reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry :-)

e9cd5037-2ca5-49dc-acbc-ad391258dcd9_20101026030722_Przepis-na-goraca-czekolade.jpg

ostatnio nasze nocki wyglądają niemal tak samo: ok 5.00 Iś sie budzi, biorę ją do siebie, rzuca sie na wszystkie strony, dostaje uwaga!!! MLEKO! tak tak moje niemlekowe dziecko łaskawie wypija AŻ 90 ml trójki :-D i kładzie sie jeszcze polulać tak do ok 7.00 (no chyba że mama wcześniej obudzi bo do pracy musi sie zbierać :cool2: ) Nie jestem zbyt zadowolona z tej pobudki ale fakt że wypije choć troche z niekapka wynagradza wszystko. Wbiło mi sie w głowę że to mleko ma jednak tyle witamin tak jej potrzebnych i jakoś tak czuje sie spokojniej wiedząc ze choć trochę wciągnie, może jest tego nieświadoma :-p ?

lece Was poczytać :-p

miłego dnia wszystkim :*

E- lona- oj po świętowałam, ale najgorzej jest to, ze trzeba było sprzątać i jeszcze wstać rano do dzieci. A z tym ACTA, to będziemy teraz nasze zdjęcia wstawiać naszej produkcji.

Alicja- żeby moje poszły spać jak się obudzą nad ranem :-)

Elona,niby ACTA jeszcze musi ratyfikować nasz parlament,by weszło w życie,więc jest nadzieja,że jednak tego nie zrobią:-):-D:-p.Ale wczoraj szukając sklepu z koszulkami rockowymi dla dzieci po raz pierwszy dostałam z Google komunikat,że jakieś tam wyniki poszukiwania zostały zatrzymane w związku z prawami autorskimi itd...Hm....jakby to miało tak wyglądać na całym swiecie,nie tylko w Stanach,to czarno to widze- nic juz w Google się nie znajdzie???

Happy przeczytałam o ACTA jeszcze takie coś
ACTA dotyczy nie tylko internetu. Jeden z punktów porozumienia mówi, że sprzedaż części zamiennych (np. do samochodów), które nie pochodzą od oryginalnego producenta, jest ryzykowne ze względu na „możliwe sankcje karne”. Problem może się także pojawić w przypadku tańszych zamienników drogich lekarstw.

no to lecim

na początku witam Asik, jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać :-) zdrówka życzę!

Dziuluś zdrówka kobitko, Mała mi też schorowana? również cieplutko przytulam :***

ja od kilku dni zmagam sie z zapaleniem pęcherza :/ niby nic a masakra :/ na razie lece na ziołach, ale to już 4 doba sie zaczyna i za chwile pewnie stracę cierpliwość i sama sięgnę po antyb bo pozostał mi po ostatnim, ciążowym problemie z nerkami :/

kroma kacyk jest, czyli rozumiem że impreza udana :-p

wow widze że niektóre za Weidera sie wzięły :-) rispekt :-D i kciuki ściskam cobyście wytrwały :tak:

E-lona aż tyle? masakra :/ mi ostatnio coś sie porobiło z elektrycznym zamkiem w aucie przez ten mróz. poblokowały sie i otworzyć nie mogłam :/ przekręciłam, klik że sie odblokowały ale otworzyć przednich nie mogłam, jedynie tylne, myslałam ze mnie coś trafi. Czujecie jak ja wyglądałam jak tak wsiadałam i wysiadałam przez cały dzień :dry:

wioli Ciebie też jakieś choróbsko złapało? epidemia :-( zdrowiej Słońce :*

E-lona :-D dlatego póki jeszcze moge szaleje z fotkami bo później już nie będe mogła :/ nawet nie zaczynam tego tematu bo mnie szlag trafia jak o tym pomyśle. Byliśmy na manifestacji w Katowicach...ostatnio nawet pomyślałam ze gotowych avków tez pewnie nie bedziemy mogli mieć bo to najczesciej czyjeś przerobione jest :/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

jestem coś rozlazła, bo nie potrafię zmobilizować się do kąpieli, przebrania. Chyba leniwy dzień się szykuje:-).

alicja cieszę się ogromnie że jesteś tutaj na nowo z nami:-):* To super wiadomość że Isia wypija chociaż te 90 ml mleczka:tak:. Co do zdrówka to ja już po antybiotyku jestem a nadal coś nie tak... :eek:

kroma skoro kacyk jest to i zabawa musiała być fajna:-)
wioli dla Ciebie zdrówka!
kania co takiego porabiałaś wczoraj że padałaś wieczorem z nóg;-)?
asik, dziulka dla Was też zdrówka, bo widzę że choróbska atakują masowo!

Ostatnia edycja:
reklama
Alicja too samochodzie to chyba nie do mnie mialo byc, bo nie wiem o co chodzi.:tak: Mysle, ze avki bedzie mozna uzywac jesli sie zgodzi autor. Zreszta Ty na pewno masz duzo super fotek to mozesz sama sobie zrobić jak ja to robię. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry