Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i kładzie sie jeszcze polulać tak do ok 7.00 (no chyba że mama wcześniej obudzi bo do pracy musi sie zbierać
) Nie jestem zbyt zadowolona z tej pobudki ale fakt że wypije choć troche z niekapka wynagradza wszystko. Wbiło mi sie w głowę że to mleko ma jednak tyle witamin tak jej potrzebnych i jakoś tak czuje sie spokojniej wiedząc ze choć trochę wciągnie, może jest tego nieświadoma
?

.Ale wczoraj szukając sklepu z koszulkami rockowymi dla dzieci po raz pierwszy dostałam z Google komunikat,że jakieś tam wyniki poszukiwania zostały zatrzymane w związku z prawami autorskimi itd...Hm....jakby to miało tak wyglądać na całym swiecie,nie tylko w Stanach,to czarno to widze- nic juz w Google się nie znajdzie???ACTA dotyczy nie tylko internetu. Jeden z punktów porozumienia mówi, że sprzedaż części zamiennych (np. do samochodów), które nie pochodzą od oryginalnego producenta, jest ryzykowne ze względu na „możliwe sankcje karne”. Problem może się także pojawić w przypadku tańszych zamienników drogich lekarstw.
i kciuki ściskam cobyście wytrwały 

dlatego póki jeszcze moge szaleje z fotkami bo później już nie będe mogła :/ nawet nie zaczynam tego tematu bo mnie szlag trafia jak o tym pomyśle. Byliśmy na manifestacji w Katowicach...ostatnio nawet pomyślałam ze gotowych avków tez pewnie nie bedziemy mogli mieć bo to najczesciej czyjeś przerobione jest :/
. Co do zdrówka to ja już po antybiotyku jestem a nadal coś nie tak...