewiem czy dobrze pamietam ale ty chyba masz takie siedziska sako?wygodne to jest czy lipa?zamierzam sobie kupić dwa takie duże ale niewiem czy warto:confused:

Co taka cisza?

Ostatnia edycja:
To ja zakłócę tę ciszę.
Macie może pomysł jak napisać takie coś: Proszę o zmianę godzin przebywania mojego dziecka w przedszkolu tak, żeby nie używać słowa proszę lub zwracam się z prośbą, itp.?

reklama
Dobry wieczór :-p

moje przesłanie na dziś:

0d1ae0e1eab201311dbd4d32783c00ee.jpg

obiecałam sobie że jak już w końcu uporam się z całą semestralną papierologią to znów będę przykładna, systematyczna i nie na zamkniętym a tu na głównym, mam nadzieje że mi się to uda ;-) przepraszam, że kompletnie nie jestem na bieżąco ale nie miałam nawet jak tu zajrzeć bo co chwila coś...

mam nadzieje że mnie tu jeszcze chcecie :zawstydzona/y::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry