reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobry wieczór, ja tylko na chwilkę bo padam z nóg...

Alicja
bardzo się cieszę,że jesteś:****
Zdrówka dla Laury Dawidowe.
Ciekawa jestem jak tam Adaś Elizy???
Asik, Dziulka, Mała_mi
dużo zdrówka dla Was.
Kroma wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Moriam fotek nie zrobiłam a żałuję,, zrobię już tak dla siebie dziś już 17 dzień za mną:-)
Renata nieźle Ci idzie z Weiderem.
Ida kciukasy zaciśnięte, a Ty na którym dniu już z ćwiczeniami jesteś?
Wioli, Roxi, Emiliab :***
Roxannka gratuluję "lizaczka".
A post Sheeney mnie nie uraził, bo niby dlaczego miałby to zrobić???
Edit. E-lona a nie mówiłam, że w weekend się pojawisz heh:-p

Dobrej nocki, może jutro coś więcej napiszę, dziś już sił nie mam...

Ostatnia edycja:
MAKUC zgadzam sie z t woim postem odnosnie SHEENEY bo tez juz rzucilo mi sie w oczy ze cos ja irytuje. ja jestem z tych co graja w otwarte karty i nie lubie takiego czegos, jak juz zaczynasz gadac to gadaj do konca SHEENEY, bo my nie jestesmy jasnowidzami. po drugie jestesmy tu juz az tak dlugo razem ze uwazam ze walenie prosto z mostu nikomu nie zaszkodzilo (a moze???) wiec po prostu wal smialo co ci nie tentego.nieraz sie popstrykalysmy i co? i zyjemy. urazona sie nei czuje to tak gwoli wyjasnienia, ale zdecydowanie wole otwarta gadke.

HAPPY dokladnei te drzwi daly mi popalic....

CONCITA gratulujemy kroczkow, i wspolczucje tej dziewczynie takiej straty..... zobacze co bede mogla zrobic...

ALICJA!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie na glownym;)))))))))))))))) witaj:)

WIOLI melduje sie a co:) ja wierna do bolu jestem,czy chora czy zdechla ale jestem.cholerka jasna! podjudzaczka nooo! bo sie wkurze i zaraz podloge umyje!!:)))

ASIK lacze sie w bolu i chorobie... ehhhhhh...

a tak w ogole zapomnialam napisac ze dietka zaczyna przynosic rezultaty, widze po twarzy ze schudlam, po udach widze w spodniach roznice i biodrach troszke, brzucha mniej bo mam od okresu nabrzmialy.... i wiecej pije niz sikam....

ja tylko tak na sek.wpadam, bo już nawet w łóżku leżę:) zaleglości nadrobię jutro ale zaczelo mnie męczyć to,że gdzieś nam się MAGA zapodziała :( i musialam to napisać...

MAKUC i LADYGAB tez dawno nie bylo..... i PAOLCI, ehhh trzeba by zas uruchomic liste obecnosci:))))))

jak bym se przegryzla cos slodkeigo teraz....... o maaatko..... ale powiedzialam sobie ze juz tydzien prawie za mna katowania to pocierpie jeszcze i drugi a jak sie zawezme to i trzeci. mam ochote sie rzucic na weiderka i moj sprzet do cwiczen nog i ud ale nie wiem czy przy zapaleniu oskrzeli nei wypluje pluc....

reklama
no dobrze, costam doczytalam,wiec napisze jeszcze jedno
HAPPY dziekuje i temat tym samym zamykam:) dokladnie to samo mialam na mysli. Chodzi mi o ton bijacy z wiadomego posta...
MALAMI, ASIK,DZIULKA zdrowka dla Was!
WIOLI tak, sako mamy i to tez dwa i powiem Ci tak - dobrze sie zastanowcie ;-) bo u nas po chwilowym boomie na nie nadeszla posucha i oba gdziestam poupychane w katach stoja. Sa fajne, wygodne -to fakt ale te kulki szybko sie zbijaja i cale worki robia sie wtedy takie flakowate :/
ELONA odnosnie poszukiwanego wyrazenia mi sie odrazu "wnioskuje o zmiane" nasunelo:) i ciesze sie,ze ALICJA wrocila:))))
i teraz to juz raczej tyle. br niewygodnie mi sie z telefonu jednak pisze (i w tym miejscu uklony dla SARISKI,ktora ta sztuke do perfekcji opanowala)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry