reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
E-lona, mnie jakoś też pobolewa. Może to kwestia pogody? Choć ciśnienie dziś raczej wysokie. A może to dlatego, że wpadające przez okna słońce razi moje odwykłe od słonecznego światła oczy?:P Też mam zamiar pranko wstawić. Póki co sprzątam, zaglądając co jakiś czas na forum i czekając, aż mąż z zakupów wróci. Kupił mi jakąś torebeczkę małą, bo nie mam żadnej na dziś wieczór. Jestem ciekawa, czy wybrał coś, co przypadnie mi do gustu...

Ragna koniecznie pochwal się co mąż wybrał. Ja dzisiaj nie sprzątam, stwierdziłam, że dzisiaj cały dzień leniuhuję (przez h to może nie wygwiazdkuje :-)). Cieszę się, że ferie są, bo wykończona już jestem pracą. Obiad mam gotowy. Pranie już 2 mi się zrobiło. Mąż z synem pojechali do teściowej. Mam chwilę wolnego, a tu cisza.

Mąż właśnie dzwonił, że straszne kolejki w sklepie, więc na torebkę jeszcze trochę poczekam. Mieliśmy dziś zrobić zapiekankę na obiad, ale już raczej nie zdążymy i zjemy coś na szybko. No tak, zapomniałam, że u Was ferie się zaczynają. Korzystaj z wolnego i odpoczywaj. Moja kumpela miała dziś z rodziną do Białki pojechać. Mają córeczkę, która w lutym roczek skończy. Kurcze, pewnie niewiele skorzystają z tego wyjazdu, skoro takie mrozy mają być cały czas...

Ragna ja narobiłam tyle ogórkowej, że dzisiaj 3 dzień ją jemy i chyba już skończymy, bo jutro nie mam zamiaru znowu jej jeść. :-) Mrozy dobrze, że w końcu są, bo tak zdrowiej, a roczne dziecko już małe nie jest.
Tabletkę przeciwbólową wzięłam, bo coraz gorzej jest. Oby szybko zadziałała. Lecę na allegro.
A właśnie Makuc jedz więcej to spodnie będą dobre. ;-)

Wiecie co Wam to juz nic nie mozna napisac ..Bo wystarczylo jedno zdanie,w ktorym niczego takiego nie napisałam ,a wiekszosc z was juz wzieła to do siebie,czuje sie poruszona,obruszona,urażona..czy co tam jeszcze.no masakra jakaś... :baffled:Naprawde wiecej dystansu dziewczyny !!!!! Chyba Nic wiecej na ten temat nie napisze ,zeby nikt nie poczuł sie urazony ale wcale
ja nie mam nic do tego,ze ktos siedzi non stop na forum i nie czuje sie "lepsza",ze mnie tu nie ma tak czesto czy wole robic inne rzeczy ..

Sheeney jesteś trochę niesprawiedliwa myśle bo piszesz ze irytuje cię to co czytasz na forum i jest ok a to ze kogoś poirytowalo to co ty np napisalas juz nie jest ok i mówisz ze potrzeba wiecej dystansu wiec myśle ze tobie tez go potrzeba i myśle ze nikomu nie chodziło o to ze wolisz robić inne rzeczy bo nikt nikogo do niczego nie zmusza każdy udziela sie tyle ile chce i ile moze

Happy ja bym pewnie była maniaczka falbanek kokardek i tych innych dziewczecych rzeczy:-D

reklama
Ja gdybym chciała którąś urazić napisałabym do niej wprost,wymieniając jej nick a nie w taki sposób aby ktoś musiał się doszukiwać czy czytać między wierszami:-pi wysnuwać jakieś domysły więc nie rozumiem tych które poczuły się urażone.
Na siłe coś wyszukujecie aby się doczepić i tak tu wlaśnie na forum jest że za nim się coś napisze trzeba 10 razy przeczytać i zastanowić się czy aby na pewno kogoś niechcący i nieumyślnie nie urazimy bo ktoś sobie coś tam doczyta i poczuje się urażony:-( i powiem Wam że tylko zniechęcacie takim zachowaniem do pisania i udzielania się bo wychodzi na to że na końcu trzeba przepraszać i się tłumaczyć za coś, że ktoś cos tam sobie doczytał czego wcale nie bylo napisane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry